The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 harvester diosunki Paticik Heavy Metal dnleyicilerinin mekani Yaninda MANOVAAAAAAR fln yazsan am olucak o bannerda HAMMER FAAAAAL ska bir yana guzelde yani neon effektini abartmasan yerinde olur. Petruccininki tam gozume girdi desem yeridir. Ellerine saglik petruci[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kraşır bu işleri bırak sen :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 'e yan bakarım kısmı olmasa harvasterın ki super olmus. hatta sadece paticigin tanıtan bir banner icin sagdaki adam da cıksa mukemmel olur. logomsu birsey de olmus zaten ben cok begendim.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yalnız o harvesterın değil benimki karıştırdın heralde :) geyik amaçlı yaptım ciddi bişey olarak düşünmedim o yüzden yazdım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 lol karıstırmısım pardon.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tasarımlarda paticiğin "bir" değil "çok" olduğunu hesaba katmalıyız. Ne de olsa burası ortak bir enerji/paylaşım ile yaşayan bir yer. hani sirkler de olur ya, akrobatlar bir birlerini taşırlar en alt kat 3 kişi, üstü 2 kişi falan gibi. ya da iskambil kağıtların yapılan kulelerde vardır bu. her bir iskambil kağıdı görev almaktadır ve biri eksilse yapı çöker. Ve ortaya çıkan "eser" tek kişinin değil tüm paticik üyelerinin "eseri"dir. yoksa sadece "göz" düşünlüp üzerine "keyfi" olarak çalışılmamalı. bence tabii : ) [signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer! [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 07 Ocak 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hebelo hebelo hebelo... golge hiç beklemediğim bir yerden vurdun :) Burda Amaç paticik değil Araç paticik :-P (ne biçim bi cümleyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 paticigi anlatmıyoruz, sadece paticigi kullanarak banner denemeleri yapıoruz diyorsun yani bone. paticik degil de yaprak dolması da olabilirdi yani bannerda. olabilir aslında neden olmasın. calısmak icin de amaca degil araca gerek var zaten. fırcan var ama manzara veya armut senin icin farketmiyor.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eheh bonecim cok pis saldırırım : P sen teknik bilgi kasıyorsun sanarsam o zaman ? edit: elvyn güzel yazmış ehe yaprak dolması hesabı kafi bana gerke yok : ) [signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer! [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 07 Ocak 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 herkes "amacı ne faydası ne" "kafanda ne istediğine karar ver" gibi şeyler demiş. paticik'te banner yarışmasına katılmadım ya da ne bileyim kendi siteme uygun banner hazırlamıyorum. profesyonel eğitimim veya elimin altında profesyonel cihazlar da yok. :) bannerın belirli bir nedeni olmasa da sadece photoshopu açıp biraz eğlenmek, programı öğrenmek bişiler yapmak istedim. bannera başlarken aklımda "solda ay, sağda pati işareti, arkaplanda pati logosu, önde paticik.com yazısı" planı vardı bir tek. elbette önce sayfalarca çizim denesem, bir kalıp çıkartıp photoshopta bu çizimi değişik özellikler deneyip yapmaya çalışmak daha oturmuş bir banner sağlardı. ancak dediğim gibi sadece bir deneme.. Paticik'i ifade etme amacım yoktu, elbette ayla paticiğin bir bağıntısı yok Sadece aklıma ilk gelen =o= ile Paticik.com du onun üzerine birşeyler yapmak istedim. Bir de 486x60 alanında çalışmak biraz zorladı beni. Neyse yazdıklarınızı değerlendircem daha değişik birşeyler yaparım artık bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: The_Guardian, 07 Ocak 2005 18:20 tarihinde demiş ki: harvester diosunki Paticik Heavy Metal dnleyicilerinin mekani Yaninda MANOVAAAAAAR fln yazsan am olucak o bannerda HAMMER FAAAAAL ska bir yana guzelde yani neon effektini abartmasan yerinde olur. Petruccininki tam gozume girdi desem yeridir. Ellerine saglik petruci gothic rulz..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bakma gardinin öyle konuştuğuna him dinliyor o:P boncum bir başka banner yapmaya çalışan eleman olarak sana devam diyorum, bende kendime başka bişey diyemiyorum nasılsa:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 www.dulgeroglu.com.tr/eray/abisendenaldigimdvdcalismiyorya.gif[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim [Bu mesaj eraygnr tarafından 08 Ocak 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eee :) bişi mi anlatmaya çalışıyorsun bana bunla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kahvenin yanında sohbet iyi gider ama burdada kahve var sohbet yok :P[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim [Bu mesaj eraygnr tarafından 08 Ocak 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 banner dediğin 468x60 olur, eh maksat sadece paticiği anlatan hoş gözüken bişi olsa banner denemesiyle uğraşmaz direk büyük boyutta birşeyler yapardım. onu geç de yardım istiyoruz millet beni bırakıp birbiriyle yarışmaya başladı. :D neyse umarım bu sırada iş genişler biri çıkar tema yapar, paticik için tema olayını da arada yırtmış oluruz :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Ocak 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ahaah yarışmıyorlardur ya bonec : ) feşatlaşma : P[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Heffer, 07 Ocak 2005 23:58 tarihinde demiş ki: bakma gardinin öyle konuştuğuna him dinliyor o:P boncum bir başka banner yapmaya çalışan eleman olarak sana devam diyorum, bende kendime başka bişey diyemiyorum nasılsa:) vay essek. sirtimdan vurdun beni Heffer san :D. Him vs bunlar hep yeni Bundan evvel obituary dinledigim gunlerde oldu hafife alma beni yani :D O yukarda yazdiklarimida dinlemisligim vardir. Bir Him den ibaret degilim ben Yani anliyorum. seni cok ezdim bi Ps kullanamiyosun die ama bukadarida fazla bre :D (heheheh) Saka maka. arkadaslar,. hefferde ogrensin. cok guzel bannerlar yapicak hersey icin. O zamana kadar he demek yeterlidir :D[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 him abuk seksüel degil miydi ? dinlemeyin bulaşır falan.[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Golge-i_Khan, 08 Ocak 2005 08:33 tarihinde demiş ki: him abuk seksüel degil miydi ? dinlemeyin bulaşır falan. Nie kendi cinsiyetinden suphenmi var? Yoksa korkma bulasmaz. ayrica benden hic bulasmaz masallah turk erkeginin en iyi orneklerinden biriyim. Malezyada saplak atmadigim ense dovedigim hintli kalmadi Hot dedimmi onumde egiliyorlar vs o derece yani. Mesela bir gun.. neyse simdi dehset dolu gunlerimi anlatip herkezi korkutmak istemiyorum. :D Levent e sorun o anlatsin[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ahaahaha bana freud stili yakşaımlar yapma : )[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Bonecrusher, 07 Ocak 2005 23:06 tarihinde demiş ki: herkes "amacı ne faydası ne" "kafanda ne istediğine karar ver" gibi şeyler demiş. paticik'te banner yarışmasına katılmadım ya da ne bileyim kendi siteme uygun banner hazırlamıyorum. profesyonel eğitimim veya elimin altında profesyonel cihazlar da yok. :) bannerın belirli bir nedeni olmasa da sadece photoshopu açıp biraz eğlenmek, programı öğrenmek bişiler yapmak istedim. bannera başlarken aklımda "solda ay, sağda pati işareti, arkaplanda pati logosu, önde paticik.com yazısı" planı vardı bir tek. elbette önce sayfalarca çizim denesem, bir kalıp çıkartıp photoshopta bu çizimi değişik özellikler deneyip yapmaya çalışmak daha oturmuş bir banner sağlardı. ancak dediğim gibi sadece bir deneme.. Paticik'i ifade etme amacım yoktu, elbette ayla paticiğin bir bağıntısı yok Sadece aklıma ilk gelen =o= ile Paticik.com du onun üzerine birşeyler yapmak istedim. Bir de 486x60 alanında çalışmak biraz zorladı beni. Neyse yazdıklarınızı değerlendircem daha değişik birşeyler yaparım artık bi ara bak bonecum. bannerda teknik bilgi aranmaz. istenilen fikri en basit yolla da anlatabilirsin. bana kalsa direk oradaki ay resmi cıksa bannerın daha yararına olur. banner yapmak icin teknik kasmak yersiz. banner reklamdır. dardanel tonun reklamlarında ne gibi butceli bir produksuyon gordun? ama fikri veriyor. ayrıca adamların sloganı belli oldugu icin reklamlar 2 saniyeden de uzun surmuyor. cok fazla teknik iceren seyler guzel olacak diye ir kaide yok. sen yeri geldiginde fikri bembeyaz yazısız bir arkaplanla da aktarabilirsin. illa da uber super detaylara girip ecik bucuk seyler yapman gerekiyor. bence simdilik cizgilerle ugras. cizgileri degisik dogrultularda cizip layer>rastarize>layer yaptıktan sonra opacityleriyle oynamak ve sadece cizgilerle calısmak teknigin degil de anlatılmak istenenin aktarılabilip aktarılamaması onemli oldugunu hatrlatır belki sana. ha dersen ki teknik kasıcam ben ps ilahı olucam o zaman da banner yapmanın pek sana yararı olmayacagını dusundugumu eklemek isterim. misal bikac banner calısmamı koyayım. boktan bir kesim islemi ve berbat bir ısıklandırma. ama baktıgında aha thief dedirtir. teknik olarak 0. bu da bir logo calısması teknik olarak onceki bannerdan biraz daha gelismis olmasıyla beraber anlatmak istegi seyi [city of heroes guildi p.a.t.i nin logosudur bu] bana gore anlatmıs bir logodur. simdi de her acıdan berbat bannerlar geliyor ucunde de paticigin bir forum oldugundan ziyade bir kedi on plana cıkarılmıs ve sıcılmıstır. teknik acıdan da birsey vaad etmedigi icin bu bannerlar bir baltaya sap olamayacaktır. ben demiyorum ki super banner yaparım deserim cizerim. ama konu anlatmak isteneni aktarmak olunca bir cift lafım oluyor tabii. uzun lafın kısası, uber teknikler yapıcam diye kasma. elincedeki malzeme onemli degil. biraz camurla bile paticigi bir sekilde anlatabilirsin. ama paticigi anlat.[signature][hline]...[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 08 Ocak 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Allahsizsin bre lord_elvyn Son beyazli jkediye bittim valla muthis olmus bana psd sini yollasana Cok hosuma gitti[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 abi psdsi yok onun jpg var bitek. napıcan hem psdsini hehe. tum resmi istiyosan google grafik aramadan kedi falan diye aratmıstım. emin degilim yani. onun aslı da boyleydi: gerci bu da amacına ulasamamıs bir banner ama kedi istiyorsun madem.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ailecek hastasıyız =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar