roket adam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 özet: darkrider'a katılıyorum. olağan, olabilecek bir olay. insan faktörünün rol oynadığı her firmada gerçekleşebilir. özür de dilenmiş. gerisi tamamen 'ooo hükümeti düşürüyoruz' tayfasının hareketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Rotweiler said: Ha bu arada bir bilgi daha ekleyeyim: THY'nin mail servislerine de 444lerde olduğu gibi ASSISTT elemanları bakıyor. Çalışma şartlarını ve ortamı merak eden varsa yazayım. iyi para veriyor mu onlar bikaç arkadşaım geçti yakınlarda ASSISTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 roket'in mesajını okuyana kadar ne pis adamlarmış bunlar diyordum. sonra sayesinde farkettim ki ülkemizin bu değerini, incisini eleştirmek ne haddimize. ayrıca çok enteresan işler yapıyorlar öyle emperyalist kurtlara, arap taşağına benzemez. reklamında kobe, messi falan oluyor roket onu unutmuşsun. vizyonu da çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 thy gerizekalı bir firma olduğunu gene göstermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 us airlines daki tweet mevzusunun yanında birşey değil. http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/us-airways-just-tweeted-out-one-of-the-most-graphic-things-y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 "roket adam" said: ha amaç üzüm yemekten ziyade bağcıyı dövmekse onu bilemem ki öyle. arkadaş tamam biz de akp karşıtıyız, hamdi topçuyu da günahım kadar sevmem, apronda deve kesme tayfasına da inanılmaz uzağım. ama ülkemizin bir değeri yani sonuçta, ve gerçekten enteresan bi iş çıkartıyorlar. devletin petrol desteği ve ingiliz / amerikan yöneticilerle büyüttüğü emirates, etihad, qatar'dan bilmemneden çatır çatır daha iyi büyümüş, neredeyse daha kaliteli hizmet veren, taş gibi bi şirket var ortada, neden her fırsatta aşağılamaya çalışıyoruz anlayamıyorum. ha bunu da nası yaptılar onu da bilmiyorum yani, bu heriflerde o vizyon yok ama nası olduysa artık, bi şekil yapmışlar sonu alitalia gibi olacak http://www.diken.com.tr/zorla-sampiyon-olmaz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Borastus said: us airlines daki tweet mevzusunun yanında birşey değil. http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/us-airways-just-tweeted-out-one-of-the-most-graphic-things-y bahahahha 1 saat boyunca kalması çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 senko said: Rotweiler said: Ha bu arada bir bilgi daha ekleyeyim: THY'nin mail servislerine de 444lerde olduğu gibi ASSISTT elemanları bakıyor. Çalışma şartlarını ve ortamı merak eden varsa yazayım. iyi para veriyor mu onlar bikaç arkadşaım geçti yakınlarda ASSISTT Asgari ücret. Performans paradıfelan ama 1200 tlyi geçmiyor. Berbat çalışma şartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Glatheros said: Solcu ne demek ? genelde sosyal haklar ve ozgurluklere inanan ve sistemin bu haklarin temini ve savunuculugunu yapmak amacli kuruldugunu anlatan felsefi akim icin kullanilan bir sokak agzi. bana kalirsa bir insanin hareketiyle devletlerin vatandaslarina sosyal imkaganlar saglamak uzere kurulmus bir kurum oldugu kavramina inanan her Turk'un mal oldugunu beyan ederek, bu olayla alakali tek mal sensin. mal kelimesi anadoluda alinip satilan buyuk bas hayvan icin kullanilir. Bu terimin kulturel etimolohjisinde hayvan can degil bir malvarligidir, commoditydir. diyebilirsin ki bu vatandas belkide thy tarafindan bir haksizliga ugramis olabilir ancak sistemdeki bir acigi kullanarak karalama kampanyasi yapiyor da olabilir eger oyleyse bu adam kendi elestirdigi sistem kadar yozlasmistir. Sen gidip bu adamin hayat felsefesini bile bilmeden, aa bu "solcudur" kesin, adam turk ayni zamanda mal, oyleyse butun turk solculari mal diyorsun. Kaldi ki olay sorusturma asamasindaymis. Asli astari belli degil, ki ben de buradan ogrendim olayi. Guvercin gridir, guvercinler ucar. Fil de gridir ancak tum gri canlilar ucmaz. mantik bunu bir oku istersen. Turkce kaynakta vardir mutlaka ben bulmaya kasamadim. daha haklı olamazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 BabacumMostors said: sonu alitalia gibi olacak http://www.diken.com.tr/zorla-sampiyon-olmaz/ çok yetersiz bir yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Tgs bakıyorsa o şikayet bla bla'sına, yavşak diyebilir bence çok şaşırmam yani. Sonsuz kalabalık, yetersiz personel, yer hizmetleri personeli deliriyor haklı olarak. Ana bacı da yapsa şaşırmam yani ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 abicim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? müşteriye kıçı kırık ne demek? nasıl bir zihin yapınız var? assist te çalışanlar şartları ağırsa çalışmasınlar, bulabiliyorlarsa daha iyi iş bulsunlar, bulamadıklarının nedeni belli. TÜRKİYEDE EMEĞE SAYGI YOK! nasıl haplanıp yazı yazıyorsanız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 "roket adam" said: özet: darkrider'a katılıyorum. olağan, olabilecek bir olay. insan faktörünün rol oynadığı her firmada gerçekleşebilir. özür de dilenmiş. gerisi tamamen 'ooo hükümeti düşürüyoruz' tayfasının hareketleri.bi firmadan mailine "sayın Gavat Gavatoğlu" falan diye cevap gelirse şikayet etmezsin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar