spermonster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 dinleyeniniz vardir, resmi olmayan tek yerli fan site; www.radyokafa.com[signature][hline]i worship my astonishing penis
Goering Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 artik haz etmiyorum son 2-3 albümünden yani yakaladıkları yeni müzik tarzından[signature][hline]
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bir kaç müziğini dinlemiştim bu grubun.Kötü denmez.İyi de denmez. bana göre[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus
Ceronibo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paranoid Android,Creep,Street Spirit..Guzel seyler bunlar tabi.[signature][hline]ceronibo..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zamanında bu topiği açmıştım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
uncla Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 go to sleep ve idiotheque favorilerim arasındadır[signature][hline]R+
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sevmiyorum ben bu herifleri ya...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 In Rainbows'tan sonra yine eşek gibi güzel bir albüm geliyor galiba.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ne hype yaptı bunlar da. yok twitterı tamamen silmeler, facebooku tamamen silmeler, radiohead.com'u bembeyaz sayfa yapmalar. dünya barışı mı geliyor nedir anasını satim.
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 paradoksalkedi said: In Rainbows'tan sonra yine eşek gibi güzel bir albüm geliyor galiba. bu in rainbows ne spotify da ne itunes da bulunuyor, nasıl copyright mevzusuyusa artık. kurcaladım, olay çıktı http://www.businessinsider.com/thom-yorke-explains-why-he-hates-spotify-2013-10
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 aynı zamanda copyright olayı da var ama. yeni albüm sanırım farklı bir plak şirketi ile çıkacak (kendilerini galiba?) sitede in rainbows' ve king of limbs dışında albüm yok mesela satın alınabilir olarak. edit: hatta Burn the Witch Spotify'a gelmiş bile.
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 mukemmel bu parcalari. gerci hala ok computer gibi bir album cikmadi sanirim cok siki takip etmiyorum gerci. efsane bir albumdu
Öne çıkan mesajlar