Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 kaçıncı dakkada soyunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bu benim kuzenin facebook'ta arkadaş listesinde, bi sorayım ne ayakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Harbi bu kız tam Noyanlık. Çakraları açsın bunun bi, meme yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 u.....u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Istari said: ShadowFax said: bu youtube di mi? Kaç sene önceki ekran görüntüsü acaba 2007 filan olması lazım, verdiğim 2. linke tıklarsanız olayı belki daha iyi anlarsınız. neyse... ya da unutun gitsin. ''Bir arkadaş youtube' a tam 10 dakika süren sesi olmayan görüntüsü olmayan bir video hazırlayıp koyar, yani bomboş bir 10 dakikalık siyah ekranlı video. Asıl komedi yorumlarda başlar. 3 yorum ve sonuncusu ilk iki yorumdan tam 8 ay sonra bombayı patlatır. (5. dakikadan sonra arada arada sesler geliyor, sonuna kadar izledim, yapana helal olsun)'' http://www.youtube.com/watch?v=DCIcHpR7INM videoda buymuş.değişik yorumlar var ahsfaljfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://41.media.tumblr.com/0d6ffdd460b0f6235df623997baed086/tumblr_myfvpyB05c1qbkaw5o1_500.jpg Copy paste sanatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 yav said: niye bizim de irite olmamızı istedin bence bunu cevaplamalısın anca beraber kanca beraber kanks.. beğendiklerimi de eğlence bölümünde paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 arasıra "ben de böyle abstract art" ayağında saçmalayayım belki tutar diyorum, sonra geçio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ağzına kürekle vurmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 lan onu diyecem iki gündür.pati gücünü birleştirse bundan çok daha yaratıcı,akıcı,çarpıcı,sansasyonel,seksist remark işler çıkar.. paint mi lazım kara buz üstün mizah yeteneği ile. fotoşop mu lazım seko var salatalığıyla en iyisini sona sakladım noyan var noyan! daha ne olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ben begendim kızın calısmalarını cekemeyen plebler anten taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 kız niye yanmayan sigara tutuyor, kotikçi mi? bi tek uzatalım elden ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ahah noyan ve bu kız tam bir super couple olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 noyan dan da ses gelmemiş bence işi pişiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bence "biz zaten daha önce vs vs" diye gelebilir noyan. ortak çevreleri vardır %99,9812 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://i.imgur.com/DjlZS09.png bkz: meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ne sinirlenmiş be. kız arkadaşı falan herhalde ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 saplıyodur bu kıza çok dara düştüğünde ondan bu kadar sahip çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 nişan sevinyan kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ....ne terbiyesiz, ne yaprak insanlarsınız siz ya terbiyesiz ve yaprak aynı cümlede? ne almış bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bence bu ekip interneti trollemeye çalışıyor bu kızda başrolleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 benim merak ettiğim paint terk bir ton insan var ve bunlar sergi falan veriyor sanatçıyım ben falan diyor. hayır böyle sanatçı olunuyorsa ben de olayım valla belki zengin olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 nisan sevinyan kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 dünya kadar malın olcağına fındık kadar **** olsun demiş atalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ahmetalttan said: http://i.imgur.com/DjlZS09.png bkz: meriç arcane said: ne sinirlenmiş be. kız arkadaşı falan herhalde ahaha. Fransuxa said: saplıyodur bu kıza çok dara düştüğünde ondan bu kadar sahip çıkmış. bu eleman düzenliyo mevzuyu tanırsınız zaten http://www.medyahanesi.com/upload/resimler/haber/kufur-kim-milyoner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar