Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 yahu herkes remus remus diyor arkadaş biri de gelip link vermiyor ki bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 remus gel linkini ver abi..uzat abiye dogru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 senko said: hürriyet milliyet ntvmsnbc radikal sabah habertürk cnntürk memurlar.net gözcü bedelli ile ilgili bişi var mı diye hepsine bakıyorum dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ben bir tane gay sitesinden takip ediyorum haberleri. her türlüsünden adam var. güncel haberleri alıp koyuyorlar. bazen birbirleriyle baya kavga ediyorlar ama o kavga sonrasında barışıp kavga seksleri yapıyorlar. takip etmesi çok zevkli oluyor. sitenin adı: paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ne remus mus arkadas biri sevabina link atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Remus yalan ya adam kendinden bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Remustan haber alan aptal olur baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 tablete sanal basın diye bir appı kurdum o gayet güzel tüm siteler var ama genel olarak favorilerim birgün,sol,cumhuriyet,t24,diken,habervaktim,özgür gündem,zaman,agos,şalom,ortadoğu,el cezire ama her gün hemen hemen hepsini takip ediyorum genelde havuz medyası haberleri aynı o yüzden birini bakıyorum diğerlerini pas geçiyorum. Bu arada el cezire dergi muazzam tavsiye ediyorum. Bu ay yeni sayısı çıkmadı çok sövdüm ama derginin formatı,içeriği fevkalade güzel. Katar şeyhi bakalım daha neler yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Sabahleyin ofise geldiğimde zaten gazeteleri göz gezdiriyorum. Ajanslar haberleri düşüyorlar zaten. Çok yoğun olduğumda da sağolsun Remus ajans güzel ayıklıyor. Bu arada miden kaldırsa da bazen havuz medyasından da özet geçsen çok şukela olurdu. Ciddi söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar