Istari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 uyanmak için çalar saatte ihtiyaç duyuyorsanız uykunuzu almamışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 peki çalar saate 10 dkk kala fiks uyanıyorsak, ama yine de "abv lan uykum var" diyerek kalkıyorsak nasılız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 göz bandı nerden aldınız lan, ben aldıydım rahatsız ettiydi 2 güne attııydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ben 00.30 gibi yatıyorum genelde, o da yapacak bir şey bulamadığım için. Sabah da 6 gibi kalkıp kediye yemini suyunu verip, işeyip tekrar yatıyorum. Sonra 8'de tekrar kalkıp işe geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ergonomi ve doğru oksijen olayını çözersen kalite artar. Zaten birkaç sayfa önce tez yazmış arkadaş fakat disiplinli bir insan değilsen maksimum 1 hafta uygularsın onları. Ergonomine uygun yatak ve bir burun bandı bile baya artırır kaliteni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Of hala sıkıntı var şu uyku işinde. Alarmı duyamıyorum, bi kalkıyorum 1 saat boyunca ertelemişim falan. Yatağım yumuşak, çift yastık kullanıyorum. Yastıklar ince ama tek yastığa mı indirsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Soris said: Rot tamamen doğru yazmışsın. Ekleme yapayım: Hala yüklemediysen bilgisayarına flux yükle. 2 saat önce sıvı almayı bırak. Esneme çalışması arıyorsan yi jin jing i öneririm. flux ne abi? edit:galiba buldum monitörün ışığını saate ve gün ışığına göre ayarlamaya yarıyor bu program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Evet çok faydalı bir yazılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Ben de sabah 6 da yatıp öğlen 11 - 12 gibi kalkmaya alışmıştım. Bir gün gene 6.5'da yatarken yaklaşık 8.30 dan 11'e kadar 15 dakkalık aralıklarla alarmlar kurmuştum bir sürü, uyandığımda hepsini kapatmışım ama haberim yok ne ara kapattım. P.tesi işbaşı yapıyorum çok uzun zamandır. Korkuyorum uyuyakalıp geç kalcam diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 pontipati said: Of hala sıkıntı var şu uyku işinde. Alarmı duyamıyorum, bi kalkıyorum 1 saat boyunca ertelemişim falan. Yatağım yumuşak, çift yastık kullanıyorum. Yastıklar ince ama tek yastığa mı indirsem? acaba sorunun nedir önce onu tam olarak tespit etmen lazım, akşamları yorgun mu olmak, genel olarak yorgun mu olmak, sabah yataktan kalkamamak mı? Yani uyku kaliten düşük olablir ama başka sebepleri de olabilir tiroid, mineral ekiskliği vb. gibi. Biri sormuş ama cevabını göremedim, nefes yollarınla ilgili bir sorunun var mı, geniz eti gibi? Günlük vitamin/mineral desteği veren haplardan kullan birkaç ay. Deneme yap. Bir de bunla alakasız çift yastık, boynu rahatsız eder yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 az asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sigarayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sigarayı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sex yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Solgar VM 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 o ne yahu motor yagi adi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 eldar said: pontipati said: Of hala sıkıntı var şu uyku işinde. Alarmı duyamıyorum, bi kalkıyorum 1 saat boyunca ertelemişim falan. Yatağım yumuşak, çift yastık kullanıyorum. Yastıklar ince ama tek yastığa mı indirsem? acaba sorunun nedir önce onu tam olarak tespit etmen lazım, akşamları yorgun mu olmak, genel olarak yorgun mu olmak, sabah yataktan kalkamamak mı? Yani uyku kaliten düşük olablir ama başka sebepleri de olabilir tiroid, mineral ekiskliği vb. gibi. Biri sormuş ama cevabını göremedim, nefes yollarınla ilgili bir sorunun var mı, geniz eti gibi? Günlük vitamin/mineral desteği veren haplardan kullan birkaç ay. Deneme yap. Bir de bunla alakasız çift yastık, boynu rahatsız eder yahu. Valla burnumda kemik eğriliği var + saman nezlesi var burnum hep tıkalı otrivine vb. kullanıyorum ara sıra, ameliyat olmam lazım bi ara ama hem üşeniyorum çünkü 2 hafta falan boşluk olması lazımmış. ek olarak ameliyat olanların yarısı burnum ameliyattan sonra dokununca sızlamaya başladı diyor ne iş anlamadım ki bir sürü kişiden duydum bunu. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 senko said: şöyle bişi de var düzenli spor yaptığınızda uyku ihtiyacınız azalıyor ankara da düzenli spor yaparken 6saat uyku ile cin gibi kalkıyordum burda 10 saat uyusam bile uykulu kalkıyorum bazen Ankara'da uyanık olduğun 18 saatin ne gibi pozitif bi faydası oldu abi sana. Angara la. Angara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 pontipati said: Valla burnumda kemik eğriliği var + saman nezlesi var burnum hep tıkalı otrivine vb. kullanıyorum ara sıra, ameliyat olmam lazım bi ara ama hem üşeniyorum çünkü 2 hafta falan boşluk olması lazımmış. ek olarak ameliyat olanların yarısı burnum ameliyattan sonra dokununca sızlamaya başladı diyor ne iş anlamadım ki bir sürü kişiden duydum bunu. öyle işte. o zaman senin sorunun muhtemelen uyku apnesi. Sana diyenler ya yanlış demiş ya da çok uzun zaman önce ameliyat olmuşlar. Artık kemik kırma, törpüleme dahi yapsalar 2 hafta falan boşluğa gerek yok. Sadece 1 gün, o da evde yatman gerekir. Burnunun içine silikon parçalar koyuyorlar nefes yolun tıkanmasın diye, dışardan şişlik de yapmaz, gayet günlük hayatına devam edebilirsin ertesi günden itibaren. 4-5 gün sonra da silikon parçaları alıyorlar. Bu estetik ameliyat olmadığı için dışarıdan herhangi bir değişklik olmaz, ameliyat sonrası morluk vs. de olmaz. Sızlama vs belki ameliyat sonrası olabilir, ancak kalıcı bir şey olması ancak kötü bir ameliyat sonucu olabilir. Bunları ben kafadan yazdım tabi, benim yazdığıma da güvenmeyip bir doktora görün belki de eğrilik, çok tıkamıyordur yolu. Ancak sen de bildiğine göre engelleyen bir eğrilik vardır, ameliyat %100 etkili olmasa bile en aşağı %40 rahatlatır. Gece uyku sırasında burun kanalarının içindeki et sırayla bir sağ, bir sol şişiyor, senin açık taraf şiştiği zaman hemen hemen hiç nefes alamazsın burnundan. Bu tür ameliyatların kötü yanı, sigorta karşılamıyor kesinlikle( çok istisnai özel emekli sandıkları vs hariç) çünkü millet estetik ameliyat yaptırıyor sağlık sorunu gibi gösterip. Doktor sana estetik de önerebilir, orası sana kalmış ,bazı durumlarda daha etkili olması için ameliyatın estetik de gerekiyor. O tabi başka bir olay. Ayrıca saman nezlem de var diyorsun, bu konuda alerji testi yaptırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sigorta kısmı doğru, 500 lira falan sanırım genelde. kbb ye gitmiştim bu yüzden bayağı oldu, o demişti senin toza yıkanmamış çamaşıra parfüme sigaraya alerjin var diye, alerji testi nasıl bişey? p.s: mavi bi hap da kullanmıştım azcık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 özel hastanede ameliyat 500 liradan çok daha pahalı olur. Alerji testi de kan veriyorsun, 300-400 lira kadar olması lazım. O senin neye ne derece alerjin olduğunu söylüyor, ama tabi önce doktora gidiyorsun :). Belki de alerjin yok çünkü. Sürekli tıkalı burun, alerjiye veya sinüzite işaret eder genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ozelde ameliyat 500-700 arasi tutar saglik guvencen varsa. Onun disinda 2 hafta gibi bi sey sozkonusu degil, 1 haftada butun aksiyon tamamlanmis, tamponlarin alinmis olur. Ben 3 yil once olmustum ameliyati, o zaman daha silikon tampon yoktu 1 haftada ayaklandim kendime geldim. Hic korkulacak bi sey de yok zaten, genel anestezi yapiyolar cillop gibi cikiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 pontipati said: Evet, özet olarak durum bu. Kahve, meyve ve benzerleri pek etki etmiyor. Azcık spor yapıyorum diyebilirim. Sonuç olarak 11 gibi pilimin bitmemesi için ne yapabilirim?teşekkürler. p.s: 8 saat uyku tavsiyesi tavsiye olarak sayılmayacaktır. Hergün düzenli 30-45 dk arası koş, ilk başta zor gelebilir...2 hafta düzenli koştuktan sonra 5 saat uyku yeter sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 osbiri bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ots da birak..zirvedeyken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar