aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 başlığı "kürtler açısından dil öğrenmek" diye okudum.
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 portekizceden de biraz farklıymış bizim azerice gibi dusuncelihayvan said: brezilya portekizce konuşuyor.
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ayrıca şuan orda yaz şubata doğru da karnaval başlıyo diyim kaçayım :)
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Çalıştığım yerde ingilizce hariç dil tazminatı var (ingilizce must olduğu için tazmin yok gibi bir mantık var) bi japonca'ya bi ispanyolca'ya halleniyorum. (Öte yandan yoga da alakasız şekilde gıdıklıyor. Paso ayaktayız çünkü. Bel mel gidiyor. Hem kafa da rahatlar oh mis) tabi büyük yalan şu an, halim kalmıyor işten sonra. Eyyorlamam bu kadar.
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 kürtler açısından dil öğrenmek diye okudum asdfdsfsd.
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Japoncanin Romaji alfabesi aslinda baya kolay cunku turkce ile ayni okunuyor ama diger alfabeler isin icine girince sakat. Yine de ben de yandas bulsam gozum kapali baslarim Japoncaya.
Öne çıkan mesajlar