Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik kazası. İki gün sonra ifadeye çağrılma.


vaako51

Öne çıkan mesajlar

İki gün önce İstanbul'dan Niğde'ye seyahat ederken Ankara yakınlarında kaza yaptım. Sol şeritte giderken orta şeritten aniden önüme geçen birine arkadan çarptım. Onun aracının tamponu düştü çok hızlı bir kaza değildi bu arada arkadan gelen bir araç resmen biçti benim aracı, polisler ambulanslar falan derken tutanaklar tutuldu, ambulanslar hiç yaralı olmadığı için gittiler. Bizde kazaya karışan 3 kişi tokalaşıp bunla geçmiş olsun falan deyip ayrıldık. Mezbehaya dönebilecek bir yerdi ve ben cep telefonumda ki flash la uyararak başka araçların karışmasını falan engelledim. Tutanakta ben; çarptığım araca yeterli takip mesafesinde olmadığım için suçlu bulunmuşum, benim araca çarpan da benimle aynı kanun maddesiyle suçlu bulunmuş. İkimizin aracıda pert ve trafik sigortaları falan herşey var. Şimdi bu arkadan bana çarpan şahıslar daha sonra hastahanede rapor falan almışlar galiba, beni Ankara ya ifadeye çağırıyorlar. Bu durumdan birşey çıkması ihtimali varmı? Avukat arkadaşlar bir bilgi verirse sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Takip..

ana yoldan giderken 50-60 ile aniden sağdan adam araba ile önüme çıktı , bu esnada sağ tarafta minibüs vardı ondan göremedim + adamı gördüğümde soluna yani bana bakmıyordu. ben önden onun sürücü tarafına girdim araba pert emniyet kemeri hayatımı kurtardı. adamın sacına kadar girdim

sonuç mu? 8/8 ben haklıyım 8/8 de o suçlu
yasal sınırı geçmeyin trafik kurallarını da bilirseniz haklı çıkarsınız istisnalar hariç.

böyle de bir anım var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaza ankara yakınlarında olduğu için davası ankara'da görülüyor, bu anormal değil. Jandarma görev bölgesi olduğu için polisin arayacak hali yok. Davayı açan kim, çarptığın adam mı yoksa sigorta şirketi mi? Sigorta şirketleri ya tutarsa diye 0/8 kusurluysan bile dava açabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Astsubayın bana verdiği bilgiye göre; bana çarpan araçtakiler kaza mahalini terk ettikten sonra hastahaneye giriş yapmışlar (olay yerine 2 adet ambulans geldi ve yaralı olmadığını teyit ettikten sonra gittiler) bu yüzden ifade vermem gerektiğini söylediler. Birde araç ikinci el ve kuzenime ait, satın alındıktan sonra trafik sigortası 15 gün devam ediyormuş ki kaza araç alındıktan 10 gün sonra oldu. Tutanağı hazırlayan polis sorguladıktan sonra trafik sigortasının olduğunu belirtti. Şimdi bana belgelerimin de eksik olduğunu söylüyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...