namesiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 DİKKAT Garanti bankasından Sayin musterimiz... Garanti bankasi yeni yilda Turkiye genelinde YTL islemlerinizi ucretsiz olarak otomatik olarak yapmaktadir. Hesabinizla ilgili islemleri otomatik olarak yapmak icin asagida belirtilen Garanti Bank YTL Guncelleme sayfasi uzerinden veya Garanti Bankasi Levent subemizden bilgilerinizi teyit etmeniz gerekmektedir. Bu islemlerinizi yaptiktan sonra hesabinizdaki YTL bakiyeniz otomatik olarak ekstre ve bonus puanlariniza islenicektir... şeklinde mail geliyo sakın linke tıklamayın, gelen mail bankadan gelmiyor.ve hesap numaranızı ve bilgilerinizi alıyorlar[signature][hline]:-) canım benim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Allah Razı Olsun :) patide bu maili yiyebilecek türde bi insan yokki :)[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni|||||||| Para Varsa Kardesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Skimming,CPP gibi kart sahteciliklerinden sonra son yıllarda ortaya çıkan ve Phising olarak adlandırılan metodla kart veye hesap sahipleri Fraud amaçlı saldırılara maruz kalmaktadırlar.Kısaca,e-mail yoluyla fake bir görüntü oluşturarak şifre,hesap-kart bilgisi ve demografik bilgilere ulaşmak olarak tanımlanan phishing olayıyla ilgili 2004 yılında yapılan bir araştırmada,1,78 milyon Amerikalının bu tür bir e-maile cevap verdikleri ve daha sonra %90'ının 1 yıl içinde kart veya hesaplarında Fraud işlemler karşılaştıkları ortaya çıkmıştır. Aşağıdaki e-mailde aynı amaçla YTL geçişi konu edilerek hazırlanan fake siteye bilgi girişi yapılması istenmektedir.Bu tür bir mail geldiğinde kesinlikle istenen şekilde bilgi girişi yapılmaması gerekmektedir.Ayrıca gelen linkleri tıklamak da son derece sakıncalıdır.Çünkü bu linklerde klavyeden tuşlanan tüm karakterleri loglayan bir keylogger program otomatik olarak PC'ye girmekte ve tuşlamaları izlemektedir.Sistemimizdeki antivirüs programı bu dosyayı bulup silmektedir.Yine de Network Managerlara aşağıdaki sitelere girişin engellenmesi için gerekli talep yapılmıştır.Ancak şirket dışında kullandığınız PC'lerde de bu linke tıklanmaması gerekmektedir.Garanti Bankası yetkilileri ile görüştüğümüzde sitenin incelendiğini ve birkaç hata dışında gerçeğe yakın oluşturulduğunu ilettiler.Keylogger hakkında da antivirüs mesajını kendilerine ilettik. Yapılan uyarının tüm bankalar için geçerli olduğunu ve hiçbir şekilde bu tarz bir bilgi güncellemenin bankalar tarafından yapılmadığı bilinmelidir.Dolayısıyla çevrenizdeki kullanıcıların uyarılması da önem taşımaktadır.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 insanları bilgilendirmekten zarar gelmez[signature][hline]:-) canım benim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 olsun, neme lazım. (neme?)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 neme:neyime[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 amandıkkat emeklere yazık olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yaklasık 10 tane 100 ytl gördüm 50 ye yakın 50 ytl gördüm :)[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni|||||||| Para Varsa Kardesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: freeedom, 15 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki: beyler garanti bankası galiba 50 ytl seklinde sahte para veriomusöeh daha neler.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 OoOo namesiz sana dedim millete söleme die.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 fake sayfalarıda baya güzel hazırlıyolarr[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zaten 50 ytl ile 100 ytl diger kagıt paralardan daha kucuk boyutta..korkmayın sahte deil yani o paralar.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 eheh o da hoş. sahte para yapıcaklar, normalinden küçük olucak. ehaehahe.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bana böle mail gelse yerdim heralde :utaniem:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ben yemezdim 18 yaşından küçük birine neden böle mail atsınlar ehueheu :) Ayrıca devir kötülük devri kimse kimseye bedava bişe yapmas :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar