Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürke hakaret hala suç mu?


Pluton

Öne çıkan mesajlar

Benim oyunculardan birisini Atatürke hakaretden sınırsız olarak banladım. Ancak böyle heriflerin peşinden gidilmesini istiyorum. Atatürke facebook'da alanen küfür etmiş ve birde bunu özel mesaj yoluyla kanıtlamıştır kendisi sağolsun.

http://prntscr.com/59lif5

Adresini falanda verdi gidip döveceğimi zannederekde ne kadar doğru bilemeyeceğim. Avukat falan var mı burlarda ne yapabilirim ben bu soysuz herife
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla super hukuk sistemimiz sagolsun dava kamu davasina donusse bile karisiyosun.

Cagiriyolar seni mahkemeye, cikiyosun hakim karsisina, hala sikayetci misin diye soruyo hakim once. Sonra da davalara katilmak istiyo musun diyo, cevaplari alinca gonderiyo seni. Davalara katilmak istiyorum dersen tebligat geliyo gidiyosun iste.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

di söylemiş işte.
zaman ayır, git savcılığa ver.
tabi savcının adam gibi bir cumhuriyet savcısı olması da önemli yoksa "ya olm, işimiz gücümüz var, başka işin yok mu senin?" tadında savcılar da bu dönemde çok var ne yazık ki.
ben yine de senin yerinde olsam şansımı denerdim. özellikle işin tehdit yönüyle de harmanlarsan savcı bu şerefsizi bayağı bir yusuflatır gibime geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mahoolmez said:

Adam ne güzel duyarlılık gösteriyor , uğraşma filan denmemeli. Keşke kimse bana dokunmayan yılan bin yaşasın demese.

savcılığa bir dilekçe verip ihbar edecek sadece. savcılık suç olup olmadığına karar verecek , suç var derse mahkemeye havale edecek.


evet evet, aynı düşüncedeyim.
her durumda git savcılığa şikayet et veledi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bir durum var. Avukat arkadaş diyor ki kamuya açık alanda küfür etmediyse özel mesaj ile gönderdiyse sıkıntı olabilir ama araştırmam lazım dedi. Onları araştırıyorum.

Yok abi uğraşıcam ya, çok canımı sıktı. Tehdit olayıda sadece TS değil ya. Bir sürü hakareti falanda var. Gerçi bende hakaret ettimde razıyım ben ceza yemeye. Şu herif bi görsün ebesinin hörekesinide
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...