Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Şimdi hep rastladığım birşey bu ve her gördüğümde bolca küfür ediyorum.. Dün mesela köprü yolunda en sol tarafta 2 araç kaza yapmış hafifçe arkadan çarpmiş adam orda mal gibi bekliyorlar.... arkalarında 5000 kişi bunların yüzünden telef olmuş kilometrelerce trafik durma derecesine gelmiş İKİ TANE GAVATIN YÜZÜNDEN...Ulan şerefsizler çeksenize o arabaları en sağa orda anlatın derdinizi birbirinize ne bekliyosunuz? Orda o kadar insanı bekletmeye ne hakkınız var allahsızlar..!araçların beklerken harcadığı yakıta,o kadar insanların zamanına yazık değil mi be şerefsizler? ps: ayrıca ne olmuş diye merakla bakmaya çalışıp frene basıp trafiği daha da yavaşlatan sürücüler... aynı hislerim sizin içinde geçerlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 katamaranı satmayaydın keşke. onla geçerdin köprüyü kullanmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 arabayı işler bittikten sonra çekmek gerekmiyor mu böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Hadi kaza yapanı bir yere kadar anlayabilirim. (Aslında anlamam ama neyse)Asıl sorun yolun ortasında 10km ile ilerleyip kazayı izleyenler. Abi tamam olmuş bitmiş. Doktorsan çek arabanı sağa yardıma koş. Doktor değilsende trafiği aksatma. İşine geç kalanlar zerrrrre umrumda değil. Arkanda yarattığın trafik yüzünden ambulans yetişemeyecek belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Bunu engelleyemezsiniz. Bkz Youtube kaza videoları izlenme sayısı. İnsanlar kaza izlemeyi seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 kaza gördün mü izlenir abi kaç kez kaza görüyorsun tabii ki de hızını düşürüp bakıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ben hatta arabayı yolun ortasında bırakıp inip kaç lira hasar çıkar onu hesaplamayı çok seviyorum. trafik falan umrumda değil. beklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 resim falan cekilmesi gerekiyor trafik sigortası için.bide millet tam olarak bilmediği için prosedürü , sigortacısı gelene kadar bekliyor mal gibi. haksız ama haklılar cahilliklerinden ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Llama said: arabayı işler bittikten sonra çekmek gerekmiyor mu böyle durumlarda foto yeterli, sonra çekmesi lazım. kaza raporu için mobile app bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 vaperon said: Bunu engelleyemezsiniz. Bkz Youtube kaza videoları izlenme sayısı. İnsanlar kaza izlemeyi seviyor. mobese ile kayıt edilen trafik kazalarını izlemeye bayılıyorum ben ya. arada loopa alır izlerim 1-2 saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Aluriel said: katamaranı satmayaydın keşke. onla geçerdin köprüyü kullanmak yerine katamaran karadan gitmiyor malesef.. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Llama said: arabayı işler bittikten sonra çekmek gerekmiyor mu böyle durumlarda o eskidendi, sadece maddi hasarlı kazalarda kendin rapor tutabildiğin için iki taraflı, arabaları orada tutma zorunluluğu yok artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Fransuxa said: ben hatta arabayı yolun ortasında bırakıp inip kaç lira hasar çıkar onu hesaplamayı çok seviyorum. trafik falan umrumda değil. beklesinler. küfür yemeyi seviyorum diyosun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Selam, Çoğu insan kaza tutanağı da taşımıyor yanında! O sebeple polis bekleyen de çok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 veya anlaşmazlık durumunda da polis çağırman gerekiyor sanırsam. ben yaptığım kazalarda hep çağırdım polisi, o tutsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Selam, Anlaşmazlık durumunda da herkes kendi görüşünden tutanağı yazıp imzalıyor. Sonrası sigorta şirketleri arasında diye biliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Vulcan_Lionheart said: Llama said: arabayı işler bittikten sonra çekmek gerekmiyor mu böyle durumlarda o eskidendi, sadece maddi hasarlı kazalarda kendin rapor tutabildiğin için iki taraflı, arabaları orada tutma zorunluluğu yok artık.. pfff her yaka için birer tane araban yok mu?. katamaranla boğazı geçiyorsun sadece karadan gitmesine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 arabaların fotoğraflarını çekip hemen çekebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar