Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azgın bebek =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LoL, mehmet ali erbil'in küçüklüğü bu..[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Mesaj tarihi:
en sondakı yuz ıfadesıde komedı ehah.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
ohaaa
kesın Türk bu :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)

[Bu mesaj Obscura tarafından 14 Ocak 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya sapık bir bebek garip garip cisimler üstünde çeşitli hareketlerle kendisini tatmin ediyor sizde gülüyorsunuz :D ee yuh ben koptum[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN

TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
- hayatım +15 ver
- Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim
Mesaj tarihi:
bu yaşta böleyse ilerde tutamayız maazallah :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
Löl[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Bu çocuğu bebek mamalari kesmez mesir macunu yolliyalim gence :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...