Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo ya başladıımda zannerdim...


pulkas

Öne çıkan mesajlar

gz dışında birini lootlayıp sonra biri fark ettiinde ve bu kişi tarafından öldürüldükten sonra resslenmeye gittip reslenemediim zaman adamın beni lanetli bir silahlı öldürdüünü zannerdim:)[signature][hline]A light came From behind the vails of realm.
if you ever see it, follow me...
...Till death...Hurry...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende golem'im zarar görünce benim hp'nin de düştügünü bilmiyordum. gmler kıllık yapıyor sanardım :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 14 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
In Lor diye diye gezdim bir ügn boyunca bir de herhalde yanlış yazıyorum o yüzden olmuyor diye in lor yazanları yakalamaya çalışırdım.


ahaha bu çok iyi ya yarıldım[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uoya ilk başladığım zmnlar işte sadece parayı kasıyorum fisherla örendim para kasmayı gittim bi zos aldım diom adama bana dinazor ver adam tmm dedi işte verdik parayı adama soruyorum ciddi bir şekilde bu ne yer ne içer ne kadar yaşar.Sonra ben zosa yemek veriyorum bi lmr geldi saldırdı sonra guardladı ben suratımda bir garip tebessüm adama aynen şunu yazdım "NAAptın lan"
Bir kerede atları ucuza aldım işte oyunu iice örenmeye başlıyorum satıorum millete sonra bi baktım 10 at varken satmadıgım halde kayboluyor sonra ben yazdım page e "efenim yaptıgınız ayıp değilmi hiçmi emeğe saygınız yok rezil kepazeler"
sonra jaile girdim.[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...