pulkas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gz dışında birini lootlayıp sonra biri fark ettiinde ve bu kişi tarafından öldürüldükten sonra resslenmeye gittip reslenemediim zaman adamın beni lanetli bir silahlı öldürdüünü zannerdim:)[signature][hline]A light came From behind the vails of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bende golem'im zarar görünce benim hp'nin de düştügünü bilmiyordum. gmler kıllık yapıyor sanardım :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 paragon cyclops un renginin normal cyclops a yakın olması diyeyim, siz hikayenin geri kalan kısmını anlayın :lol: OoOOoOo..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 uo'ya başladığım ilk gün britain blacksmith'in benim olduğunu sanmıştım :)[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 birisi mezarda mage'in birine "invas mani pls" demişti ve mage de onu heallemişti. tabi ben bunu anlayamayıp in vas mani pls diyince gmlerin sizi healladıgını sanıp uzun bir süre hp azalınca in vas mani pls diye anırır olmuştum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 In Lor diye diye gezdim bir ügn boyunca bir de herhalde yanlış yazıyorum o yüzden olmuyor diye in lor yazanları yakalamaya çalışırdım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 mining ve swordsmanship alip hem guclu hemde cok zengin olcagimi zannetmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 heheh gururlu ama fakir bir genç vardı hatırlarmısın fabrikatör beyyy.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 crimlik kavramını öğrenmem baya uzun sürmüştü :) yerdeki her cesedi lootlayabileceğimi zannederdim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Brit bankın önünde duran bi vendor u Player sanıp konuşup duruyodum sonra olayı arkadaşım fark etti bozyuntuya vermemmişdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Uzun süre Game master Grand master kavramlarını çözememiştim 1500 gp lik at aldığımda cafede bayram havası estirmiştim[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Charı hangi şehirde açarsan hep orada kalacağını sanıyordum ve charı 2 saat düşünüp -bi kaç arkadaşa danışıp- britainde açmıştım ve sonuçta 2 ay orada kalmıştım ve kasmıştım. sonuç : 2 ay sonunda apprentice shield fighterdım. :)[signature][hline]eski black1ce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bi arkadaşım crim olunca gri yazar adın demişti. Ben 1 hafta status gri diye GZ ye girmemiştim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Absolut, 14 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki: In Lor diye diye gezdim bir ügn boyunca bir de herhalde yanlış yazıyorum o yüzden olmuyor diye in lor yazanları yakalamaya çalışırdım. ahaha bu çok iyi ya yarıldım[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 nebulada hayatımda ilk kere bir gm görmüştüm ve kendini maviye boyamıştı. o günden sonra bütün gm'lerin o tonda mavi oldugunu sanmıştım (yaklaşık 1-2 ay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 pk olduğumda ismi kırmızı yaratıkların bana saldırmayacağını sanmıştım.. bu yüzden novice camper charı snn de apexin yardımıyla pk yapmıştım.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Uoya ilk başladığım zmnlar işte sadece parayı kasıyorum fisherla örendim para kasmayı gittim bi zos aldım diom adama bana dinazor ver adam tmm dedi işte verdik parayı adama soruyorum ciddi bir şekilde bu ne yer ne içer ne kadar yaşar.Sonra ben zosa yemek veriyorum bi lmr geldi saldırdı sonra guardladı ben suratımda bir garip tebessüm adama aynen şunu yazdım "NAAptın lan" Bir kerede atları ucuza aldım işte oyunu iice örenmeye başlıyorum satıorum millete sonra bi baktım 10 at varken satmadıgım halde kayboluyor sonra ben yazdım page e "efenim yaptıgınız ayıp değilmi hiçmi emeğe saygınız yok rezil kepazeler" sonra jaile girdim.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar