Chemical Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kafayı yicem sanki sürekli aynı şeyleri çalıyor bugün aynı şarkıyı mesela Popcorn u 8 9. defa duyup değiştiryorm ama listenin devamında tık yok yani hep aynı hep aynı şeyi duyuyorum garip şekilde mesela sürekli moby çalıyor ama ocremixlerde hep aynı şeyleri çalıyor uyuz oldum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bende de var aynı sorun...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 acaba "len bunnarıda dinle" diye paramı alıyo mp3lerden[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Dorsia, 15 Ocak 2005 04:55 tarihinde demiş ki: ben de şarkılar takılıyor win amp te sanki cd de çizik var ada takılmış gibi mp3 yahu nasıl takılır ... Çok ilginç :) Ses kartından fln olamaz di mi.. Yani oyunlarda fln da yapıosa olabilir.. Ya da şarkılarda vardır bişiy biliim aklıma başka bişiy gelemio ilginç bi durum[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ohaa virüse bak... Format çığlıkları mı yükseliyor.. Format en son çaredir benim için ama ne biliim hangi program onca dosyayla uğraşır.. bu saatte beynim almıor :)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Yok ben yaşayamıyorum. Her tür bakteriyle yaşarım ama virüsle asla :) Hele şu Macro'lar varya fıtık ediyorlar beni. Bi de en abzürd yere regedit'e giriolar :)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sevdiği şarkıları çalıo :) bide moby çok varsa mp3 listende çalabilio bazen bende placebonun bütün şarkıları var 2-3 şarkıda bi çalıo placebo[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya bendede aynı sorun var. Onun virüsle ilgisi yok. Listede oynayınca bi süre sonra sapıtıyor. Nedenini anlamış değilim anlayan beri gelsin...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Valla ne yalan söyliyim 1 hafta önce açıcaktım konuyu tuttum kendimi başkası açmış.. Winamp ın shuffle ına bırakırsanız 3000 parçanın en fazla 400-500 (o bile değil) ünü dinleyebilirsiniz. Gıcık ötesi..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 genel bi problem hala çözemediler listenin içine etmeyi göze alıyosanız şu daha iyi bir çözüm aslında: listeyi randomize edip ondan sonra sırayla çaldırmak[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 shuffle sistemleri buglı işte :) Bende Creative Nomad vardı... Yani ilk mp3 playeri... Onda belirli bir sayıda mp3 olduğu zamanda aynı şeyi yapıyordu. Sürekli olarak iki sayı arasında dolaşıyordu. Dendiği gibi, listeyi randomize edin. Ya da benim gibi aktif olarak kendi djliğinizi yapın :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 preferences->playlist-> shuffle morph rate ordaki ayarla bir oynayın belki değişiklik olur.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 extra yazılmış küçük bir plugin vardı bu bugu çözmek için ama hiç kasmadım kullanmaya işe yarar mı bilmiyorum[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 repeat ile shuffle'i beraber acinca sapitiyor, dela'nin dedigi gibi repeat'i kaparsaniz sorunsuz shuffle yapiyor. ayrica listeyi ayarlayip siradan caldirmaya gerek yok, "q"(queue) default tus sarki sira ayari icin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Yanlış yere açılmış donanımdır bunun yeri, Hadi taşıyın Chemicalın topicini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Cin kaçmış bilgisayarının içine.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 listenin yedeğini almak lazım, sapıtınca yeniden yüklüyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bende tam judas dinlerken metallica'ya geçiyo çok ezik bi durum oluşuyo :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 winampın bozuk eheh[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 repeat kapanırsa winamp içinde kendiliğinden bir top list yapıyor ve oradaki şarkıların dışına ayda yoılda bir çıkıyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Dorsia, 15 Ocak 2005 04:55 tarihinde demiş ki: ben de şarkılar takılıyor win amp te sanki cd de çizik var ada takılmış gibi mp3 yahu nasıl takılır ... plug-in > input > decoder gibi bişidi ordan buffer sizei artırmayı dene[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 winamp birşeyler anlatmaya çalışıyor olabilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 winamp'ın düzgün shuffle yapması için plugin'imsi şeyler var[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yok abi kesinlikle random değil[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ne sıkmıssınız ya shuffle da elliyosunuz parcayı off yinemi bu cıktı diye diger sarkıya tıklıyosunuz shuffle sıfırlanıyor yıne aynı parcayı bulup calıyor. sorun winampda degil sizde yani.30 sefer test ettim aynı sarkıyı asla calmıyor tekrar. bos bi topic olmus bu. ayrıca bunun yeri burasımı chemical? bide baskası acınca cevap vermeyin diyosun kendin acıyorsun.bende cvp vermicektim zor tuttum. donanımyazılım abi neden konu dısına actın.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar