Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winapın shuffle ederken hep aynı parçayı çalması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

kafayı yicem
sanki sürekli aynı şeyleri çalıyor
bugün aynı şarkıyı mesela Popcorn u 8 9. defa duyup değiştiryorm
ama listenin devamında tık yok
yani hep aynı hep aynı şeyi duyuyorum garip şekilde
mesela sürekli moby çalıyor
ama ocremixlerde hep aynı şeyleri çalıyor
uyuz oldum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 15 Ocak 2005 04:55 tarihinde demiş ki:
ben de şarkılar takılıyor win amp te sanki cd de çizik var ada takılmış gibi
mp3 yahu nasıl takılır ...

Çok ilginç :) Ses kartından fln olamaz di mi.. Yani oyunlarda fln da yapıosa olabilir..
Ya da şarkılarda vardır bişiy biliim aklıma başka bişiy gelemio ilginç bi durum[signature][hline]--- God is in the TV ---
Sosyal ağlarda paylaş

sevdiği şarkıları çalıo :)
bide moby çok varsa mp3 listende çalabilio bazen bende placebonun bütün şarkıları var
2-3 şarkıda bi çalıo placebo[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne yalan söyliyim 1 hafta önce açıcaktım konuyu tuttum kendimi başkası açmış.. Winamp ın shuffle ına bırakırsanız 3000 parçanın en fazla 400-500 (o bile değil) ünü dinleyebilirsiniz. Gıcık ötesi..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

shuffle sistemleri buglı işte :)

Bende Creative Nomad vardı... Yani ilk mp3 playeri...
Onda belirli bir sayıda mp3 olduğu zamanda aynı şeyi yapıyordu. Sürekli olarak iki sayı arasında dolaşıyordu.

Dendiği gibi, listeyi randomize edin. Ya da benim gibi aktif olarak kendi djliğinizi yapın :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

repeat ile shuffle'i beraber acinca sapitiyor, dela'nin dedigi gibi repeat'i kaparsaniz sorunsuz shuffle yapiyor.
ayrica listeyi ayarlayip siradan caldirmaya gerek yok, "q"(queue) default tus sarki sira ayari icin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

ne sıkmıssınız ya shuffle da elliyosunuz parcayı off yinemi bu cıktı diye diger sarkıya tıklıyosunuz shuffle sıfırlanıyor yıne aynı parcayı bulup calıyor. sorun winampda degil sizde yani.30 sefer test ettim aynı sarkıyı asla calmıyor tekrar.
bos bi topic olmus bu.

ayrıca bunun yeri burasımı chemical? bide baskası acınca cevap vermeyin diyosun kendin acıyorsun.bende cvp vermicektim zor tuttum.
donanımyazılım abi neden konu dısına actın.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
bide şu resimlere oy verin
ratemypoo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...