Remus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ben iş yeri olayını hiç düşünmemiştim, şıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 almanyadayım. sabah şu haberi okudum burdan gelişine sektirdim amk. 4 gün ne lan?! 2 sene oldu şuraya geldiğim bi gün olsun elektrik bile gitmedi 10 saniyeliğine. rezalet ya başka tanımı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 şimdi insanlar deli gibi su depolamaya başlayacak su tüketimi katlanarak artacak. eğer az su kaldı tasarruf edelim diye böyle yapıyorlarsa tam bir aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 işyeri şantiye su hallolur depolar doluda ev sıçtı <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Susuzlar sicmasin avrupa yakasindan selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 KidLazer said: almanyadayım. sabah şu haberi okudum burdan gelişine sektirdim amk. 4 gün ne lan?! 2 sene oldu şuraya geldiğim bi gün olsun elektrik bile gitmedi 10 saniyeliğine. rezalet ya başka tanımı yok. birgün benim evde su kesildi ne oluyor lan diye bakinirken komsu geldi bodruma camasir makinesi takacaklar mis. ondan vanayi kapamis. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 sene 2014 bu ülkeyi, ülke zannedenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ulan benim çamaşırhanem var dükkanım kartalda e ben ne bok yicem? ya harbi allah belanızı versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 anamın evi pendik, kendi evim maltepe, iş yeri suadiye ulan nereye gitsem çözüm yok. taharet musluğu olmadan yapamam ben abi of ya ulan bişi değil ayın 28inde kınamız var, 150 tane kadın yarısı 4 gün yıkanamamış olsa o salonda sarılıktan ölürüz bak o kadar diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 neden kadıköy falan ya fakirlerinkini kessinler olm. bi de 90 saat nedir ulan allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Liebe said: anamın evi pendik, kendi evim maltepe, iş yeri suadiye ulan nereye gitsem çözüm yok. taharet musluğu olmadan yapamam ben abi of ya ulan bişi değil ayın 28inde kınamız var, 150 tane kadın yarısı 4 gün yıkanamamış olsa o salonda sarılıktan ölürüz bak o kadar diyeyim http://www.youtube.com/watch?v=qmd4qKcXg7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Istanbul lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 mahalleleri niye yazmamışlar ya. komple tüm ilçeler kesilmicek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ilçe ayrımı mahalle ayrımı olsa yazarlardı. toptan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Karar iptal olmuş capsler elde patladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 @Seele bu oda çok sıkıcı ama dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Is yerinde, trende metroda, insanlarla ic ice oldugumuz yerlerde aciyoruz su forumu, haliyle alakasiz konulara sacma sapan imajlar koymaktan vazgecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar