goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 aramaya üşendim. elimden tutar mısınız? msi gs70 var. bir tanesi düştü köşeden ve serviste replacement rubber yok, alırsan ful kapak var sdfs 5-10tlye potbori bir şeyler alayım düştükçe yabıştırrım diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 çok yardımcı oldunuz sağolun:) sonra gold niye sevimsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 elinden niye tutuyoruz kendin al bişey yapıştır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bu şeyler var ikeada vidanın üstüne kapatmak için stickerlar var beyaz siyah vs, bunların plastiğimse olanlarıda satılıyor, tam adını bilmiyorum ama aradığın şey bu. kauçuk bilemedim tam, silgiden kes yapıştır asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Selam, Bana resmini yolla, kalınlığını söyle; sana lastik ayarlarım. Azcık falçata ile düzeltip yerine bally ile yapıştırırsın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 asdad ben bunu çok geç gördüm ya kusura bakma abi. 2 ayda alışmışım yalnız eksik ayakla kullanmaya. bunun bir sebebi de PCyi hep standlar üzerindek ullanıyor olmam. zaten o kauçuklara dayanmıyor bile çoğu zaman. yine de eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Selam, :) Gerektiğinde haber verirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar