monoscope Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Bu hesap işletim ücretleri bakiyesi 0 olan hesaplardan çekilebiliyor mu ? çekilemiyorsa bu şekilde sonsuza kadar çekemeden devam eder mi yoksa yasal işlem başlatırlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 benim bildiğim arka planda sürekli yansıtıyolar, hesabı kapatırken alıyolar muhtemelen, ben garantiye yıllardır ödemiyom para yatar yatmaz anında çekiyorum atm den, 1 saat hesapta beklese uçucak yoksa para, hiçte arayan soran yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Çekmiyorlar da kazayla 3-5 bi şey atarsan hesaba uçuruyorlar anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Yasal islemi falan yokturda, başıma geleni yazayım; ayni sekilde 2 yillik kullanilmamis kartim vardi. Bir gun isim dustugu icin o hesaba havale yaptirdim. 2 yillik birikmis hesap ucretini gonderilen paradan animda tahsil etti. 90 lira cok koymustu. Unutamam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 İş Bankası da öyle yapıyor. Direkt el koyuyor hesaba para düştüğü gibi otomatik olarak asdfs Aslında sırf puştluk olsun diye tüketici haklarına vermek istiyorum da sonra uğraşmaya değer mi vs. diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Direkt dilekçe yazın geri veriyorlar, en son yasadan önce geri veriyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Ev kredisi icin acilan hesaptan turkiye finans aliyor. Bende gununde yatiriyorum bakalim ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 adı üstünde işletim ücreti hesabın 0 ise neyi işletecek ve neyin işletim ücretini alacak bunu düşünebilmek ne kadar zor olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 monoscope said: Bu hesap işletim ücretleri bakiyesi 0 olan hesaplardan çekilebiliyor mu ? çekilemiyorsa bu şekilde sonsuza kadar çekemeden devam eder mi yoksa yasal işlem başlatırlar mı ? sıfır bakiyeden ücret çekilemez bir hesap hiç hareket görmezse 10 sene sonra otomatik kapanır yasal işlem de başlamaz Önemli edit: Bu hesaplar günlük, haftalık, aylık (banka sistemine göre işte hangisiyse) taranır, hesapta para gördümü çeker bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Fistan said: adı üstünde işletim ücreti hesabın 0 ise neyi işletecek ve neyin işletim ücretini alacak bunu düşünebilmek ne kadar zor olabilir ? aslında sen yanlış düşünüyorsun fistan. hesabını açık tut, 5 sene mesela, o banka 5x hesap işletim ücretini sana yansıtır. bir gün para yatır sonra mesela ve unut. içinden çiçek gibi alır ücreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 @dworgian banka ne sıklıkla kontrol ediyor para yatıp yatmadığını kaç saniyemiz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Abi işte o bankadan bankaya değişio. Günde 3 kere taratanı da var, hesaba para geldiği anda otomatik düşeni var. Ben garantide mesela sanal kart kullanıyorum sadece. Oraya eft yapıp, para geldiği an sanal karta aktarıyorum Ama iş bankasında nasıl bilmiyorum şu an. Arkadaşlar "otomatik aldı" demiş yukarıda ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hımm para yattığı an otomatik olarak düş komuta yazılımsal olarak mümkün değilse biraz zamanımız var o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Abi benim anlamadığım ben miles&smiles kullanıyorum bunun için 90 liraya yakın senede ücret ödüyorum.Hadi bunu anladık hizmet vs... Bir de garantiden şimdi aradılar 64 lira hesap işletim ücreti 8 ocakta alıcaz diyor.Bu neyin ücreti zaten vermedim mi ben?Arayıp vermiyorum kardeşim manyak mısınız mı demem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 3 tane otomatik ödeme talimatı ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 RamsesII said: Abi benim anlamadığım ben miles&smiles kullanıyorum bunun için 90 liraya yakın senede ücret ödüyorum.Hadi bunu anladık hizmet vs... Bir de garantiden şimdi aradılar 64 lira hesap işletim ücreti 8 ocakta alıcaz diyor.Bu neyin ücreti zaten vermedim mi ben?Arayıp vermiyorum kardeşim manyak mısınız mı demem lazım? hesap ücreti işte. diğeri kart ücreti. hesap =/= kart =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 arayıp söylicem abi, o zaman vadesiz hesabımı vs kapatsın benim sadece kart kullanayım.Böyle şey mi olur? Silkicem bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ha olabilir. ama sana "ifinim kirt ilibilminiz için hisip di şirt" diyebilirler askdjasjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 inanma işletecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 şu mile smilesdan garantiyi tokatlıyabilecem mi acaba yoksa kazana yine kasa mı olacak baya hırs yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 arayacam abi biraz bastırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 eaamaan neyse skdjaskldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 2015'e girerken hala enpara kullanmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 enparanin da vardir bir guzelligi caktirmadan cakar kacarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ben kredi kartım için bankadan ektreleri istedim kaymakanlıktan başvurdum bakalım 400lira fln olmuş bikaç ay içinde öderler. bankamatik kartınıda 1 yıl kullanıp atıyorum çöpe yenisini çıkartıyorum başka bankadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar