Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka hesap işletim ücreti

monoscope

Öne çıkan mesajlar

monoscope said:

Bu hesap işletim ücretleri bakiyesi 0 olan hesaplardan çekilebiliyor mu ? çekilemiyorsa bu şekilde sonsuza kadar çekemeden devam eder mi yoksa yasal işlem başlatırlar mı ?

sıfır bakiyeden ücret çekilemez

bir hesap hiç hareket görmezse 10 sene sonra otomatik kapanır

yasal işlem de başlamaz

Önemli edit: Bu hesaplar günlük, haftalık, aylık (banka sistemine göre işte hangisiyse) taranır, hesapta para gördümü çeker bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

adı üstünde işletim ücreti
hesabın 0 ise neyi işletecek ve neyin işletim ücretini alacak
bunu düşünebilmek ne kadar zor olabilir ?

aslında sen yanlış düşünüyorsun fistan. hesabını açık tut, 5 sene mesela, o banka 5x hesap işletim ücretini sana yansıtır. bir gün para yatır sonra mesela ve unut. içinden çiçek gibi alır ücreti.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işte o bankadan bankaya değişio.

Günde 3 kere taratanı da var, hesaba para geldiği anda otomatik düşeni var.

Ben garantide mesela sanal kart kullanıyorum sadece. Oraya eft yapıp, para geldiği an sanal karta aktarıyorum

Ama iş bankasında nasıl bilmiyorum şu an. Arkadaşlar "otomatik aldı" demiş yukarıda ama?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benim anlamadığım ben miles&smiles kullanıyorum bunun için 90 liraya yakın senede ücret ödüyorum.Hadi bunu anladık hizmet vs...

Bir de garantiden şimdi aradılar 64 lira hesap işletim ücreti 8 ocakta alıcaz diyor.Bu neyin ücreti zaten vermedim mi ben?Arayıp vermiyorum kardeşim manyak mısınız mı demem lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Abi benim anlamadığım ben miles&smiles kullanıyorum bunun için 90 liraya yakın senede ücret ödüyorum.Hadi bunu anladık hizmet vs...

Bir de garantiden şimdi aradılar 64 lira hesap işletim ücreti 8 ocakta alıcaz diyor.Bu neyin ücreti zaten vermedim mi ben?Arayıp vermiyorum kardeşim manyak mısınız mı demem lazım?

hesap ücreti işte. diğeri kart ücreti.

hesap =/= kart

=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...