Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

78-87 cenerasyonu bi daha gelmez...

reyou

Öne çıkan mesajlar

said:
Horrible, 14 Ocak 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
insanlar büyüdükçe olgunlaşıyorlar...Siz 10 sene sonra bu geyik muhabbetlerini yapmayacaksınız...Sizlerde siyasetten politikadan konusuyo olucaksınız belki bi çocuğunuz olmuş olucak ve hey gidi günley heeeey diyeceksiniz...Sizin anneleriniz babalarınız sizin yaşadıklarınızı yaşamadılar mı zannediyorsunuz?Onla hiç mi aşık olmadılar hiç bi top peşinde koşmadılar babam bazen anlatır şimdikinden daha komedi bi çocukluk geçirmiş bence çünkü harbi yerlere yatıo insan :) 10 sene sonra sizde insanlara öğütler vermeye başlayacaksınız bu işin kuşakla alaksı yok bence...
horrible inan bana geyik yapmanın yaşı maşı yok.yaş ilerleyince bir tek ne azalıyor biliyor musunuz ? enerji ve samimiyet.(iki oldu gerçi )yaş ilerleyince sorumluluk artıyor, hazırdan yemek bitiyor ve rekabet artıyor... herkes önce kendini düşünmeye başlıyor..hayatın zorluğunu farkediyor herkes..aslında hayatı zorlaştıran insanların birbirlerine karşı bu acımasızlığı, rekabet duygusu ya neyse...gençliğinizi bunalım yaparak harcamayın.keyfinize bakın, eğlenin, bol bol spor yapın ve derslerinizi de ihmal etmeyin bu arada... ( ben de nasihat vermiş oldum :D )[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

ekodiyaloğu seyrettiyseniz farketmişsinizdir kocaman herifler, profösörler geyik yapıyorlar arada hep ve keyif alıyorlar...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi götünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.

so sayeth horass teh boss.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

sonraki nesil de böyle düşünecektir bundan eminim de ama bende 87 liyim ve gururluyum sonuna kadar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

bu teknoloji falan degil bu. artik iyice yok olan kulturumuz bir nevi asimile olmamiz sonucudur. amerikan kulturu aramiza girdi eskiden hangi ailede vardi 18 ine gelince ayri eve tasinmak ? boyle amerikan veya diger ulkelerin kulturlerini bize susleyip kakaliyorlar. Cinsellik dersleri mesela gayet normal birsey gibi geliyor herkese ama eskiden bunu veremezlerdi ayip denilen birsey vardi simdi herkes gayet rahat cunku cinsel iliskinin dogal bir ihtiyac olduguna inandirilmis ve kizlarda buna inandigi icin cinsel ihtiyacini gidermek icin guzel gozukmek zorunda . cocuklara gelince dedigin kotu jenarasyonun cogu surekli gelisen dunyanin kurbani bizim a$mi$ bi jenerasyon oldugumuzdan degil cocuklarin evinde 3 tane televizyon mesela eskiden biz 1 televizyonda ailecek izler birseyler paylasir konusurduk simdi cocugun odasina bi televizyon bi bilgisayar cocuk herseyi odasinda yapiyor hele birde anne baba calisiyorsa ki buda yeni olan birseydir kadinlarin artik son 10 seneden bu yana is dunyasinda buyuk yeri vardir . yeni jenarasyon biz boyle olalim demiyor cevre kosullari onlari buna itiyor yoksa aralarindan cok guzel kizlar cok guzel cocuklarda cikiyor...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 15 Ocak 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en kral kuşak 500 700 arası kuşak böle peygamberler falan sağlammış yani o dönem! ya konu o kadar saçmaki anlatamıcam direk tekmelicem pc'yi ya ne alaka seneyle kişiliğin? sizin o dediğiniz arabada olur!

ANCAK 88 ŞAHİN İLE 90 ŞAHİN ARASINDA FARK VARDIR!!
Bide Doğan var o ayrı[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi 87liler bahtsız bedevi kuşağıdır, 4. sınıfta o kadar kasıp sonra 8 yıllığa patlamışlar, sonra bazıları da 4 senelik liseye takılmışlardır. 87 ve 88 liler işste, sistem hep onların zamanında değişiyor, hep yeni sistemin ilk kurbanı oluyolar.
ben 86lıyım:D paso ucundan yırttım nihohahaha. gerçi bütün hazırlık+orta okulu okulun veletleri olarak geçirmek iğrenç birşey(arkada dönem gelmiyor ki) zaten evin en küçüğüydüm, tam oldu..
onun dışında "bizim kuşak süfeeer" diye birşey yok. yalan o. 78-87 arasında da eleştirdiğin adamlardan bulunuyor. 88 ve 89lu da çok iyi adamlar da tanıyorum(90 lılardan tanımıyorum, fazla küçükler tanıma imkanım yok) kötüyü görmek istiyorsan onu görürsün ve 87lilerin şu an liseson olduğunu düşünürsek eleştirtiğin insanlar daha liseli. Kimdik biz lisedeyken??
Süfer dediğin dönemin iyi yanı başımıza bir iş gelmeden rahat içerisinde yaşayabilmemiz. 80lerin kuşağı(biz bu durumda 90-00 kuşakları falan oluyoruz) uyuşturucu ve ihtilal sonrasıyla uğraşıyordu, ondan öncekilerde(bunlar ana-babalarımız) darbe öncesi kaosla uğraşıyordu. babam 36 ay askerlik yaptı darbe yüzünden, arkadaşımın babasının sevgilisi kollarında ölmüş öğrenci olaylarında.
ondan öncesi 68 kuşağı, soğuk savaşla uğraştılar, ondan önce ikinci dünya savaşı, kapıya dayanmış naziler ve karatma geceleri vardı. ondan öncesi kurtuluş savaşı+türkiyeninküllerden dirilme çalışmaları. gençlik anıları cephelerden oluşmuş insanlar...
bizim ne problemimiz oldu bunalra karşılaştırınca?? neyimiz süper bizim, tek avantajımız yeni kuşaktan onlardan şu an büyük olmamamız. budur
nasıl bir egodur ya "78-87 arası gelmeyecek"
:hrr:[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...