Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 TV8 yayınlarından hiçbir şekilde gelir yok ama coverlardan kazanılıyor Daha önce duyurduğumuza göre bir format değişikliği var. Bu sefer yarışma duello olacak. Tek bir rakibe karşı yarışacağız ve yüksek yüzde oy alan turu geçip yarı finalin 2.turu için salı günü tekrar duelloya çıkacak. Yarışmaya ilk başladığımızda bir kere AC/DC çalsak yeter diyorduk. Sonra turu geçtik ve Bon Jovi'de çaldık. Yarın da tabii ki gaz bir şarkıyla sahnedeyiz. Bu sahnede Hard Rock çalmanın tadını aldık ve artık final görmek istiyoruz. Bu yüzden desteğinize tüm turlarda olduğu kadar, belki daha çok ihtiyacımız var. Not: Rising Star Yarı Finalde bize oy verebilmek için Tv8 YAN EKRAN isimli mobil uygulamanın telefonunuzda yüklü olması gerekiyor. Uygulamadan oy verebilmek için, bizim VTR'ler gösterime girmeden programın açık olması ve bizim fotoğrafımız çıktığı zaman yarışmacıya bağlan seçeneğini sağa çekmek gerekiyor, biz sahnedeyken uygulama açılıp oy verilemiyor maalesef. Saat kaçta sahnede olacağımız belli olmadığından, bizi desteklemek isteyen arkadaşların biraz erkenden tv karşısında olmalarını ve YAN EKRAN uygulamalarını açık bulundurmalarını rica ediyoruz. http://themadcaprocks.com/the-madcap-rising-star-yari-final-21-eylul-pazartesi/
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Arkadaşlar selam. Bu akşam sahnedeyiz hatırlarayım dedim :). Geçersek yarın da sahnedeyiz. Ya program açılışı ya ilk reklam sonrası büyük ihtimal.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Hanıma sordum bi rock grubu gecmiş turu. Onlar diye umut ediyorum. Yarışma hala devam ediyor.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ben EPEYDİR izliyorum ama ilk başını görmedim. var mı bilgi geçmiş mi Deniz?
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Sansa bak yaaa gene eksik bi gitar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Çok düşük çıktı oy ama normal. Sarki bilinir degil ve cidden sert bir şarkıydı. Diğer eleman geçer muhtemelen. Cok yanlış sarki seçimi olmuş ya. Korktuğum basıma geldi.
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Rakibe de hayırı bastık... HAYDİ BİR MUCİZE hehehe
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Sesine uymamış welcome to the jungle. Çok zor bir parça seçmişsiniz kesip kırpınca biraz eksik kalmış
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Arkadaşlar selam! Ancak biraz kendimize gelebildik, dün gece İstanbul'dan Ankara'ya yola çıktık o saatte baya ciddi bir trafik de vardı niyeyse. Neyse geldik uyuduk uyandık anca işte. Bizi dinleyen ve destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Geçemememiz çok normal ki zaten bildiğiniz gibi amaç geçmekten ziyade çatır çatır çalmak, bu müziği seven insanlara kendimizi tanıtmaktı. %51 oy ortalama 75.000 kişi civarı oy vermiş demekmiş bu çok ciddi bir rakam bize göre. İlk yarışmaya katılmayı düşündüğümüzde lan direk çıkıp Youth Gone Wild çalalım ne yaparlar demiştik. Welcome To The Jungle'da jürinin bir kısmı ve seyirci ne yapıyor lan bunlar gibi bakmış, e daha ne olsun :) ( Ayırca The Mad ''F'' Cap t-shirt ümüzü de giydik yani :) ) 2 dakika olayı maalesef çok üzücü oldu biz 3 dakikaya göre kırpıp çalışmıştık ama bize çok geç haber geldi. Daha doğrusu haber 2-3 gün önce geldi ama biz tek grup olduğumuz için girip onu tekrar düzenlemek ve çalışmak ayrı bir iş oldu. Bir yandan da hangi rock şarkısını 2 dakikaya indirseniz baya bir kısmını kaybedecek, bari en sevdiklerimizden birini çalalım eleneceksek şanımızla elenelim dedik, öyle de oldu. Biraz sizlere organizasyon iç yüzünden ve oradaki tepkilerden bahsetmek istiyorum. Tarzımızdan hiç ödün vermediğimiz ve düzgün çalışarak, işimizi ciddiye alarak yaptığımız için prodüksyion ekibinden, orkestradan, Tarık Hoca'dan ve diğer yarışmacılardan da saygı ve sevgi gördük, bir çok insanla arkadaş olduk. Özellikle bambaşka tarzlarda söyleyen şarkıcıların, müzisyenlerin bizim için yaptığı güzel yorumlar bizi çok mutlu etti. Normalde şarkı seçerken istediğiniz 6 şarkıyı yazıyorsunuz ve aradan en uygun olduğunu düşündüklerini prodüksiyon ekibi, Tarık Hoca ile birlikte seçip size yolluyor. Genelde çok söylenen şarkıların veya çok slow şarkı olmasının önüne geçmek için baştan liste isteyebiliyor veya en çok istediğinizden başka bir şarkınızı seçebiliyorlar. Aynı durum giyimde de var, ufak tefek karışmalar veya tamamen yeni bir kıyafet talebi olabiliyor. O bahsettiğim bu adamların bir tarzı var duruşunu sergileyebildiğimiz için bize ne seçtiğimiz şarkılarda ne de giyim kuşam konusunda hiç bir şekilde karışmadılar. Hatta bu durum hoşlarına bile gitti ve artık bu turda soundcheck haricinde müzik uygun mu değil mi diye gelip dinlemediler bile, nasılsa bunlar çalar kafalarına göre birşeyler diye. Biraz da lojistik kısmından bahsetmek istiyorum. Gitar amfilerini kendimiz Ankara'dan götürdüğümüz için grubun bir kısmı araba ile eşyaları alıp arabayla, bir kısmı da uçakla İstanbul'a gitti. Özellikle ilk başta çok zorlu oldu bu durum, çünkü ilk çağırdıklarında orada bir bakıp sahneye çıkıp çıkmayacağımıza karar vereceklerinden bahsetmişlerdi. Gittik provayı sahnede yaptık. Bugün kalın yarın çalın dediler. Olum nasıl çalalım kıyafetimiz yok, hiçbişeyimiz yok bırakın bizi gidelim diyoruz. O sırada kanalın binasına gönderdiler performans öncesi video çekildi, sonra yarışma binasına geri geldik. ( o trafikte 2-2.5 saat sadece gidip gelmek ) Gece en son ikna edip sabah arabayla geldiğimiz ve o kadar yorulduğumuz gün sonrası gece arabayla geri döndük. Sonraki gün toparlandık, bir sonraki gün tekrar sabah yola çıktık, kıyafetli sahne provası, fotoğraf çekilmelerini yaptık ve akşam ilk tura çıktık. Gerisini detaylı anlatmayayım ama genelde böyle sürekli git gel işleri hallet gibi bir durum var. Senin provan yokken başkalarını izliyor/bekliyorsun. Dolayısıyla bir yandan çok yorucu da bir süreç. Normal konserlerden çok daha farklı koşullar. Şarkıların bir çoğunun sesi ve vücudu da akşama kadar yorulmuş oluyor, e biz arabayla gidip geldiğimiz, ekipman taşıyıp gün içinde 2-3 defa kurup söktüğümüz için daha da çok yoruluyoruz. Ses sitemi inanılmaz. Daha önce bu kadar iyisini dinlemedik ve çalmadık. Ayrıca sahne seyircilerin olduğu yerden TV'dekine göre çok farklı ve etkileyici görünüyor. Biz henüz 6 aylık bir grubuz, yavaş yavaş ve sağlam gitmeyi seviyoruz. Ama bu yarışma bizim tahmin ettiğimizden çok daha hızlı gitmemizi sağladı, şu anda bu hıza yetişmeye çalışıyoruz. Farklı şehirlerde konserlerimiz olacak gibi görünüyor, bunun için repertuarı yeniliyor/geliştiriyoruz. Ankara'da haftalık akustik program yapmaya başlayacağız, bir yandan ona çalışıyoruz. Kendi şarkılarımızı düzenleyip demo kayıtlarını yapıyoruz. Çok ince bir çizgi, çünkü hazır olmadan ortaya birşey koymak istemiyoruz ama bu programın rüzgarını da kaybetmeden yürümek istiyoruz. Bizim için muhteşem bir tanıtım fırsatı olması yanı sıra, bir sürü insanla tanıştığımız ve grup olarak çok eğlendiğimiz harika bir deneyim oldu. Seçtiğimiz şarkının da izlediğimiz yolun da doğru olduğuna inanıyoruz.
idilik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 yolunuz açık olsun =)) mesleki ciddiyetiniz. azminiz. yaptığınız işe değer veriyor oluşunuz her halinizden belli oluyor. umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz. tebrikler, başarılar.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Güzel bir deneyim olmuştur eminim Deniz. Ankara'daki programı sabırsızlıkla bekliyoruz.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Ne güzel yazmışsın yahu, valla ben çok sevdim sizi. Yaptığın müzik için de kullandığın Türkçe için de tebrik ederim. BOL ŞANS.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Ben programi izleyemedim gecen aksam ama mutlaka iyi calmissinizdir. Kotu isleriniz bile ortalama ustu. Basarilarinizin devamini dilerim m/
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Güzel eleştiriler için çok teşekkür ederim, artık bundan sonra birkaç şehir konser ve haftalık akustik programlarımız olacak. Bir yandan şarkılarımızı kaydediyoruz, birkaç ay içinde ilk single ı yayınlamayı hedefliyoruz. Başka bir konu, müzikte en sevdiğim şey tezat. Misal Demet Akalın'ın bizim grubu sevip bizi görünce vayy benim grubum gelmiş diyerek fotoğraf çekmesi, bize her tur oy vermesi :)
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Yaklaşık 6 yıl önce yazdığım ve o zaman ki ev stüdyomda Onur Koçak'la kaydettiğimiz bu şarkıyı, Onur'un söyleme şeklini, kayıttaki amatör ruhu çok seviyorum. Şimdi yaptığımdan bambaşka bir tarz ve çaldığım gitarlar da şimdiki halime göre bir hayli uzak ama bu şarkı da böyle güzel bana göre. Birkaç güne yine 2010 yılından bir canlı kaydını da yükleyeceğim. Bu arada The Madcap mobil uygulaması iOS için de yayınlandı, grup hakkında konser tarihleri, yeni videolar ve coverlardan, gelişmelerden haberdar olmak için The Madcap mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. iOS : http://izl.sn/22hrgh Android : http://izl.sn/6a5pdh
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Selam arkadaşlar. Ekim ayı etkinlik takvimimiz şu şekilde. Cümlenizi bekleriz :) 6 Ekim Salı @Dubh Linn Via Flat (Akustik) ANKARA 11 Ekim Pazar @Noxus (Ankara'nın Rock Grupları Radyo Hacettepe Kapanmasın Diyor) ANKARA 13 Ekim Salı @Dubh Linn Via Flat (Akustik) ANKARA 20 Ekim Salı @Dubh Linn Via Flat (Akustik) ANKARA 23 Ekim Cuma @Cazara, ADANA KONSER 27 Ekim Salı @Dubh Linn Via Flat (Akustik) ANKARA 28 Ekim Çarşamba @Passage Pub, ANKARA KONSER 31 Ekim Cumartesi @Dorock XL, İSTANBUL KONSER
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Eminim çok keyiflidir sizin konserler, umarım birine gelebilirim ben de. izmirdeyim.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Dubh Linn'e hiç gitmemiştim. Bahane olacak iyi bari. Ama Salı olmasaydı daha iyidi tabi ki. Bakalım elbet bugün bir Salı uğramaya çalışacağız. Saat kaçta başlıyor program Deniz?
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 mekan konumu iyimis armadanın arkası (tu)
Öne çıkan mesajlar