Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHARRELL WILLIAMS - HAPPY (Hard Rock / Metal Cover) Deniz & İzgi Gültekin ve Youtube Kanalım

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

Çok teşekkür :)

Salı günü, yine önümüzdeki haftanın videosu için kostümlü bir pro-shot alacağız.

Bu haftanın parçası Frozen'ın ikinci filmi Frozen Fever'ı kutlama amacıyla, Let It Go. Aslında ilk filmi daha 2 hafta önce izledik, baya hoşumuza gitti 1.5 sene gecikmeli olarak bir cover da biz yapmak istedik

Aranje/Gitar/Keyboard/Orkestrasyon/Mix/Mastering : Deniz
Vokal : Izgi Gültekin
Bas Gitar : Cemal Ali Bağlan
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

eheheh teşekkür Babacum,

Bu hafta yeniden pro-shot bir video ile karşınızdayım :D

Bu haftaki müzik videomuz Satisfaction'ın heavy metal parodisi. Orjinal videodan farklı olarak biz klibin geçen hafta koyduğum fotoğraflardan da görmüş olduğunuz erkeksi versiyonunu yayınladık. Videoyu çekerken çok eğlendik, bir süre sonra yayınlayacağım kamera arkası için de dolu malzeme var. Umarım siz de aynı keyifle izlersiniz. Bu şarkı ve müzik videosu için çok uğraştık, paylaşarak daha çok insana ulaştırmamıza destek olursanız çok sevinirim.

Klipte yer alarak görüntüleri şenlendirdikleri için Yasin Sahin ve Can D'argent'a, video, ekstra kan, vahşet ve şeytani gözler için Nazmi Özdil Arts'a, muhteşem spor salonlarını kullanmamıza izin verdikleri için Feat Training Box'a çok teşekkür ederiz.

Aranje / Gitar / Vokal : Deniz
Bas Gitar / Davul Edit / Mix / Mastering : Sinan Güngörer
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bu hafta Izgi ile yayınlayacağımız video öncesi bir Whitesnake gitar solo cover'ı. Orjinali 89' yılındaki Slip Of The Tongue albümünde Steve Vai tarafından çalınmıştı ( Şarkının ikinci kayıtlı versiyonu ) benim de en hoşuma giden gitar sololarından birisi. Kendime göre yorumlarığım ve eklediğim yerler de oldu.
Gitar/Düzenleme/Mix/Mastering : Deniz
Bas Gitar : Erman Erkılınç
Sosyal ağlarda paylaş

Takip eden arkadaşlar bilir her sene 24 Kasım'da Freddie Mercury'nin ölüm yıldönümü için bir anma yazısı yazıyorum veya Queen partisi yapmış oluyoruz.
Benim için çok özel yeri olan Queen'in en sevdiğim şarkılarından ve orjinali klavye ağırlıklı olan Show Must Go On'a gitar için bir düzenleme yaptık bu hafta, yine kendi tarzımızda.

Aranje/Gitarlar/Mix & Mastering - Deniz
Vokaller - Izgi Gültekin
Bas gitar - Erman Erkılınç
Sosyal ağlarda paylaş

Sia'nin geçtiğimiz 10 gün içinde klibi yayınlanan Big Girls Cry'a metal dokunuşu ile yeni bir cover yaptık. Bu sefer mix sırasında da yeni fikirler denedim. Aslında arkaya brutal vokal de kaydetmiştim ama sonra onları çıkarma kararı aldım :)

Düzenleme/Gitar/Mix/Mastering : Deniz
Bas Gitar : Burak Karadeniz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Çok teşekkür ederiz :)

Enteresan bir şekilde bu sene 5 ay geçmiş olmasına rağmen çok acaip bir şarkı çıkmadı piyasaya. Biz de bu hafta Izgi'nin uzun zamandır söylemek istediği nispeten eski bir şarkıya, Beyoncé'un Halo şarkısına Hard Rock cover yaptık. Özellikle gitar solosu çok hoşuma gidiyor. Sound olarak da yavaş yavaş daha iyi işler çıkmaya başlıyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...

Selam arkadaşlar,

1 aya yakın süredir baya durgunduk. Akustik şarkı kaydetmek çok daha zor vallahi :D

u hafta uzun zamandır yapmayı isteyip de talkbox ım olmadığı için yapamadığımız Livin' On A Prayer'ı akustik coverladık. Kurulmakta olan ve yakında duyurmayı hedeflediğimiz grubun üyelerinden Faruk (perküsyon) ve Erman(bas gitar)'da bu videoda yer aldılar. Umarım siz de keyifle dinlersiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...