Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Selam, Yorum için teşekkürler. Gitarlar üçlüleri yaptığı için vokalle de yapınca fazla ve sıkıcı geldi mixe koymamayı tercih ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Selamlar, Bu haftanın şarkısı Anastacia - I'm Outta Love (Metal Cover). Yayınlandığı zaman çok sevdiğim bir şarkıydı, Izgi'de bunu uzun yıllardır canlı programlarında söylüyor, youtube kanalı içinde yeniden yorumlamak istedik. Iyi dinlemeler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 solo biraz daha uzun olabilirmis belki (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Hacılot daha once soledim mi bilmemde Medley olayındaki videolar 10 nümero profesyonel olmus. Kostüm felan da var emeğine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Çok teşekkür :) Salı günü, yine önümüzdeki haftanın videosu için kostümlü bir pro-shot alacağız. Bu haftanın parçası Frozen'ın ikinci filmi Frozen Fever'ı kutlama amacıyla, Let It Go. Aslında ilk filmi daha 2 hafta önce izledik, baya hoşumuza gitti 1.5 sene gecikmeli olarak bir cover da biz yapmak istedik Aranje/Gitar/Keyboard/Orkestrasyon/Mix/Mastering : Deniz Vokal : Izgi Gültekin Bas Gitar : Cemal Ali Bağlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sütyenimi ekrana attım! yani sütyen giyen biri olsam atardım (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) böyle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 eheheh teşekkür Babacum, Bu hafta yeniden pro-shot bir video ile karşınızdayım :D Bu haftaki müzik videomuz Satisfaction'ın heavy metal parodisi. Orjinal videodan farklı olarak biz klibin geçen hafta koyduğum fotoğraflardan da görmüş olduğunuz erkeksi versiyonunu yayınladık. Videoyu çekerken çok eğlendik, bir süre sonra yayınlayacağım kamera arkası için de dolu malzeme var. Umarım siz de aynı keyifle izlersiniz. Bu şarkı ve müzik videosu için çok uğraştık, paylaşarak daha çok insana ulaştırmamıza destek olursanız çok sevinirim. Klipte yer alarak görüntüleri şenlendirdikleri için Yasin Sahin ve Can D'argent'a, video, ekstra kan, vahşet ve şeytani gözler için Nazmi Özdil Arts'a, muhteşem spor salonlarını kullanmamıza izin verdikleri için Feat Training Box'a çok teşekkür ederiz. Aranje / Gitar / Vokal : Deniz Vokal : Izgi Gültekin Bas Gitar / Davul Edit / Mix / Mastering : Sinan Güngörer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 asd sinana selam soyle benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 islandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Klibi cok begenmedim. Direk happy gibi bir video yapsaydiniz keske. 2 tane az kasli adamla parody isine girince ucuz durmus biraz. Gitarla bench fln ne bileyim asdfafad dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 oo bu sefer gayet iyi olmuş ya. şarkı da vidyo da. zaten vidyolar böyle olursa alır başını gider. bu arada matt heafy tadında bişeyler yapsan ek olarak şahane olur sendeki ses ve gitarla. o geldi aklıma clean vokalini duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 vokal daha hos bir bayan olsaydi youtubeda subs sayisi cok daha fazlaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 /respect Eğlenceli olmuş bayağı. Klibin ismini okumadan açtıydım, izlerken aklıma gelen kelimelerin hepsi varmış isminde lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Eheh selamlar, çok teşekkürler yorumlar için. Matt Heafy'nin solo performansları dinlememiştim şimdi baktım baya güzelmiş akustik modeli bir numara. Güzel bir gitar alabilirsem akustik bir iki şarkı da yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Bu hafta Izgi ile yayınlayacağımız video öncesi bir Whitesnake gitar solo cover'ı. Orjinali 89' yılındaki Slip Of The Tongue albümünde Steve Vai tarafından çalınmıştı ( Şarkının ikinci kayıtlı versiyonu ) benim de en hoşuma giden gitar sololarından birisi. Kendime göre yorumlarığım ve eklediğim yerler de oldu. Gitar/Düzenleme/Mix/Mastering : Deniz Bas Gitar : Erman Erkılınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Takip eden arkadaşlar bilir her sene 24 Kasım'da Freddie Mercury'nin ölüm yıldönümü için bir anma yazısı yazıyorum veya Queen partisi yapmış oluyoruz. Benim için çok özel yeri olan Queen'in en sevdiğim şarkılarından ve orjinali klavye ağırlıklı olan Show Must Go On'a gitar için bir düzenleme yaptık bu hafta, yine kendi tarzımızda. Aranje/Gitarlar/Mix & Mastering - Deniz Vokaller - Izgi Gültekin Bas gitar - Erman Erkılınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Keyif alamadım izlerken. Queen severim halbüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Satisfaction videomuzun kamera arkası görüntüleri eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Bu hafta ilk defa bir akustik cover yaptık. İzgi'nin de benim de en sevdiğimiz grupların arasında üst sıralarda olan Guns N' Roses'ın Don't Cry şarkısı için çektiğimiz müzik videomuz yayında! m/>.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Sia'nin geçtiğimiz 10 gün içinde klibi yayınlanan Big Girls Cry'a metal dokunuşu ile yeni bir cover yaptık. Bu sefer mix sırasında da yeni fikirler denedim. Aslında arkaya brutal vokal de kaydetmiştim ama sonra onları çıkarma kararı aldım :) Düzenleme/Gitar/Mix/Mastering : Deniz Vokal : Izgi Gültekin Bas Gitar : Burak Karadeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Vay canına, bu şarkıyı HİÇ sevmemiştim, bu hali çok güzel olmuş. G&R cover'ında da Slash Tshirt'ü ve bandana üstü gözlük muhteşem olmuş. Helal olsun valla çok iyi işler yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Çok teşekkür ederiz :) Enteresan bir şekilde bu sene 5 ay geçmiş olmasına rağmen çok acaip bir şarkı çıkmadı piyasaya. Biz de bu hafta Izgi'nin uzun zamandır söylemek istediği nispeten eski bir şarkıya, Beyoncé'un Halo şarkısına Hard Rock cover yaptık. Özellikle gitar solosu çok hoşuma gidiyor. Sound olarak da yavaş yavaş daha iyi işler çıkmaya başlıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Güzel olmuş, yalnız klip lütfen. Öyle daha bir keyifli oluyor eheh Halo'yu süre sonra hey lo hey lo diye duymaya başladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Selam arkadaşlar, 1 aya yakın süredir baya durgunduk. Akustik şarkı kaydetmek çok daha zor vallahi :D u hafta uzun zamandır yapmayı isteyip de talkbox ım olmadığı için yapamadığımız Livin' On A Prayer'ı akustik coverladık. Kurulmakta olan ve yakında duyurmayı hedeflediğimiz grubun üyelerinden Faruk (perküsyon) ve Erman(bas gitar)'da bu videoda yer aldılar. Umarım siz de keyifle dinlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar