Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

astra 1.4 140 sport AT J

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

Astra ben de baktıydım cidden ucuzdu yalnız kampanyalı fiyatlarla bakmıştım ben. Polo'yla kafa kafa geliyordu neredeyse.

Ama TSI motor ve DSG şanzuman Opel'in kullandığı teknolojinin çok daha önünde. Ayrıca Astra'ların iç tasarımları ve kullanılan malzeme çok kötüydü. (Bilmiyorum gerçi dolu pakette kumaşlar, plastikler, konsol yapısı falan ne kadar değişiyor.)

Golf'e 90bin lira verilmez bence de ama Golf'ü kıyaslayacağın araba Opel Astra değil sankim.

Başkaları da söylemiş ama Seat Leon bakabilirsin Opel Astra fiyatına. Kullanılan motor şanzuman falan aynı VW ile (yanlış hatırlamıyorsam.)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bizde de 2 nesildir astra var. j değil bi önceki kasa, sedan. işyerinde de bi ara opel kullandım.

söyleyebileceğim şey:
benzinli: hayatımda gördüğüm en ama en verimsiz motorları üreten firma. o kasaya, o kağnı gibii hızlanmaya, o torksuzluğa rağmen hayvan gibi benzin içiyor alet, bana kalsa ithalatını yasaklarım.
dizel: gitmiyor. tamam az yakıyor ama git mi yor. corsa'yı bile kaldırmıyor o dizel motorlar, klima açıkken yokuş çıkamıyorsun.

özet: bence o paraya 2. el 1.18 falan bak.
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

Merhabalar

Astra 1.4 140hp AT Sport donanım Stil paketli araç almaya karar verdim. Türkiyede olmadığı ve 3 ay beklemek istemediğim için flexride yada AFL alamıyorum. AFL önemli değilde Flexride olmadan çok şey kaybeder miyim birde en önemlisi daha önce kullanan bilen varsa yorum alabilir miyim?
Çok yaktığını biliyorum bu arada pek umrumda değil zaten şirket karşılıyor hepsini

hacı naptın aldın mı? bende almayı planlıyorum bundan bu hafta belki...
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

Merhabalar

Astra 1.4 140hp AT Sport donanım Stil paketli araç almaya karar verdim. Türkiyede olmadığı ve 3 ay beklemek istemediğim için flexride yada AFL alamıyorum. AFL önemli değilde Flexride olmadan çok şey kaybeder miyim birde en önemlisi daha önce kullanan bilen varsa yorum alabilir miyim?
Çok yaktığını biliyorum bu arada pek umrumda değil zaten şirket karşılıyor hepsini

Başlıgı yeni gördüm son sayfaları okumadım :D valla 2010 1.4 sport sahibiydim 2000km de baskı balata yandı yodla kaldım. 2 yıl boyunca 140km üzeri hızlarda rüzgar sesini kesemediler.daha birsürü ufak tefek sorun yaşadım servisten çıkamadım. 2012 kasım ayında hyundai i30 aldım. Milletin o bok attığı hyundai bile opelden çok daha iyi araç üretiyormuş onu anladım .yol tutuş muazzam,yakıt tüketimi daha ekonomik,konfor inanılmazdı. Şimdi şirket aracı jetta kullanıyorum i30 u da sattım eşime yeni kasa i20 alıyoruz.Şu devirde 2 araç kullanırım biri WW ,digeri hyundai.ww grubu seat ta olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

xlaidehlevar said:

Merhabalar

Başlıgı yeni gördüm son sayfaları okumadım :D valla 2010 1.4 sport sahibiydim 2000km de baskı balata yandı yodla kaldım. 2 yıl boyunca 140km üzeri hızlarda rüzgar sesini kesemediler.daha birsürü ufak tefek sorun yaşadım servisten çıkamadım. 2012 kasım ayında hyundai i30 aldım. Milletin o bok attığı hyundai bile opelden çok daha iyi araç üretiyormuş onu anladım .yol tutuş muazzam,yakıt tüketimi daha ekonomik,konfor inanılmazdı. Şimdi şirket aracı jetta kullanıyorum i30 u da sattım eşime yeni kasa i20 alıyoruz.Şu devirde 2 araç kullanırım biri WW ,digeri hyundai.ww grubu seat ta olabilir.

Şirket aracım elantra 1.6, hayatımda kullanırken korktuğum belkide tek araç. Bazen yorumlara cidden şaşıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

astra almaya karar verirken, bugün bir astra alıcam diyerek karar vermedim. Honda, Citroen, VW ve Toyotaya tek tek gidip test sürüşlerine baktım ve öyle karar verdim. VW'ye karşı geçmiş servis ve arıza sıkıntıları ve transporter kullanıyormuş hissiyatı verdiği için hele ki o paraya almam. Honda eski arabam da bu yenisi de çok güzel ama malesef otomatiği yok, Citroen çok kötüydü, Toyota'yı da hiç sevemedim ki 150km test ettik arabayı. Sonra yol üzerinde tesadüfen gördüm Opel bayiisini birde şuna bakayım derken çok hoşuma gitti araba. Ses olayı malesef tüm arabalarda var kendimizi kandırmanın bir anlamı yok. Şimdiye kadar kullandığım arabaların hepsinde vardı. (120d, civic type s, golf goal 1.6, megane sport tourer gtline 1.6dci, elantra 1.6d, cooper jcw... Bu paraya bu der gibi izalasyon var hepsinde. Ses yok diyen de hiç üst segment arabaları kullanmamış demekki ne diyim.(Kullanmak zorunda değil tabi).. Bunun haricinde rahmetli yadigarı panamera diesel var ona bakarsan hiç bir arabayı almamam gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

smyrnas said:

xlaidehlevar said:

Merhabalar

Şirket aracım elantra 1.6, hayatımda kullanırken korktuğum belkide tek araç. Bazen yorumlara cidden şaşıyorum

Şaşırman normal. ben i30 demişim sen elentra diyorsun. ARalarında Golf kadar fark var :) bin tane karşılaştırma var astra ile i30 arasında motor performansı hariç(oda astra nın turbo motor olması) hepsinde ve herşeyde i30 astra dan öndedir. hyundai nin olayı yarattıgı "İ" serisinde . kalitesi güzel araç üretiyorlar. zaten konu hyundai degil bir savunma içine girmişim :D AStra cidden iyi bir araç değil ,benim ki sana direk kullanıcı yorumuydu :)

Tabi ben çok sorun yaşadım diye sende sorun yaşayacak degilsin :) hayırlısı olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Aracı teslim aldım 700 km bir yol gittim, yorum için erken ama şimdiye kadar beklentimin üstünde. katalogta yada satıcıların söylemediği hoş donanımlar var. Bluetooth ile bağlar bağlamaz carplay gibi applerin çıkması türkçe siri gibi birşeyle güzel komutlar alması sürüşün harika olması, sağanak yağmurda kullandım%100.

Biraz daha kullanayım yorumları yazarım mutlaka objectif olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...