Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 çetintaş'ın facebuktaki ergen atarından sonra hala ciddiye alınması çok saçma. 15 yaşındaki kızlar falan yapıyor öyle. adam foruma kızıp facebuk grubunda herkese küfür ediyordu ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yok olm öyle bir şey. bir kez moriarty ile sertleştik birbirimize. sonra karşılıklı özür dileştik. bir sorunumuz yok şimdi. bir kez şükrüye küfrettim.ondan da özür diledim. her ikisinden sonra zaten banlandim. başka da küfür ettiğim adam yok. böyle şeyler söylüyonuz, okuyan adam da ciddiye alıyor. yapmayın böyle. öyle küfür eden adam falan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bokbeyi diye kime demiştin çeto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ahahahhahaha bokbeyi ne lan ahahahaha guncellerde onizlemeden gordum de pffft diye patladim ashdhasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 sene önce bi kız bana bok böceği kırarım senin gözlüklerini demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 KuddusiMavra said: bir kez moriarty ile sertleştik birbirimize. naptınız naptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Gizli said: bokbeyi diye kime demiştin çeto? valla vardı öyle bir şey ama kime dedim, niye dedim hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bahsedilen üniversite öğrencisi kim onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 KuddusiMavra said: yok olm öyle bir şey. bir kez moriarty ile sertleştik birbirimize. sonra karşılıklı özür dileştik. bir sorunumuz yok şimdi. bir kez şükrüye küfrettim.ondan da özür diledim. her ikisinden sonra zaten banlandim. başka da küfür ettiğim adam yok. böyle şeyler söylüyonuz, okuyan adam da ciddiye alıyor. yapmayın böyle. öyle küfür eden adam falan değilim. hacıdayı gözümüzle okuduk sdjhfk. onu sokayım bunu sikiyim şu yavşaklar bu yavşaklar yazdıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Moriarty, cetodan kızını istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Şükrü. Sonra küfür ediyor falan diyorlar. işte böyle münasebetsizlik yapıp sonra küfür yiyince şaşırmamak lazım. Red, sen de uzatma birader. Hepsi bir sefer olmuş olan bir şeydi. Üstelik de tek taraflı cezalandırma muessesesine patlamaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 _ILuVaTaR_ said: KuddusiMavra said: bir kez moriarty ile sertleştik birbirimize. naptınız naptınız? dfssdfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 _ILuVaTaR_ said: KuddusiMavra said: bir kez moriarty ile sertleştik birbirimize. naptınız naptınız? http://www.reactiongifs.com/r/sss.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 (tu)@moriarty Şükrü. Yazma şöyle mesajlar. sil diye de 2 kez öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kuddusi hem sansürcü, hem küfürbaz (bokbeyi lel) hem de sözüne güven olmaz bi profil çiziyor. "Gidiyorum artık ben yhaa" diyip 2 ay dayanamamıştı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kuddusi valla bak neutrino'nun dediği de doğru ama cidden =) Hayır git, gitme, geri gel np ama diyorum ya, koca adamsın. Böyle bir WoT yazıp "daha da gelmem" dedikten, inadına kendine forum açtıktan sonra "meheh ben geldim" dediğinde inanılırlığını sarsıyorsun kendi kendine. Edik: Zaten niye "gidiom ben yhaa" yazma gereği duyar insan onu da anlamıyorum. Girmeyince bitio işte zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 haklısınız arkadaşlar. insanlık hali işte. ne diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bunu de yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Abi imzası... offffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 KuddusiMavra said: haklısınız arkadaşlar. insanlık hali işte. ne diyim? :)-D boşver abi takma kafaya sen bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 eyvallah gözüm :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ülkedeki en yüksek reytingli adam da tayyip kuddusicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 mevzu kişinin ne ya da kim olduğu değil liebeciğim. mevzu reytingin yüksek olması durumu. yoksa dediğin doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Reytingi nasıl ölçtün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ölçmeme gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar