Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antvirüs tavsiyesi

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Son 2 yıldır kaspersky kullanıyorum ancak değişiklik yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim açıkcası. Tavsiye edebileceğiniz antivirüs programları var mıdır maksimum güvenlik için ?

http://prntscr.com/57fcli şöyle birşeyde buldum ama ne kadar güvenilirdir acaba ?

Edit: http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ şurda var baya bir liste ama bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

2 said:

bitdefender şirketler başında lider zaten çok iyiler ;)

daha çok güvenlik duvarı ürünleri ile beraber öne çıkıyorlar ama antivirüsleride kaspersky dan altta kalır yanı yok yani ;)

Fiyatlarıda gayet uyguna benziyor. 60$ 3 PC için fiyatı gayet iyi bence
Sosyal ağlarda paylaş

Girdiğin random bir film sitesinde bile virüs çıkıyor abi. Olay öyle sağa sola tıklamak falan değil. Hatta film sitesini geçtim normal gezerken bile adamların attığı script senin pc'ye giriyor direkt

3 yıldır norton internet sec kullanıyorum bayaa memnunum. Öyle hardcore şunu da indireyim bunu da indireyim adamı olmadım tabi. Diğer PC'ye de denemek için bitdefender yükleyeyim dedim de Asus'un anakartıyla gelen ana uygulamayı antivirüs olarak algılayıp kurmadan önce kaldırmaya zorluyor programı saçma sapan bi şekilde.

Dediğim gibi her linke tıklayan adam değilseniz norton iyi. yanlız en son tüm antivirüs-int security'yi falan bi pakette toplayıp satıyorlar sanırım. En son baktığımda internet sitelerinde yoktu çünkü Norton int sec.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

Girdiğin random bir film sitesinde bile virüs çıkıyor abi. Olay öyle sağa sola tıklamak falan değil. Hatta film sitesini geçtim normal gezerken bile adamların attığı script senin pc'ye giriyor direkt

3 yıldır norton internet sec kullanıyorum bayaa memnunum. Öyle hardcore şunu da indireyim bunu da indireyim adamı olmadım tabi. Diğer PC'ye de denemek için bitdefender yükleyeyim dedim de Asus'un anakartıyla gelen ana uygulamayı antivirüs olarak algılayıp kurmadan önce kaldırmaya zorluyor programı saçma sapan bi şekilde.

Dediğim gibi her linke tıklayan adam değilseniz norton iyi. yanlız en son tüm antivirüs-int security'yi falan bi pakette toplayıp satıyorlar sanırım. En son baktığımda internet sitelerinde yoktu çünkü Norton int sec.

norton 360 oldu o
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

quixef said:

Virüs programına niye ihtiyacınız oluyor ki?

Yıllardır bilgisayarıma virüs girmedi, adblock, olmadık linklere tıklamayın bitti gitti.

abi bişi sorabilir miyim?

virüs taraması yapmadan nereden biliyorsun virüs girmediğini?

Process list i düzenli olarak kontrol ediyorum, ne halta yaradığını bilmediğim hiç bir process yok, eğer bir şey görürsem internette araştırıp ne olduğuna bakarım direk.

Virüs indikatörü olabilecek beklenmeyen davranışlara dikkat ediyorum, adları değişen dosyalar, saçma sapan klasörler vs.

Bunların hiç birinde bir etkisi yoksa, Hulusi Kentmen gibi bir virüs girmiş demektir, o da bırak dursun.

(Zaten UK de olduğum için şu an torrent de kullanamıyorum, ki kullandığım zamanlarda bile sadece Bitsoup kullanıyordum, private tracker only, dolayısıyla exposure u ne kadar azaltırsan, virüs yeme şansın o kadar azalır)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...