Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Son 2 yıldır kaspersky kullanıyorum ancak değişiklik yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim açıkcası. Tavsiye edebileceğiniz antivirüs programları var mıdır maksimum güvenlik için ? http://prntscr.com/57fcli şöyle birşeyde buldum ama ne kadar güvenilirdir acaba ? Edit: http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ şurda var baya bir liste ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 mse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Fistan said: mse Kaspersky'a geçmeden önce kullanyordum. Çok zorluk çıkardı bana zamanında. En dandik virüsü bile temizleyemiyordu en son kullandığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bitdefender şirketler başında lider zaten çok iyiler ;) daha çok güvenlik duvarı ürünleri ile beraber öne çıkıyorlar ama antivirüsleride kaspersky dan altta kalır yanı yok yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 2 said: bitdefender şirketler başında lider zaten çok iyiler ;) daha çok güvenlik duvarı ürünleri ile beraber öne çıkıyorlar ama antivirüsleride kaspersky dan altta kalır yanı yok yani ;) Fiyatlarıda gayet uyguna benziyor. 60$ 3 PC için fiyatı gayet iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Sophos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Virüs programına niye ihtiyacınız oluyor ki? Yıllardır bilgisayarıma virüs girmedi, adblock, olmadık linklere tıklamayın bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Girdiğin random bir film sitesinde bile virüs çıkıyor abi. Olay öyle sağa sola tıklamak falan değil. Hatta film sitesini geçtim normal gezerken bile adamların attığı script senin pc'ye giriyor direkt 3 yıldır norton internet sec kullanıyorum bayaa memnunum. Öyle hardcore şunu da indireyim bunu da indireyim adamı olmadım tabi. Diğer PC'ye de denemek için bitdefender yükleyeyim dedim de Asus'un anakartıyla gelen ana uygulamayı antivirüs olarak algılayıp kurmadan önce kaldırmaya zorluyor programı saçma sapan bi şekilde. Dediğim gibi her linke tıklayan adam değilseniz norton iyi. yanlız en son tüm antivirüs-int security'yi falan bi pakette toplayıp satıyorlar sanırım. En son baktığımda internet sitelerinde yoktu çünkü Norton int sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 quixef said: Virüs programına niye ihtiyacınız oluyor ki? Yıllardır bilgisayarıma virüs girmedi, adblock, olmadık linklere tıklamayın bitti gitti. abi bişi sorabilir miyim? virüs taraması yapmadan nereden biliyorsun virüs girmediğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 liberal said: Girdiğin random bir film sitesinde bile virüs çıkıyor abi. Olay öyle sağa sola tıklamak falan değil. Hatta film sitesini geçtim normal gezerken bile adamların attığı script senin pc'ye giriyor direkt 3 yıldır norton internet sec kullanıyorum bayaa memnunum. Öyle hardcore şunu da indireyim bunu da indireyim adamı olmadım tabi. Diğer PC'ye de denemek için bitdefender yükleyeyim dedim de Asus'un anakartıyla gelen ana uygulamayı antivirüs olarak algılayıp kurmadan önce kaldırmaya zorluyor programı saçma sapan bi şekilde. Dediğim gibi her linke tıklayan adam değilseniz norton iyi. yanlız en son tüm antivirüs-int security'yi falan bi pakette toplayıp satıyorlar sanırım. En son baktığımda internet sitelerinde yoktu çünkü Norton int sec. norton 360 oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Panda kullandim uzun sure gerek sistem yormamasi gerek basarili olmasi benim gonlumde 1 numara yapiyor kendisini http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-7/august-2014/panda-security-cloud-antivirus-free-3.0-143125/ http://i.imgur.com/cxT0AoS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 en iyi antivirüs insanın kendidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 şimdiye kadar hep kaspersky kullandım hala da kullanıyorum ve mutluyum. kaspersky'ye alternatif olarak şu an bitdefender'ı görüyorum sadece ikisi de aşağı yukarı aynı kalitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Dworgian said: quixef said: Virüs programına niye ihtiyacınız oluyor ki? Yıllardır bilgisayarıma virüs girmedi, adblock, olmadık linklere tıklamayın bitti gitti. abi bişi sorabilir miyim? virüs taraması yapmadan nereden biliyorsun virüs girmediğini? Process list i düzenli olarak kontrol ediyorum, ne halta yaradığını bilmediğim hiç bir process yok, eğer bir şey görürsem internette araştırıp ne olduğuna bakarım direk. Virüs indikatörü olabilecek beklenmeyen davranışlara dikkat ediyorum, adları değişen dosyalar, saçma sapan klasörler vs. Bunların hiç birinde bir etkisi yoksa, Hulusi Kentmen gibi bir virüs girmiş demektir, o da bırak dursun. (Zaten UK de olduğum için şu an torrent de kullanamıyorum, ki kullandığım zamanlarda bile sadece Bitsoup kullanıyordum, private tracker only, dolayısıyla exposure u ne kadar azaltırsan, virüs yeme şansın o kadar azalır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Abi bayağı deli işi seninkisi. Bari arada network traffic control ve heuristic scan de yapıyorum de de pazarlayalım direk quixef virus scanner olarak asldkjaslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 En iyisi ve ucuzu hangisi şimdi bırakın tatavayı, norton360 iyi ama baalı. Windowsunki Eseentials da tarama yapmıyor bişey yapmıyor, şüpheliyim işe yaradığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 rotweiler dan alırsanız hepsi çok uygun fiyatlı. gidin alın adamdan yahu tatava yapmayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 virüs dil zaten worm malware fln problem yıllardır malwarebytes.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 malwarebytes da güzel hoş ama gidip torrent sitesinde ötüp duruo. hatta "bu site temiz ötmese ya" demiş birileri forumda, adamlar "biz piracy karşıtıyız" diye cevap vermiş askldjaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 orası öle evet. crackleri falanda yokediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 gerçi ben cracklerden kıllanıyorum. hangisi temiz hangisi sakat bilmek çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Makineyi kasmayan antivirus var mi? Mesela MSE in varligi da yoklugu da belli olmuyor, o acidan avantajli. Ama etkisi tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 valla KIS2014 benim e6600 makinede bile gayet güzel çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Ailenin Windows makinelerine Webroot yüklüyorum ben hep. F/P olarak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Panda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar