Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ben şimdi bu gecko 'daki planti kapattım o vault ablamızın istediği gibi ama geri dönüp söyleyince baardı çaardı kovdu beni şehirden banladı :P ee naapıcam ben şimdi vaultumu nasıl bulucam ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 O ablanın kapıda yardımcı başkan olacak yanlış hatırlamıyorsam senden bir itlik yapmanı istiyodu şehir için kötü birşey yapıyodun ama tam hatırlamıyorum-öyle yaptın herhalde aplada kızdı attı seni vault cityden zararı yok bulursun Vault 15+13 ü devam et oyuna...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 June 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya o kadinin bulundugu binanin en solunda baska bi odada bi adam var ona gidip iste ben gecko sorununu cozdum ama bu kadin kabul etmiyo de o adam sana verecektir kagitlari[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bi keresinde o testi geçip citizen olmuştum.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 sahte belgelerle giriş yapmak daha güzel :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 üstünde uyuşturucularla giriş yapmak daha bi hoş[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Giriş yaptıktan sonra başkan dahil herkesi katletmek daha daha hoş hatta yukarlarda bi villada jackhammerli bi herif vardı onu öldürüp jackhammerini alıp şehre ölüm getirmek 3x daha hoş yani[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bkz: roleplay nedir?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 :) save almayı unutmuyoruz bunlardan önce tabii[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 save almadan itina ile korumalı şehire drug sokulur.. o olay bi yerde daha vardı nerdeydi ya vault 15 te miydi[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Böyle katliam falan bozar beni :D sadece geyik olsun diye yazdım şimdi FO2 yi tekrar yüklüyorum ninja-thief gibi bi karakter yapmayı deniyecem hiçbir weapon skill almayacam bakalım bitirebilecekmiyim :D carizma 10 olacak tabi yanıma 5 adam almadan bitmez :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Silphatos bitiremen... Ama charismayı diil de luck'ı 10 yapmak ii olabilir. ag, luck, int, cha, pe, en, st sıralaması olabiliteee.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yok yok karizma 10 olursa 5 npc alabilirim yanıma öyle bitiririm anca tek başımada şehir içinde fantazi yaparım :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Oha abi ben 10 int ile o testi geçememiştim helal sana yani. Bi de o kadının dedeği gibi yapmak yerine sen power plant'teki sorunu gideriyorsun.Hyrodr magna bilmemnesi :) takiyorsun falan. Tabi ben senin yerinde olsam oyuna başlayınca Arrayo 'dan çıkıp direkt güneye inip San Francisco'ya gidip Navarro görevini alıp, daha lvl 2-3 iken üzerime Adv. Power Armor giyip oyunun pokunu çıkarıp Grandmaster Power-player olurum :) Ama bence bunu yapmayan bi denesin.Süper oluyor. ben böyle oynarken hep tag'ları Energy+Speech+Barter seçip, genel olarak 2 luck 6 str 8 agility 10 int başlayıp Skilled+Gifted aliyordum Ama melee ve big gun gidince de fena olmuyo hani :)[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Hydroelectric Magnetosphere Rugulator8-)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 PS2 - Xbox - gamecube te FO3 çıkacaktı, çıkmış mı ?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 fallout 1 i yükledim az önce vakit buldukça oynayacağım (pek bulamıyorum bu aralar) Str 5 End 5 Agi 10 Pe 10 Int 6 Luck 10 Traits : Small Frame , Gifted Tag Skills : Small Guns , Big Guns , Energy Guns Görüldüğü gibi tamamen powerplay e yönelik bir karakter :) bakalım noolcak..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Hadi bakalım kolay gelsin[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 vault city testi int ve science la alakalı..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: arcane, 06 June 2003 01:19 tarihinde demiş ki:Str 5 End 5 Agi 10 Pe 10 Int 6 Luck 10 Cha 2 heralde yazmaya gerek bile görmemişsin:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 evet bende diyorum bişe eksik ama.. eheh CHA 2 Sam'e benzio karakter davranışıyla görünüşüyle :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bana benziyormuş heh, uyuşturucu kaçakçısı seni, duyan da max payne'i desert eagle ile bitirdiğini sanacak.. :-p ben artık ch2 karakterleri yapmıyorum, tactics'de bile en son karakterim 8 ch idi (ve gayet güzel geçti). ch2'leri yapması hem çok kolay hem de yediremiyorum kendime, ortalığı dağıtıyorsun ama ucubemsi bişisin, özdeşleştiremiyorum.. :) (see: Sam's patented 8CH female eskikırıs)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: SilphatosIce_, 06 June 2003 01:16 tarihinde demiş ki: PS2 - Xbox - gamecube te FO3 çıkacaktı, çıkmış mı ?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage o tactics, arattırırsan forumda geçenlerde bir başlık açmıştım ama rpg'den tümüyle kopan kötü bir taklit olacak gibi. esas tactics gibisi yok.. 8-) ekleme: yukarıda "eskikırıs" yazmışım, son ı çıkacak elbette ki ingilizce özürlü değilim sadece uykum var.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar