Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 2 sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben şimdi bu gecko 'daki planti kapattım o vault ablamızın istediği gibi ama geri dönüp söyleyince baardı çaardı kovdu beni şehirden banladı :P ee naapıcam ben şimdi vaultumu nasıl bulucam ?[hline]
Mesaj tarihi:
O ablanın kapıda yardımcı başkan olacak yanlış hatırlamıyorsam senden bir itlik yapmanı istiyodu şehir için kötü birşey yapıyodun ama tam hatırlamıyorum-öyle yaptın herhalde aplada kızdı attı seni vault cityden zararı yok bulursun Vault 15+13 ü devam et oyuna...[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 June 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya o kadinin bulundugu binanin en solunda baska bi odada bi adam var ona gidip iste ben gecko sorununu cozdum ama bu kadin kabul etmiyo de o adam sana verecektir kagitlari[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
üstünde uyuşturucularla giriş yapmak daha bi hoş[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
Giriş yaptıktan sonra başkan dahil herkesi katletmek daha daha hoş hatta yukarlarda bi villada jackhammerli bi herif vardı onu öldürüp jackhammerini alıp şehre ölüm getirmek 3x daha hoş yani[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
bkz: roleplay nedir?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
save almadan itina ile korumalı şehire drug sokulur..

o olay bi yerde daha vardı nerdeydi ya vault 15 te miydi[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
Böyle katliam falan bozar beni :D sadece geyik olsun diye yazdım şimdi FO2 yi tekrar yüklüyorum ninja-thief gibi bi karakter yapmayı deniyecem hiçbir weapon skill almayacam bakalım bitirebilecekmiyim :D carizma 10 olacak tabi yanıma 5 adam almadan bitmez :)[hline]Silphatos Iceheart
Mesaj tarihi:
yok yok karizma 10 olursa 5 npc alabilirim yanıma öyle bitiririm anca tek başımada şehir içinde fantazi yaparım :D[hline]Silphatos Iceheart
Mesaj tarihi:
Oha abi ben 10 int ile o testi geçememiştim helal sana yani.

Bi de o kadının dedeği gibi yapmak yerine sen power plant'teki sorunu gideriyorsun.Hyrodr magna bilmemnesi :) takiyorsun falan.

Tabi ben senin yerinde olsam oyuna başlayınca Arrayo 'dan çıkıp direkt güneye inip San Francisco'ya gidip Navarro görevini alıp, daha lvl 2-3 iken üzerime Adv. Power Armor giyip oyunun pokunu çıkarıp Grandmaster Power-player olurum :)

Ama bence bunu yapmayan bi denesin.Süper oluyor.

ben böyle oynarken hep tag'ları Energy+Speech+Barter seçip, genel olarak 2 luck 6 str 8 agility 10 int başlayıp Skilled+Gifted aliyordum

Ama melee ve big gun gidince de fena olmuyo hani :)[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
fallout 1 i yükledim az önce
vakit buldukça oynayacağım (pek bulamıyorum bu aralar)

Str 5
End 5
Agi 10
Pe 10
Int 6
Luck 10

Traits : Small Frame , Gifted
Tag Skills : Small Guns , Big Guns , Energy Guns

Görüldüğü gibi tamamen powerplay e yönelik bir karakter :) bakalım noolcak..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 06 June 2003 01:19 tarihinde demiş ki:Str 5
End 5
Agi 10
Pe 10
Int 6
Luck 10

Cha 2 heralde yazmaya gerek bile görmemişsin:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
evet bende diyorum bişe eksik ama.. eheh
CHA 2
Sam'e benzio karakter davranışıyla görünüşüyle :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
bana benziyormuş heh, uyuşturucu kaçakçısı seni, duyan da max payne'i desert eagle ile bitirdiğini sanacak.. :-p

ben artık ch2 karakterleri yapmıyorum, tactics'de bile en son karakterim 8 ch idi (ve gayet güzel geçti). ch2'leri yapması hem çok kolay hem de yediremiyorum kendime, ortalığı dağıtıyorsun ama ucubemsi bişisin, özdeşleştiremiyorum.. :)

(see: Sam's patented 8CH female eskikırıs)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 06 June 2003 01:16 tarihinde demiş ki:
PS2 - Xbox - gamecube te FO3 çıkacaktı, çıkmış mı ?[hline]Silphatos Iceheart

o tactics, arattırırsan forumda geçenlerde bir başlık açmıştım ama rpg'den tümüyle kopan kötü bir taklit olacak gibi. esas tactics gibisi yok.. 8-)

ekleme: yukarıda "eskikırıs" yazmışım, son ı çıkacak elbette ki ingilizce özürlü değilim sadece uykum var.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
  • Yeni Oluştur...