Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 2 sorusu

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

O ablanın kapıda yardımcı başkan olacak yanlış hatırlamıyorsam senden bir itlik yapmanı istiyodu şehir için kötü birşey yapıyodun ama tam hatırlamıyorum-öyle yaptın herhalde aplada kızdı attı seni vault cityden zararı yok bulursun Vault 15+13 ü devam et oyuna...[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 June 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya o kadinin bulundugu binanin en solunda baska bi odada bi adam var ona gidip iste ben gecko sorununu cozdum ama bu kadin kabul etmiyo de o adam sana verecektir kagitlari[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

Giriş yaptıktan sonra başkan dahil herkesi katletmek daha daha hoş hatta yukarlarda bi villada jackhammerli bi herif vardı onu öldürüp jackhammerini alıp şehre ölüm getirmek 3x daha hoş yani[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

save almadan itina ile korumalı şehire drug sokulur..

o olay bi yerde daha vardı nerdeydi ya vault 15 te miydi[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle katliam falan bozar beni :D sadece geyik olsun diye yazdım şimdi FO2 yi tekrar yüklüyorum ninja-thief gibi bi karakter yapmayı deniyecem hiçbir weapon skill almayacam bakalım bitirebilecekmiyim :D carizma 10 olacak tabi yanıma 5 adam almadan bitmez :)[hline]Silphatos Iceheart
Sosyal ağlarda paylaş

Oha abi ben 10 int ile o testi geçememiştim helal sana yani.

Bi de o kadının dedeği gibi yapmak yerine sen power plant'teki sorunu gideriyorsun.Hyrodr magna bilmemnesi :) takiyorsun falan.

Tabi ben senin yerinde olsam oyuna başlayınca Arrayo 'dan çıkıp direkt güneye inip San Francisco'ya gidip Navarro görevini alıp, daha lvl 2-3 iken üzerime Adv. Power Armor giyip oyunun pokunu çıkarıp Grandmaster Power-player olurum :)

Ama bence bunu yapmayan bi denesin.Süper oluyor.

ben böyle oynarken hep tag'ları Energy+Speech+Barter seçip, genel olarak 2 luck 6 str 8 agility 10 int başlayıp Skilled+Gifted aliyordum

Ama melee ve big gun gidince de fena olmuyo hani :)[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

fallout 1 i yükledim az önce
vakit buldukça oynayacağım (pek bulamıyorum bu aralar)

Str 5
End 5
Agi 10
Pe 10
Int 6
Luck 10

Traits : Small Frame , Gifted
Tag Skills : Small Guns , Big Guns , Energy Guns

Görüldüğü gibi tamamen powerplay e yönelik bir karakter :) bakalım noolcak..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende diyorum bişe eksik ama.. eheh
CHA 2
Sam'e benzio karakter davranışıyla görünüşüyle :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

bana benziyormuş heh, uyuşturucu kaçakçısı seni, duyan da max payne'i desert eagle ile bitirdiğini sanacak.. :-p

ben artık ch2 karakterleri yapmıyorum, tactics'de bile en son karakterim 8 ch idi (ve gayet güzel geçti). ch2'leri yapması hem çok kolay hem de yediremiyorum kendime, ortalığı dağıtıyorsun ama ucubemsi bişisin, özdeşleştiremiyorum.. :)

(see: Sam's patented 8CH female eskikırıs)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 06 June 2003 01:16 tarihinde demiş ki:
PS2 - Xbox - gamecube te FO3 çıkacaktı, çıkmış mı ?[hline]Silphatos Iceheart

o tactics, arattırırsan forumda geçenlerde bir başlık açmıştım ama rpg'den tümüyle kopan kötü bir taklit olacak gibi. esas tactics gibisi yok.. 8-)

ekleme: yukarıda "eskikırıs" yazmışım, son ı çıkacak elbette ki ingilizce özürlü değilim sadece uykum var.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...