Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dikkat eksikliği sorunu

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Psikiyatri psikiyatri geziyorum. Kimse ciddiye almıyor ya. 6-7 yıldır dikkat eksikliğinin bütün emarelerini taşıyorum. Farklı illerdeki doktorlara gidiyorum ancak saçma şeyler söyleyip yolluyorlar. Verdikleri vitamin ilaçları da işe yaramıyor. Anlamadım gitti istanbul veya ankarada özel psikiyatri merkezileri var mı bildiğiniz? İnsanları "dinleyen" insaların olduğu bir yer özellikle. Dinlemekten bile aciz devlet hastanesi doktorları ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de var aynı şey ama mesela benimki high iq disorders olarak geçiyor
Mesela Bi yazı yazarken araya başka şeyler sokabiliyorum ondan sonra o yazıya devam ediyorum filan karman çorman oluyor ve bunun farkında olmuyorum bana düzgün geliyor o mesela... En basit şekli bu...

Bir iş yapmam gerekiyorsa mesela o anda 3-4 iş düşünüp çözümlemeye çalışıyorum vs.

Bu çok sorun yaratıyor bana eskiden sınavlarda çok çektim bu yüzden. Sınavlar berbat sözlüler 100 filan gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

2 said:

Bende de var aynı şey ama mesela benimki high iq disorders olarak geçiyor
Mesela Bi yazı yazarken araya başka şeyler sokabiliyorum ondan sonra o yazıya devam ediyorum filan karman çorman oluyor ve bunun farkında olmuyorum bana düzgün geliyor o mesela... En basit şekli bu...

Bir iş yapmam gerekiyorsa mesela o anda 3-4 iş düşünüp çözümlemeye çalışıyorum vs.

Bu çok sorun yaratıyor bana eskiden sınavlarda çok çektim bu yüzden. Sınavlar berbat sözlüler 100 filan gibi :)

Hocam aynısının bende düşünmeyle ilgili olanı var işte. Bir şeyi düşünürken başka bir şeye dalıyorum. Ya da birisiyle konuşurken başka bir şeyi düşünmeye başlıyorum. Multi-tasking olayı da var. Hiçbir şeyi öğrenemiyorum gibi unutuyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...