Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kyra said: Platonik Aşkım vs Top 400 kapışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Geçen hafta platonik aşkımın kim olduğu bilinmeden önce herkes zirveye oynuyordu fakat şimdi mücadele zirveden daha ziyade ben platonik aşkıma ulaşmadan önce bir öpeyime dönüştü kızlarda. Bu nasıl bir kapışma Noyan-san? Biraz bahseder misin? Top 400 kim? Seviştiğin 30.000 kadından en iyi 400ü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 neyse... edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 platonik aşkın kim ben anlamadım , çok sonradan girdim konuya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: abazanlar guild stone'unun forumun en kalabalık guildi. 2001'den beri üyesiyim. kalemiz var, duvarları kate uptonlarla süslü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: Noyan neden platonik aşkını abazanlar guild stone'unun yanıbaşında ifşa ediyorsun :D baştan ben söyleyim de sonra bilmeden gidip hayatımın aşklarını masaüstü duvar kağıdı yapıp sonra 100 sayfa thread kasıyorlar fotoğraflarını paylaşarak fapping muhhaeti yaparak. http://forum.paticik.com/read.php?62,6501543,page=1 (paticiğe geri dönme nedenim olan ve yetkililerin her türlü ricam , ısrarım ve son olarak saçmalarıma rağmen sevgilimin fotoğraflarının paylaşıldığı topiği kitlemediği gerçeğinin adaletsizliğini unutturmuyorum.) Ayrıca buradaki abazanları özlerine geri döndürmeye çalışıyorum. Yıl olmuş 2015 abazalık ne ya ? Kızların kalbini kazanmak ve onlarla doyasıya sevişmek en doğal yönelimimiz. Buradaki oyun, ösym, üniversite, kpds, kariyer, sistemin köleliği xhamstır v.s. derken gerçek kadınlara elini sürememekten aciz duruma düşmüş olan , psikolojileri bozulmuş, bir birine laf sokarak orgazm olmaya çalışan fındık fıstık piyonları gerçek bir insan , gerçek bir erkek olmaya cesaretlendirmeye çalışıyorum ;D Benim gibi fakir ve gerizekalı bir adam bunu hiç çaba göstermeksizin rahatlıkla yaşayabiliyorsa bence her biyolojik olarak erkek olan abaza gerçek insan samimiyeti ile yalan dolan olmaksızın bir kadının gözlerinin içine bakarak ruhunun derinliklerine dalabilmeye öğrenmeli ? fapfapfapfap nereye kadar yahu ? 31 siteleri koku ve tad veremiyor hem. Sevişmek 5 algının tamamı kullanılarak yapılması icap eden bir eylem. Sadece görme, kendine dokunma ve ses duyma ile yapıldığında her zaman tam olarak yapıldığı gibi layığı ile olamaz. İşte böyle abazalar iradelerinden vazgeçip ucuz zevkler ile layığı ile erkek olabilmekten vazgeçiyorlar... Sonra fap üstüne fap verken varoluşun yaratma, gelişme, ilham ve zeka manası sıvılarını peçetelere ata ata ata ata potansiyellerinin çok altında bir zeka düzeyinde yaşayamadıkları erkeklikleri agresif tartışmalar ile kanıtlamaya çalışan zavallılara dönüşürken çareyi sistemin kölesi ve savunucusu olmakta buluyorlar.... neden ? çünkü sistem onları kölesi yaparken biraz ekmek, biraz alkol , biraz sigara ve övüne bilecekleri dandik de olsa bir statü veriyor. Ne yani sanki o yola boyun eğmeseydin başka bir şekilde öleceğini ya da sürüneceğinden , değer ve kabul görmeyeceğinden mi korkuyorsun ? Kabul et hiç bir zaman cesaretin olmadı gerçekten kendin olmaya... Kadınlara gerçekten istediğin şeyi ifade etmeye çalışırken hep ödün bokuna karıştı heyecandan. Bir türlü söylemenin güzel bir yolunu bulamadım onunla neler neler yapmak istemenin. Bu yüzden kendini cesaretlendirmek için alkole başvurdukta daha da leş bir şekilde kendinden uzaklaşmaya başladın. Doğanda aşk ile kadın ile yaşaman gereken şeyi bir türlü beceremeyim ondan alman gereken zevkin boşluğunu saçma sapan alakasız şeylerle doldurmaya çalışırken daha çok aç gözlü oldun ve daha da koy verdin derken hiç bir şekilde olması gereken şeye benzemeyen ya çelimsiz ya da ya çuvalı bir şişkoya dönüştün dünyada 1.2 milyar insan açlık çekerken sen onların yemesi gerekenleri zevkine bedeninde taşımak zorunda olduğun ağırlıklara dönüştürüp asla eline gidip spor salonunda kendini şekle sokabilecek kadar disiplini gösterebilecek iraden olmadı ... çünkü sen bir fappersın , 5 dakilık orgasmlarım bağımlısı, düşük zevklerin adamısın , senin kendin olabilmek , doğandaki gibi yaşabilmek ile ilgili sorunlarını çözmediğin sürece asla büyük hayallerin olamaz, olsa bile yapacakı enerjin ve cesaretin olmaz... çünkü sen kendine dair ne varsa hepsini peçetelere attırdın , bu esnada epik seksler kaçırdın , ne güzel kadınlarla yapabileceğin güzel şeyler yerine götünü büyüterek ruhunu kküçülttün... Ama hala bir erkek , hala kendin olabilme şansına sahipsin. Beş para etmez kibirini korumak yerine şuradaki sektirmemden doğru mesajı algılayabilecek bir zekaya sahipsen artık küçük zevklerin küçük adamı olmak yerine yaşamını kriterlerini kimsenin belirleyemeyeceği epik bir maceraya çevirebilirsin ! İşte ben paticikte cinsel devrim yaratmak için varım. Buradaki fapperları real fakırlara dönmelerine ilham olabilirsem belki onlar da gerçekten hardcore bir şekilde yaşamanın değerini anladıklarında bana global hayalerimde yardım etmek için osbircilerden defşirme ultimate gamer, hem iş kariyer hem de global vizyon sahibi adamlarla birlikte çok güzel şeyler başarabiliriz. Şu an herşeye atar yapan ezinti abazalar gibi takılsalar da onların derinlerinde yatan gerçek adamlara olan saygımdan dolayı daha fazla birşeyler demek istemiyorum. Zaten daha ne diyeyim .. böyle bir yazıyı okuyan adam gidip hala yok ben fappingimle mutluyum ölene kadar böyle küçük zevklerin adamı olacam diyorsa benim gözümde hayvanlara cinsel tacizde bulunan insan müsfettelerinden bile daha aşağı bir konumdalar... Çünkü kendin olmaktan vazgeçmek büyük bir suç ! Dünya kaynakları sınırlı.. Mümkünse ölene kadar tüketenlerin değil, güzelliği keyifle üretebilen ve yaşayabilenlerin dünyasına geçiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sadece çıplak protesto yaptığın için mi ceza aldın doğru söyle? eğer öyleyse geçmiş olsun, klasik TR. çıplak protesto yüzünden insanı hapse atmak neyin kafası diyesim geliyor ama hepimiz biliyoruz neyin kafası olduğunu. senin u....u'dan bile kuvvetli bir kafa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 arcane said: Wishmaster said: abazanlar guild stone'unun forumun en kalabalık guildi. 2001'den beri üyesiyim. kalemiz var, duvarları kate uptonlarla süslü. yerler de yabis yabis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bana ne soruyorsun sen kurucu üye değil misin sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: Kyra said: Platonik Aşkım vs Top 400 kapışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Geçen hafta platonik aşkımın kim olduğu bilinmeden önce herkes zirveye oynuyordu fakat şimdi mücadele zirveden daha ziyade ben platonik aşkıma ulaşmadan önce bir öpeyime dönüştü kızlarda. Bu nasıl bir kapışma Noyan-san? Biraz bahseder misin? Top 400 kim? Seviştiğin 30.000 kadından en iyi 400ü mü? bahsedemem çünkü yaklaşımın bu konuda göstermen gereken saygıdan yoksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Abi Noyan'ın topicleri tam buluşma noktası ya, giren 20 kişiden 1'i belki okuyor adamın yazdıklarını, geri kalan herkes başkalarıyla sohbete giriyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 arcane said: sadece çıplak protesto yaptığın için mi ceza aldın doğru söyle? eğer öyleyse geçmiş olsun, klasik TR. çıplak protesto yüzünden insanı hapse atmak neyin kafası diyesim geliyor ama hepimiz biliyoruz neyin kafası olduğunu. senin u....u'dan bile kuvvetli bir kafa :P aynen sadece çıplak sanatsal bir protesto yaptığım için. Onuda 5 yıllığına beklemeye almışlardı ve hiç suç işlemezsem düşücekti dava. Fakat Eski sevgilimle yaşadığımız olaylardan sonra açılan davalar para cezasına çevrildi üçüdü de . iki tanesinin cezalar 3k paradan düşük diye TR kanunlarına göre sonuçlara itiraz bile edemedim. Hala anlayamayıyorum birileri gidip mahkemeye beni tehtit etti ve hakaret etti hem dövdü dese sonra hiç bir şekilde itiraz edemediğin cezara düşmek falan ... suç işlemiş duruma düştüğümden ve itiraz edemediğimden 2010daki mahkeme uyandı ve yine tr kanunlarına göre yeniden yargılanamıyorum ve hapis cezam da para cezasına ya da başka bir şeye de dönüştürülemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Xaenin said: Abi Noyan'ın topicleri tam buluşma noktası ya, giren 20 kişiden 1'i belki okuyor adamın yazdıklarını, geri kalan herkes başkalarıyla sohbete giriyor resmen. vay aramızda gözlemci ve paylaşımcı bir sosyal medya sosyoloğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Öyle boş işlerle uğraşmıyorum ama sen bence büyücülükten sonra sosyal medya uzmanlığını deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bize nasil islerle ugrastigindan bahseder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 cidden bahsetsene Xea nasıl anlamlı işlerle uğraşıyorsun. Boşver beni neden bu kadar kafaya takıyorsun hala anlamıyorum ama belki nasıl işlerle uğrştığını anlatırsan biraz bende neden seni her açtığım konuda ezik attığını belki anlayabilirim böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Harbi lan kaan senin iş meselesi noldu var mı bi gelişme? Kaç gündür giremiyorum wowa falan hastaydım merag ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 İNŞALLAH OLUR ENERJİ GÖNDERİYORUM OLSUN DİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Çaktım imzayı, gelsen bilirdin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Profesyonel olarak uğraşılan işlerden bahsetmiyorum bu arada illa ki. Genel olarak beyinsiz beyinsiz işler peşindesin ya, o gibi şeylerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kyra said: Şuan enerjiler tam kıvama gelmişken ultimi çakıp tutku enerjimi alan etkisi vuracak şekilde tüm map'e olmasa da Türkiyeye etki edicek şekilde salıcam. Cümleye bak asfdjshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Xaenin said: Profesyonel olarak uğraşılan işlerden bahsetmiyorum bu arada illa ki. Genel olarak beyinsiz beyinsiz işler peşindesin ya, o gibi şeylerden bahsediyorum. senin beyninin neler yaptığımı algılayabilecek bir düzeyde olmaması ne o işleri gereksiz yapar ne de sana bunlara dair hakaret hakkını verir. ama sen küçük zevklerin adamısın. böyle sert ama küçük atarlar ile erkek olduğunu, aşağılık sandığı birşeyi aşağılarken düzgün bir insan olduğunu sanan türdensin. Profesyonel işlerin beni hiç ilgilendirmiyor, burada sana gösterdiğin insaniyetten yoksunluğundan doğan her açtığım konuya kustuğun nefret tutumundan rahatsız olduğumu söylüyorum. Ama benim duyduğum rahatsızlık , senin insaniyetten yoksun olarak yaşayarak genel olarak sağladığın ve olduğun saçmalığın yanında bir hiç olduğunun da farkındayım. Kolay gelsin insancık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Teşekkür ederim üstün varlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 la olm atari oyunu anlatmissin, ne algisi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar