noddle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Arkadaşlar merhaba, Ankara / Çankaya'da yeni eve taşındık. Limitsiz, hızlı internete üyelik başvurusu yapcaz. Ancak ev telefonu kullanmak istemiyoruz, olabiliyor mu ev telefonu olmadan internet? Hangi interneti alalım, var mı öneriniz?
noddle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Shean said: Ttnet tabiki. daha öncekıi evimizde ttnet vardı, ama çok kötüydü, limitsiz internette sürekli zam yapıyorlardı. Aboneiği iptal ettirmek istedik, onun için 10 gün uğraştırdılar. Bir daha töbe
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 fiber varsa fiber, yoksa da limitsiz hiper ttnet. Telefonsuz.
noddle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 fiber var ama evde smart tv var; wireless internete bağlanabiliyor. fiber internet alınca da tv'den internete bağlanabilir miyiz? Yoksa illa ADSL mi almak lazım
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 fiber alırsanda wi-fi modem kullanma opsiyonun var, tv ile bağlanabilirsin, ha fiber dediğin ttnet fiberse zaten aynı şey hız falan farketmiyor. tcell superonline'a geçebiliyorsan mevcut alt yapı varsa direk geç ama.
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Superonline tabiki ya baska internet mi var
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bu sağlayıcıların 5 6 lira fiyatlarda paketleri olabiliyor telefon için. o sabit geliyor telefon takmazsan hatta yada işte konuşma yapmazsan..ama onlar bakın bizim böyle paketimiz var demiyor sen sormak durumundasın
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 kzpmaza said: Superonline tabiki ya baska internet mi var Katılıyorum, mümkünse fiber olmadı yalın ADSL...
noddle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Dark_Soul said: Cankaya da nerdesiniz? Çiğdem mh.
noddle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Apartmanda varmış Superonline fiber. Umarım TV'den wireless'a bağlanmada sorun çıkmaz. Fiber'in de ayrı bir wireless modemi mi oluyor evin her noktasından girebilecek şekilde?
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 normal wireless modem oluyor işte mantık olarak.
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Yalın benim başıma bela oldu.Bizde nisan ayında ümitköye taşındık ve eskiden fiber kullanıyodum.Her yerde var bizim apartmanda yok bende öyle olunca yalın adsl e geçtim.Sana tavsiyem geçme :) ya fiber al ya da uydunet
Öne çıkan mesajlar