Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi İnterneti Alalım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar merhaba,
Ankara / Çankaya'da yeni eve taşındık.
Limitsiz, hızlı internete üyelik başvurusu yapcaz. Ancak ev telefonu kullanmak istemiyoruz, olabiliyor mu ev telefonu olmadan internet? Hangi interneti alalım, var mı öneriniz?
Mesaj tarihi:
Shean said:

Ttnet tabiki.

daha öncekıi evimizde ttnet vardı, ama çok kötüydü, limitsiz internette sürekli zam yapıyorlardı. Aboneiği iptal ettirmek istedik, onun için 10 gün uğraştırdılar. Bir daha töbe
Mesaj tarihi:
fiber var ama evde smart tv var; wireless internete bağlanabiliyor. fiber internet alınca da tv'den internete bağlanabilir miyiz? Yoksa illa ADSL mi almak lazım
Mesaj tarihi:
fiber alırsanda wi-fi modem kullanma opsiyonun var, tv ile bağlanabilirsin, ha fiber dediğin ttnet fiberse zaten aynı şey hız falan farketmiyor. tcell superonline'a geçebiliyorsan mevcut alt yapı varsa direk geç ama.
Mesaj tarihi:
bu sağlayıcıların 5 6 lira fiyatlarda paketleri olabiliyor telefon için. o sabit geliyor telefon takmazsan hatta yada işte konuşma yapmazsan..ama onlar bakın bizim böyle paketimiz var demiyor sen sormak durumundasın
Mesaj tarihi:
Apartmanda varmış Superonline fiber.
Umarım TV'den wireless'a bağlanmada sorun çıkmaz.
Fiber'in de ayrı bir wireless modemi mi oluyor evin her noktasından girebilecek şekilde?
Mesaj tarihi:
Yalın benim başıma bela oldu.Bizde nisan ayında ümitköye taşındık ve eskiden fiber kullanıyodum.Her yerde var bizim apartmanda yok bende öyle olunca yalın adsl e geçtim.Sana tavsiyem geçme :) ya fiber al ya da uydunet
  • Yeni Oluştur...