pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Şimdi, setup şu; Üst katta internet bağlantısını sağlayan modem var. Ben bu modemden cat5 kablo çekip alt kattaki zyxel wap3205 model access pointe taktım. Ancak ZyXel'in sağladığı sinyal bazı odalarda çok çok zayıf kalıyor.r Şimdi ben tv odamdaki apple tv ve ps4 cihazlarını da bu zyxel Bağlantı ile verimli kullanamıyorum. Bu odaya 3. Bir network ürünü olarak nasıl bir çözüm yaratabilirim, ZyXel'in sağladığı sinyali nasıl daha güçlü kılabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 o odaya yaklaştırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Öyle bir şansım yok, kablosuz çözüm lazım bana. :p Şunu Alıp odaya taksam olur mu mesela? http://www.hepsiburada.com/liste/aztech-wl559e-300mbps-wireless-n-kablosuz-sinyal-arttirici/productDetails.aspx?productId=bd500170&categoryId=60004516 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 al dene olmazsa iade edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 wifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mediamarkttayım, şunu alıcam okey derseniz. http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WPA4220#fea 2 portu var, appletv ve konsolu bağlayabilirim hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Powerline lar fena degil evet. Bende linksys in varsi da kullanamamistim otelde, bi odanin baglantisi diger odayi gormuyodu, ama ev icin gecerli olmayabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Takacagin prizde 3 lu hat falan olmayacak, hayat kurtarici , faz duzenleyici falan da olmayacak arada, dumduz birbirlerini gormesi gerekiyo ayni hat ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Güzelmiş, ben de gidip alayım bari bugün, odamda çekmiyor çünkü adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Esh said: bu nasıl eş http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-wre2205-300mbps-kablosuz-n-range-extender.html#yorumlar salona takacağım beklentim odadan çekmesi, yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bu range extender abi. eger extender kullanacaksanız routerınızın ve extenderın cift kanal olduğuna dikkat edin yoksa baya kayıp yaşanıyo. hem veri al-ver yaparken hem de access pointle iletişimde olunca sıkıntı oluyor, o yüzden 5 ghz bandında aletler birbiriyle iletişim kurarken 2.4ghz de internet iletilmeli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 kurabiliyosanız powerline kurun evlere. tek ucu da wireless cipsetli olursa tanından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Esh said: kurabiliyosanız powerline kurun evlere. tek ucu da wireless cipsetli olursa tanından yenmez. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 abi bilal e anlatır gibi anlatsana şunu. benim modem bu; http://www.asus.com/Networking/DSLN10E/ ne alıyorum ne takıyorum. odamdan çeksin diye sadece. tekniğe girme yetkin değilim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bu modem çift kanal olmadığı için diğer odaya takacağın ap den gelen sinyal ile oyun oynayamazsın. loss olur. ama yok sadece ileri düzey internet explorer kullanıyorum diyosan o zaman yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Yok oyun oynuyorum. Ama iyi çekmiyor diye arada donma ping yükselme vs oluyor, onu gidermeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Yerebildiğim kadarıyla tek kanallı modem ile sinyali güçlendirme şansım yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Esh said: Takacagin prizde 3 lu hat falan olmayacak, hayat kurtarici , faz duzenleyici falan da olmayacak arada, dumduz birbirlerini gormesi gerekiyo ayni hat ustunde 3'lü hatlar problem yaratmıyor abi. ben 2 tarafında da 3'lü kullanıyorum problemsiz şekilde. Yalnız arada hat kesici bir şey olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 sipeyskeyk said: Yerebildiğim kadarıyla tek kanallı modem ile sinyali güçlendirme şansım yok mu yani? olur da randımanlı olmaz işte onu diyorum. onu alıncaya kadar bu elektrik hattından network kuran zımbırtılardan al. için rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 anteni büyütmeyi denedin mi? araya repetarde koyabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Esh said: Takacagin prizde 3 lu hat falan olmayacak, hayat kurtarici , faz duzenleyici falan da olmayacak arada, dumduz birbirlerini gormesi gerekiyo ayni hat ustunde ben 6 lı prizin üstüne 6lı priz daha takım onda duruyodu eski evimde, gayette çalışıyo sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Bende kullaniyorum Powerline duvardaki ethernet jacki patates oldugundan beri. Bir sikintisini gormedim, oyunlarda fln bir problem cikarmiyor. Bendeki TP-link 200mb ethernet cikisli olandan 180mb fln goruyor sinyal olarak (programindan gosteriyor anlik) 3lu priz fln problem cikarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ben de 3 tane 6lı priz takılı uçuca sdfg en uçta duruyor bi sorun yok sapasağlam çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar