Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Access point sinyal güçlendirme vs

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Şimdi, setup şu;

Üst katta internet bağlantısını sağlayan modem var. Ben bu modemden cat5 kablo çekip alt kattaki zyxel wap3205 model access pointe taktım. Ancak ZyXel'in sağladığı sinyal bazı odalarda çok çok zayıf kalıyor.r

Şimdi ben tv odamdaki apple tv ve ps4 cihazlarını da bu zyxel Bağlantı ile verimli kullanamıyorum. Bu odaya 3. Bir network ürünü olarak nasıl bir çözüm yaratabilirim, ZyXel'in sağladığı sinyali nasıl daha güçlü kılabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

bu range extender abi.

eger extender kullanacaksanız routerınızın ve extenderın cift kanal olduğuna dikkat edin yoksa baya kayıp yaşanıyo.

hem veri al-ver yaparken hem de access pointle iletişimde olunca sıkıntı oluyor, o yüzden 5 ghz bandında aletler birbiriyle iletişim kurarken 2.4ghz de internet iletilmeli gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Takacagin prizde 3 lu hat falan olmayacak, hayat kurtarici , faz duzenleyici falan da olmayacak arada, dumduz birbirlerini gormesi gerekiyo ayni hat ustunde

3'lü hatlar problem yaratmıyor abi. ben 2 tarafında da 3'lü kullanıyorum problemsiz şekilde. Yalnız arada hat kesici bir şey olmaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...