Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayırlı olsun.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya aslında bölüm açılmadan da extreme spor sohbetleri harlanabilirdi önceden ama kendine ait bit bölüm olunca daha bir gaza geliyor insan, daha bir konuşmak istiyor.

Şahsen zaten extreme sporlarla ilgilenmeyi tercih ederim normal sporlara göre. Bizzat yapmakta olduğum da paintball, motokross, scubadiving ve kampçılık var (gerçi doğa sporları desek daha uygun heralde bunların çok bi extrem tarafı yok bana göre). Sanırım bu ilkbaharda bir de kaya tırmanışına başlıyorum, hadi hayırlısı :)[signature][hline]Paintball maniaX!
Mesaj tarihi:
Noluyor burada ?

Ne içirdiniz lam bana :lol:
[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
lol mumi dönsün diye bölüm açılmış resmen.. :-p

mumi dönmezsen dön! (öbür türlü) :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
harbiden mumi nerde ya ? modluk için direk biçilmiş kaftan
wastiee de dağcıydı sanırım..

mumi yi isteriz adamı online da gördüğümü hatırlamıyorum[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
Mesaj tarihi:
mod olam ben.[signature][hline]Nick:KuardoN l Nick:Acillas l Nick:d4rkm1rOr
LvL:60 l LvL:51 l LvL:51
Server:Ares l Server:Diez l Server:Xig.
Clan:TOWN l Clan:- - l Clan:- -
NP:29500 l NP:10000 l NP:900
BANNEDl lDEAD l Alive
Mesaj tarihi:
mumi şimdiden mod yapılmalı, geri döndüğünde süper bir süpriz olur diye düşünmekteyim :)[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
  • Yeni Oluştur...