Dorn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ya aslında bölüm açılmadan da extreme spor sohbetleri harlanabilirdi önceden ama kendine ait bit bölüm olunca daha bir gaza geliyor insan, daha bir konuşmak istiyor. Şahsen zaten extreme sporlarla ilgilenmeyi tercih ederim normal sporlara göre. Bizzat yapmakta olduğum da paintball, motokross, scubadiving ve kampçılık var (gerçi doğa sporları desek daha uygun heralde bunların çok bi extrem tarafı yok bana göre). Sanırım bu ilkbaharda bir de kaya tırmanışına başlıyorum, hadi hayırlısı :)[signature][hline]Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Noluyor burada ? Ne içirdiniz lam bana :lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 lol mumi dönsün diye bölüm açılmış resmen.. :-p mumi dönmezsen dön! (öbür türlü) :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 harbiden mumi nerde ya ? modluk için direk biçilmiş kaftan wastiee de dağcıydı sanırım.. mumi yi isteriz adamı online da gördüğümü hatırlamıyorum[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 wasti daha çok benim usül patika olsun heryere çıkar kamp atarım adamı bildiğim. evet mumi istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 mod olam ben.[signature][hline]Nick:KuardoN l Nick:Acillas l Nick:d4rkm1rOr LvL:60 l LvL:51 l LvL:51 Server:Ares l Server:Diez l Server:Xig. Clan:TOWN l Clan:- - l Clan:- - NP:29500 l NP:10000 l NP:900 BANNEDl lDEAD l Alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 mumi sevinir şimdi burayı görünce hehe.extreme mumi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yaw hayırlı olsunda şu sağlık bolumunu aamadılar bi yaw.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 -Bir zamanlardan birisi-http://forum.paticik.com/view.php?id=96377[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Ocak 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 mumi şimdiden mod yapılmalı, geri döndüğünde süper bir süpriz olur diye düşünmekteyim :)[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 beni yapın beniii[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar