thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 elimde birbirinden farklı second age cdleri vardı, bazılarının patchleri yarım kalırken bazıları tamamlayabiliyordu, neden bunlar birbirinden farklı? birde o patch yapabilen cdnin kopyasına sahip olan varmı acaba? teşekkürler :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bendekide patch edemiyor =([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 cd ile alakalı deildir o uo yukledıkten sonra dosyalarını felan degistirirsen patch yapmıo hersey defaul olmasi gerek.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Butun second age cd'leri patch yapabilmekte orjinal ya da diil farketmiyor..elime geçen butun cd'lerde bu boyle idi.. patch i ise çok gıcıktır UO'nun. 2 saatte %kaç kaldı bitti gozukmeden download eder..çok uzun saatler bırak makinayı git başından derim.. Bu aralar extra bişey çıktıysa bilemiyorum..Age of Shadow u ön plana almak için patchler durdurmuş olabilirler zaten biliyorsunuz.. UO çalışanlarından Oyundaki adı Lord British (gerçek adını hatırlamıyorum) bıraktı ve Ultima X için çalışmaya başladı..Eskiden buradan okumuştum. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 vallahi bendeki second age'de patch yapamıyor :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar