dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 reddit geyik meyik derken reddit egitim ve ogretim hayatina basladi. Art Computer Science Fun and Games General Studies Language Mathematics and Statistics Music Philosophy Science Social Sciences Technology dersler belli zamanlarda usteam ustunden yapilacak mesela soc 101 sosyal media 101 haftada 2 gun 4 hafta gibi.ilginc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 diploma var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 www.coursera.org var muhtesem. cok kaliteli dersler var, kücük bi ücret karsiligi bitirdiginiz dersin sertifikasini veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 diploma alabiliyor muyuz onemli olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bi dakika bi dakika. bu super bir konu benim icin. ben universiteyi yarida birakmis, is guce vermis bir adamim. yari alayli iste. moskova'da yasiyorum. turkce olarak internet uzerinden egitim almak istiyorum. yonetim ve yoneticilikte backgroundumu guclendirecek sertifikalar bu sitelerden gecerli olabilir mi ? ve ya tavsiye edeceginiz baska yollar var mi benim icin ? ozellikle ilkbahar ve yaz aylarindan is tempom azaliyor o yuzden bos olabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 naapıcaksınız olm diplomayı işinize yarasın yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bu university öf reddireddireddit hala işliyor mu, istediğimiz konuya nerden başvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 univ. buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 mightee said: www.coursera.org var muhtesem. cok kaliteli dersler var, kücük bi ücret karsiligi bitirdiginiz dersin sertifikasini veriyolar. Coursera epeyi başarılı, Türkiye'den Koç Üniversitesi katılıyor hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 art kismina baktim rastgele tikladim bir videoya. Trolldur diye umuyorum bu ne ? http://www.youtube.com/watch?v=f8t7W2OYN2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 neyini beğenmedin ki o ilk part bu da son part Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Böyle bir cizim yok çünkü. Birde endustride calismaktan falan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 gayet cizmis lan iste ben onun binde birini cizemem elime kalem versen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Abi mesele senin cizmen degil. Tutorial hazirlayip koyuyorsa senden zaten iyi olması lazım. Ama şu gosterim çok kötü yahu. Ne biliyim Proko'nun kanalini acin mesela bakın drawing derslerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar