Sufi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 işe yaramaz hale gelene kadar durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Bir tane adam marauderla uğraşacağımıza diğer DH setini de viable hale getirelim dememiş ha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 7-8 tane goblin oluyor onu diyorsun sanirim ben yaklasik 2 aydir belki 15 kere fln denk geldim pek bug oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Grift içinde goblin bulmuş, kesmiş hem loot almış hem sağlam bar doldurmuş. Direk bug yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Sufi said: işe yaramaz hale gelene kadar durmak yok yola devam ilk hali yalan degil agir op olmustu ama su halide baya kotu oldu. 55-57 yapan tipler 47de kalmis. klasik blizz, heriflerin elinin ayari yok ya okuz gibi buff ya da nerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ben de tam patch'e kadar bi frostburn dropliyim demiştim. yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 said: Nevalistis jumped on a thread to explain that Hellfire Amulet can also roll as an Ancient Legendary, oyunu bırakmak için tam vakti mi acaba. ömür ancient farmlamakla geçecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 şu oyunun hala oynanması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 3874325135215632135132. kez şuraya gelinip 'hala şu oyunun oynanıyor olması...' vs yazılması... dipnot: aylardır oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 boş kalan bakkal taşaklarını tartar diye bir laf var. bu arkadaş da bir nevi taşağını tartıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 armory koyup taşak tartalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ''yiğit''li biri vardı en büyüğü ondadır tahminle, adam ilk haftasında SMK düşürüp perfect pet wd yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 satıo o karakterini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 biri benim 400 paragonum var, 150 istiyorum diyordu, o kaç para isterki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 hadi hardcore karakterler neyse de normal karakter satmaya çalışanlar of of of... bildiğin item reset geliyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ancienttan önce ve sonra diye ikiye ayrılacak D3 tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 said: The primary intent behind Ancient Items is to give the folks that have everything on their wish list more to search for in the item game. They're not mandatory for playing the game, and while they'll help you push a bit further in Greater Rifts as you acquire more of them, they shouldn't feel like a necessity in other endgame activities. ya bıragh blizzort ya ahah. akp tier yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 13'ünde geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 paragon 320 filandı en son benim bu patchle gaz olup 400 yaparım sanırım. yeni itemler falan mı geliyor hiç takip etmedim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 iyiymiş, yeni setler falan yine 1-2 ay oynatır en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kursam mı acaba yeniden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Benim paragon 1 haftada 600 kusur oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ben de kuracam ya eve gidince bir bakalım neler olmus? pati guildinden atıldık mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 uzun suredir pek giren yoktu oyuna sanmam kimsenin atildigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 herkesi attım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar