Milamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 5 yıldır izmitten istanbula gidip geliyordum artık canıma yetti dedim ve taşındım bu hafta sorunum şu gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. eve 8-9 gibi varırdım şimdi işten çıksam 6.15'te evdeyim. sabah erken kalkıyorum 6-7 gibi spor yapıyım diyorum yine 9'a kadar deli gibi zaman var. iş yerinden arkadaşlar var ama yeni insanlar yeni hobiler edinmek istiyorum ne etsem ne yapsam karar veremedim :D izmitte trekking yapıyordum arada bisiklet sürüyordum ama buraya getiremedim bisikleti daha. akşamları eve gitmek istemiyorum bişiler yapıyım istiyorum bildiğim 1-2 yere gittim yine 8 oluyor saat kalıyor 4 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ev nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 kardeş alınmazsan, "derdini silkeleyeyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 cok vaktin var ve arkadasin yok. wow oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 :d abi 5 yıldır sürünüyorum öyle deme ya. hayatım yoktu 5 yıldır öyle düşün o kadar kötüydüm ki hani şuan toparlamaya çalışıyorum, depresyona fln giriyordum zor kurtardım :D ev soğanlıkta metroya yakın, iş yeri maltepede 10-15 dk var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Abi hazır boş vaktini aptal aptal harcamıyorken ve bir şeyler yapmaya hevesliyken spor yapmaya devam et, uzakdoğu sporu öğren ya da dans kursuna yazıl fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 gelelim akşamları, takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yemek yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yat bence evde boş vaktinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Fistan said: yat bence evde boş vaktinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 karsi cins bul..o zaten her seyini doldurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ben de aynı durumdan muzdariptim; 2 proce, 2 makale bir de tez binince kaymak gibi oldu. Spora gidip eve geliyorum çalışmaya devam ediyorum. Arada bir de WoW oynuyorum falan gg. Sabah 9'da mesaiye başlayıp 5'e doğru çıkıyorum ofisten. Spor salonu üniversitenin kendi tesisi, oraya geçip spor yapıyorum; ev iş arası 15dk, 18.30 - 19.00 gibi evde oluyorum salonda kaldığım süreye bağlı olarak. Birazdan da muhtemelen 30dk'lik bir iş görüşmesi yapacağım, sonra da WoW oynarım işte. WoW oynarken de bir yandan kız arkadaşımla görüşürüm. Gece 1 gibi sütümü içip yatıyorum son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 5 yıldır hayatı edip atmışız ya. yok böyle bir olay. yeni geldim diye mi böyle hissediyorum bilmiyorum keşke daha önce taşınsaymışım :S hafta sonu gezicem tozucam da hafta içi bir uğraş lazım şuan dansa vs yazılacak para ayıramam, yemek işlerini düzene sokana kadar cepten fena gidiyor zaten :D ücretsiz free etkinlikler vs bulup bir iki ay takılmam lazım. :D sitede spor salonu var ama kimseye denk gelmedi tek sıkıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Dworgian said: kardeş alınmazsan, "derdini silkeleyeyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar