Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taşınma

Milamber

Öne çıkan mesajlar

5 yıldır izmitten istanbula gidip geliyordum artık canıma yetti dedim ve taşındım bu hafta
sorunum şu gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. eve 8-9 gibi varırdım şimdi işten çıksam 6.15'te evdeyim. sabah erken kalkıyorum 6-7 gibi spor yapıyım diyorum yine 9'a kadar deli gibi zaman var. iş yerinden arkadaşlar var ama yeni insanlar yeni hobiler edinmek istiyorum ne etsem ne yapsam karar veremedim :D izmitte trekking yapıyordum arada bisiklet sürüyordum ama buraya getiremedim bisikleti daha. akşamları eve gitmek istemiyorum bişiler yapıyım istiyorum bildiğim 1-2 yere gittim yine 8 oluyor saat kalıyor 4 saat
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynı durumdan muzdariptim; 2 proce, 2 makale bir de tez binince kaymak gibi oldu. Spora gidip eve geliyorum çalışmaya devam ediyorum. Arada bir de WoW oynuyorum falan gg.

Sabah 9'da mesaiye başlayıp 5'e doğru çıkıyorum ofisten. Spor salonu üniversitenin kendi tesisi, oraya geçip spor yapıyorum; ev iş arası 15dk, 18.30 - 19.00 gibi evde oluyorum salonda kaldığım süreye bağlı olarak. Birazdan da muhtemelen 30dk'lik bir iş görüşmesi yapacağım, sonra da WoW oynarım işte. WoW oynarken de bir yandan kız arkadaşımla görüşürüm.

Gece 1 gibi sütümü içip yatıyorum son olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

5 yıldır hayatı edip atmışız ya. yok böyle bir olay. yeni geldim diye mi böyle hissediyorum bilmiyorum keşke daha önce taşınsaymışım :S hafta sonu gezicem tozucam da hafta içi bir uğraş lazım şuan dansa vs yazılacak para ayıramam, yemek işlerini düzene sokana kadar cepten fena gidiyor zaten :D ücretsiz free etkinlikler vs bulup bir iki ay takılmam lazım. :D sitede spor salonu var ama kimseye denk gelmedi tek sıkıcı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...