RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Akşam hepsine başvurucaz artık dana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 corporate spy ol fuckyea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Black-ice said: bond, outbond. bond deyince ben bunu bilirim http://www.youtube.com/watch?v=raplvZFysjU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 e espri oydu out bond diye ayrı mı yazsaydım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 gizli müşteri ajanslarına başvur ama öyle her haftasonu iş bekleme ayda 1 ya da 2 ararlarsa iyidir 100 lira falan alırsın fuar, kongre organizatörlerine başvur, ihtiyac anında gider çalışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bi Allahin kulu da sormamis necisin diye. Necisin mudur sen? Ne is geliyo elinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paralı askerlik yababilirsin. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Matematik vs. para eden dersleri biliyor musun? İyi bir üniversiteden mezun olmuş olma veya halihazırda o üniversite öğrenci olma ihtimalin var mı? Cevabın evetse ders ver akşamları ve haftasonları. Saati 50-200 lira arası değişiyor hocanın tecrübesine ve popüler olduğu semtin gelir düzeyine göre sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 di said: Bi Allahin kulu da sormamis necisin diye. Necisin mudur sen? Ne is geliyo elinden? Abi ben kimya müh. mezunuyum üstüne master yaptım. Valla yemek yapmayı mutfağı filan severim, ingilizcem iyidir. Sabırlı bi insanımdır diyim. @deadwoll Abi onu bende düşündüm de onu yapabilir miyim bilmiyorum yapamıcakmışım gibi geliyor özel ders sonuçta bu söylendiği kadar kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Abi al eline ortaokul, lise kitaplarını, YGS falan konularına bak. Baktın takır takır çözebiliyorsun tanıdıklarla başla. İlk dersi bedava ver, çocuğu tanı. Baktın kafalar uyuyor yardır gitsin. Zaten işi tutturdun mu adın yayılıyor. Bir de 50 tane farklı alanda ders vermiyceksin. Matematikse matematik, kimyaysa kimya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 YGS kitaplarına bakayım abi ben. Aslında şöyle 2-3 haftalık sıkı bir çalışmayla istanbul sur içi ya da başka bölgeleri yurt dışındaki walking tourlar hesabı yapabilir miyim? 3 saat falan hem anlatmalı hem yürüyerek şehri gezdirmeli bir tur... 10-15 kişi gelse 20 lira alsam kelle başı(gavur olsunlar) oh mis gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 salla tur isini bildigin sarkiyi cal..ders vermeye basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Gidem YGS kitabı alayım bir iki tane o zaman.Görürürüm oluyo mu olmuyo mu? Tur olayı kafama yattıydı da burası Türkiye abi kimbilir ne türlü aksaklıklar çıkacak orada onu yaparken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Fizik , Kimya konusunda iyi olduğunu görürsen senin için biriyle konuşabilirim. bir arkadaşımın altında öğretmenler var ,bu şekilde özel dersler veriyorlar ; arkadaş müşteri buluyor , komisyon alıyor filan öğretmenlerden. hatta bak aklıma geldi , acaba böyle paticikten bir ekip kurabilirmiyiz acaba? Ben ev tutayım 1 tane mesela büyük , altyapıyı hazırlıyım matematik , fizik , kimya , türkçe dersi vericek adamlar ayarlıyalım burdan. o evde özel ders verelim öğrencilere.. 4 odası filan olsun aynı anda 3 öğrenciye ders verilebilsin filan. dersin saati 120 lira olsun , 80 lirasını hocalar alsın 40 lirasını ben alayım :p her hocanın 6 öğrencisi olsa 5 tane ders kolu belirlesek ve her hoca haftada 1 öğrenciye 3 saat ders verse. ayda 360 saat ders eder. buda ayda 120x360 = 43200 lira. evi iyi biyerde tutsak 3000 lira kira versek , ıvır zıvır masraflar 5000 lira tutsa kira ile beraber total. hocalar 360x80=28800 lira topla 28800+5000 = 33.800.. cebe kalan para 9400 lira.. iyi para hadi başlıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 vaay egitim pezevenkligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ayda 6K civarı para kalıyo hocaya, ben quantum mekaniği bile öğrenir öğretirim o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 suBzer0 said: Fizik , Kimya konusunda iyi olduğunu görürsen senin için biriyle konuşabilirim. bir arkadaşımın altında öğretmenler var ,bu şekilde özel dersler veriyorlar ; arkadaş müşteri buluyor , komisyon alıyor filan öğretmenlerden. hatta bak aklıma geldi , acaba böyle paticikten bir ekip kurabilirmiyiz acaba? Ben ev tutayım 1 tane mesela büyük , altyapıyı hazırlıyım matematik , fizik , kimya , türkçe dersi vericek adamlar ayarlıyalım burdan. o evde özel ders verelim öğrencilere.. 4 odası filan olsun aynı anda 3 öğrenciye ders verilebilsin filan. dersin saati 120 lira olsun , 80 lirasını hocalar alsın 40 lirasını ben alayım :p her hocanın 6 öğrencisi olsa 5 tane ders kolu belirlesek ve her hoca haftada 1 öğrenciye 3 saat ders verse. ayda 360 saat ders eder. buda ayda 120x360 = 43200 lira. evi iyi biyerde tutsak 3000 lira kira versek , ıvır zıvır masraflar 5000 lira tutsa kira ile beraber total. hocalar 360x80=28800 lira topla 28800+5000 = 33.800.. cebe kalan para 9400 lira.. iyi para hadi başlıyoruz :) Abi bilgime güveniyorum ama müfredatı görmem lazım (kaç sene geçti sonuçta bakmam lazım içeriğe). Arkadaşın bana bu konuda yardımcı olursa bende ona yardımcı olurum her türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 internet ustunde yardimci kaynaklar vardi bir yerlerde.. ders kitaplari filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 suBzer0 said: hatta bak aklıma geldi , acaba böyle paticikten bir ekip kurabilirmiyiz acaba? Ben ev tutayım 1 tane mesela büyük , altyapıyı hazırlıyım maklube 10 kisilik hazirlayayim mi muhterem..feyzli abiler buluruz feyzli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 RamsesII said: Gidem YGS kitabı alayım bir iki tane o zaman.Görürürüm oluyo mu olmuyo mu? Tur olayı kafama yattıydı da burası Türkiye abi kimbilir ne türlü aksaklıklar çıkacak orada onu yaparken... Götünü keserler abi, o işte deli rant var. Ayrıca tur rehberleri falan bir odaya vs. bağlıdır; belli belgeler gerekiyor bildiğim kadarıyla. Kolay değil öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 tur rehberleri tursab a bagli .. turizm bir kanun ve yonetmelik de var.. Büyük Şehir Olan İller İçin Hizmet Grubu A- Günlük Tur :281.00 TL B- Transfer :141.00 TL C- Gece Turu :141.00 TL D- Paket Tur :338.00 TL E-Yurtdışı Günlük :338.00 TL Büyük Şehir Olmayan İller İçin Hizmet Grubu A- Günlük Tur :240.00 TL B- Transfer :141.00 TL C- Gece Turu :141.00 TL D- Paket Tur :338.00 TL E-Yurtdışı Günlük :338.00 resmi tarife..ama bunu alabilirler mi bilemem..zaten is tip ile yuruyor.yani butun yurtdisi turlarda sofore kafa basi 10 20 euro tip deniyor..40 kisiden 400 euro..muhtemelen rehber 300 unu cepleyip 100 unu sofore veriyor..arti hanutlardan da % 5 mi ne cash var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 wastyrx said: Paralı askerlik yababilirsin. ^_^ Association of International Mercenaries'a başvur http://www.gamersglobal.de/sites/gamersglobal.de/files/redaktion/Angetestet/ja_backinaction/ja_backinaction_aim-soeldner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ah ah ucuz diye hep biff i alir vurulunca da uzulurdum.ne biffler harcadim bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar