Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Siyah, 3 kere falan elime aldım. Alet amerikadan alınma, ntsc. Donkey kong var içinde. Orta kalite kılıfı falan var. Orjinal şarj aleti mevcut. TR de kullanabileceğiniz şarj aleti de mevcut. Alıcı olmayanlar fiyat biçebilir ona göre fiyat ile güncelliycem sonra konuyu. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 aynısından bende var bi hevesle almıştım sadece mario oynadım. alıcı değilim o yüzden fiyat biçmeye geldim. 65 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 hangi oyunlar var fiyat ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 65 tl ye alayım bunu mumkunse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 koskoca veteriner adam oyun oynuyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Rasmon said: Siyah, 3 kere falan elime aldım. Alet amerikadan alınma, ntsc. Donkey kong var içinde. Orta kalite kılıfı falan var. Orjinal şarj aleti mevcut. TR de kullanabileceğiniz şarj aleti de mevcut. Alıcı olmayanlar fiyat biçebilir ona göre fiyat ile güncelliycem sonra konuyu. Teşekkürler. Rasmon said: Siyah, 3 kere falan elime aldım. Rasmon said: Alet amerikadan alınma. Rasmon said: Donkey kong var içinde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bende aldığım 3ds'i toplasan 3 kere elime almışımdır iki oynayıp bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 rıdvan için fesat :D bu arada biri pm den 200 tl yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ben yazdım dönmedin hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 şimdi attım pm alıntı falan diye bakmamışım kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar