Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG televizyon dahili uydu alıcılı problemi


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

yeni bi siteye taşındık merkezi sistem uydu kablosu falan var. televizyona bağladım otomatik ayarlamadan yapmaya calısıyorum heryerde bütün sitelerde falan 11844 diye bi frekans var. o frekans ile yapmaya calısıyorum sıfır sinyal veriyo ama başka bir sinyalde %100 alıyo. abuk subuk bi hal aldı. site çalışanlarına falan sorduk digitürk çanağımı bu yoksa uydu çanağımı dedik uydu çanağı dediler yani 11844 olması gerekirken olmuyo. başka bi ayarı falan mı var bunun acaba? LG için başka frekans falan mı var? sadece TRT leri çekiyo. Digitürk sanmamın sebebi de kapalı falan olduğu zaman sadece TRT ler falan çektiği için öyle sordum bide başka frekanstan sinyal aldığım için.

LG için başka bir frekans falan mı var dicem alakası yok heryerde aynı yapmışlar adamlar ayarları aynı arayüzdeki televizyonuda aynı ayar ile yapmış aynı frekanslar ile falan. nası yapmak lazım bunu ağalar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu son uydu ayarlamasından sonra benim lg'de de oldu bu sorun. dsmart sorunsuz çalışıyor mesela (ki aynı uyduyu kullanıyor normal türksat işte), ama dahili uydu alıcısı çalışmıyor. netten falan bi ton ayara baktım sinyal hiç bir şekilde almıyor alet.

dsmart sorunsuz diye ellemedim ben de bi yetkili servisi aramak lazım sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi herşeyi denedim Lnb aktif diseq mi ne o aktif. yani LG nin kendi sitesinde ne varsa yada milletin söylediği herşey aktif şekilde denedim. 11844 lü frekanstan sıfır sinyal ama bi başka abuk frekanstan sinyalı alabiliyorum ama


stormeagle said:

Görmüşsünüzdür muhtemelen ama kendi sitesinde yeni ayarlar ile ilgili yazı koymuşlar. Denemeyen varsa;

http://www.lg.com/tr/yazili-basin/trksat-kanal-kurulum



yaptım abi bunuda yaptım bundada yemiyo. sıfır kanal sıfır radyo yazıyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi eve geldim tekrardan kurulum yapmayı deniyorum. o 844 lü frekans yerine full çeken diğer frekansı ayarladım ağ aramayı falanda seçtim ileri dedim 55 tane kanal buldu su anda %16 da. sadece TRT ve 360 diye bi kanal vardı demin. yazarkan 57 oldu hatta. %18 de şu anda. bakalm kaç tane çıkıcak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece full çekeni değil,lnb tümü diye seçip otomatik arattırma yapacaksın daha da fazla kanal bulur kendi o zaman...

kendin frekans girme kafası karışıyo.. bende de lg var hatta internetten modeline uygun hazır kanal listesi indirdim ve usbden yükledim servis menusuyle yapıyosun onu da, canavar gibi oldu, sağolsunlar tüm kanalları dizmişler hdler falan hep başta böyle şiir gibi :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LG müşteri hizmetlerini arayın abi. Pederin tv uydu değişiminden sonra saçmalamıştı, kanal taşıma vs. iptal görünüyordu. USB'den kanal listesi yükleme olayını deneyeyim dedim, onunla birlikte ayarlar falan da aktarılıyormuş hazırlayan adamın şifresi falan da geldi televizyon brick oldu.

Müşteri hizmetlerini aradım, çok yardımcı oldular 3 dakkada tüm sorunları hallettik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim de lg ile başta sadece 6 kanal çıktı frekanslar değiştiğinde. 4-5 saat kurcaladıktan sonra oldu şimdi bütün kanallar var ama o kadar şey denedim ki son olarak ne yapınca çalıştı hatırlamıyorum. eve gidince bakarım bi en son aradığım ayarlar gözüküyor mu diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...