ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KkOCeAtKHIc 199$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bu ne lan asfuhasufhajskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 konuşmak yazmaktan veya dokunmaktan çok daha zahmetli bir iş. şunu çözemedi insanlar. ışıklar kapansıııın demek yerine tek düğmeye basıyorsun mesela. global bi uzaktan kumanda yapsalar daha faydalı olurdu. şurada anlatılanların %90'ı gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 alexa, alt mı üst mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 nasıl hiç şarj istemiyormuş onu anlamadım, nasıl bi batarya güç kaynağı var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 prize takıyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 priz mriz yok gördüğüm kadarıyla masaya vurdu çalıştırdı adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 biraz şarjla idare ediyordur ama genel olarak prize takılıydı videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ultra gereksiz bişi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 alexa, bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 saate falan entegre olan bisi olsa neysede, sirf evde gereksizlik abidesi lan sdfsdf iphone nun siri sini kac kisi kullaniyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Kuzen geçen yıl filipisin şu led ampullerinden aldı 3 tane ev öğrenci evinden beter 1 tane anneden kalma ufak masa 1 tane ikea kanepe var 1 tane de lcd filipis ambilight tv Neyse büyük reklamını yaptı işin 399$ verdi 3 ampule ampuller geldi taktı. Açtık iphone'u renk scalasından renk seçiyorsun, fotoğraflara göre rengi değiştiriyor film izlerken renk yoğunluğuna göre ya da müzikte falan hatta alarmını ayarlıyorsun kendiliğinden açılıyor falan yaklaşık 2 saat sağlam eğlendik sonra sordum eee? şimdi bim'de satılan sarı ampul işlevi görüyor. Arada bi içerken işte sevişirken de sağlam alıyor :) ama 399$ bu eko da böyle bişey syglr, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 power kablosu varmış ya :( full standalone sanmıştım bunu ben , nukleer fisyon falan mı koydular diyodum baktım bildiğin prizi varmış echo görünce ordan yürüdüm sanırım ama fail siriden bi farkı yok evet ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Alexa sex fantazisi olarak kullanılabilir. En kullanışlı yer yatak odası geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar