applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 uzun zamandır navi'yi bu kadar kötü görmüyordum ya :( rip skinz :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 avrupa takımlarında genel olarak bi şey var sanırım. bi astralis iyiymiş galiba maçları izlemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 LG'ye girilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 her türlü girilir ya navi de gelse tempostorm da gelse oranın favorisi lg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 girilir LG on fire tek kelimeyle. abi o kadar aptalca roundlar verdiler ki.sırf su mac 3-4 tane hediye ettiler. fnatic'e kafa tutmasını beklediğim takımdı navi ama zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 flamie bomboş fragleri kaçırmasına rağmen 1. adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 edward'ın catwalk da yaptığı aptallıgı gördün mü, turu veriyordu salak ya sadasfa. belki aim olarak sıkıntısı yok ama konsantrasyon ve taktik olarak baya kötüler bugun. gerçi baya 1v1 duel de kaybediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 yok ya görmedim. flamie'ye de kötü dedik herif triple aldı asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 benim bildiğim navi 16-14 verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 köşeden elinde molotof ile cıktı mal gibi öldü silah kaptırdı adam 2 kill aldı o silah ile eco roundda sdasfas flamie ve zeus ayakta tutuyor suan takımı net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 yok en kötü uzatmaya gider ya navi kaybetmez normal sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 benjani said: benim bildiğim navi 16-14 verir lan :/ ilk gün 2 tane süpriz denemem 16-14 bitti 20-25 dolar kazanctan oldum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 gg, iyi çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ohhhh bir an korktum ama asdsafas navi kötü kötü dedim cok iyi son 5-6 round oynadılar, edward'ın beyinsizliği dışında kusursuzdu hatta. guardian calısmadığı zaman zeus ve flamie iyi devreye girdi. TS'yi ilk kez izledim han1 baya baya iyi bi awp player gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 navi ye basın da oranı düşsün biraz lg'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 o macta LG önde görünüyor baya da iyi oynuyorlar ama guardian'ın toparlanmasına bakar mac, o oranın macı degil kesinlikle. biraz daha düşerse LG öyle basıcam ben. fallen-guardian awp savasini kazanan maci alır. asıl kurwa'lara 2-3 dolar atasım var, kendi seyircisi önünde gaza gelirler mi asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 efsane pankart vardı bu arada. Leave de_europe CT Sided Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 guardianın sag eline çekiçle falan mı daldılar acaba hiç olmadıgı kadar kötüydü awp ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 fallen üzer guardian'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 şu fnatic in karşısında duracak takım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ev sahibi diye 1 dolar atayım dedim üstünden gectiler kurwaların asdsafas. iyi gününde bir navi fnatici yenecek tek takım ya. geçen bir best of 5 oynadılar 3-2 bitti, efsaneydi tek kelime ile 16-14 2 mac aldı fnatic. sanırım izlediğim en güzel cs maçıydı. ama suan navi kötü görünüyor lg yi geçemeyebilirler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 flamie yanıyor resmen. navi biraz kıpırdayınca 2 gömlek büyük geldi LG'ye dedim ve üst üste kaybettiler sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 benjani said: fallen üzer guardian'ı overpass 26. round cs litaratüründe yerini aldı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi fallen tek basına macı navi'den alıp lg ye verdi oha 16 canla 3v1 clutch abi inanılmaz güzel ve kaliteli mac ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 naptılar lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar