Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mouzda fatih varken bi bok olmaz. 1.6da top10du ama go oynayamiyor. Navi rahat yener. Titan brezilya maci zor. Ikidi de bazen kagit ustunde kendinden guclu takimlara cakiyor bazen de amelelere yeniliyor. Birbirine ne yapar mechul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 mouz yenmiş işte nub silph ne diyosa tersini yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 cs den bu kadar anlamayan bir adamı buraya nasıl mod yaptılar ya lel sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 iyi ki sadece yorum yapıp bete girmiyorum asdf, titan maçına da ben olsam titana verirdim diyecektim unutmuşum yukarda huehuehue ayrıca respect my authoritah lan nubvodka http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 titan bu kadar düşükken girilir 5-6$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 didim didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 navi bitmiş /disband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 of dün kafam iyiyken tüm invetoryi bastım dignitasa, hepsi gitti sdfdsf. huntsman knife forest ddpat, ft vulcan, mw stattrak cyrex. rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 dignitas eski dignitas değil ki, sorsaydın keşke önce :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 eskiden de vp ye karşı şansları olduğundan değil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yok ya conquestle oynuyolardı alır gibiydi :( simitçi bıyıklı bi çocuk vardı conquestte shazam mı ne asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 shazaam dün benim de paracıkları yedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://static.hltv.org/images/galleries/7315-full/1446955978.0891.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 sk nipi tokatlamış aueuhaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 lg vs cloud9 a ağır lg girdim, son maçlara bakınca safe gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ivit :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ağır girmeseydin ya ama üzdü lg evet :( mouz vp maçına oynıcam şimdi, mouz take my energy pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 dreagloth said: lg vs cloud9 a ağır lg girdim, son maçlara bakınca safe gibi sanki rip in pepperinos, dalga geçtiniz her söylediğini tersi çıkıyo dediniz geri döndüm bettinge bu ay namağlup gidiyom. ama 60$'ar dolarlık oynamıyorum artık o ayrı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bir sonraki surpriz tiyom http://www.hltv.org/match/2299314-liquid-csgl-rgn-pro-series-championship kurwalara 2.5 dolar attım eğlencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 muricanlar kazanmış fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 evet orda bi anomali oldu, çok fazla kötü çıktı kurwalar :( ama 2 famatik maçıyla seriye baştan başladık, şun dandik shotgun nasıl 3 doalr ama markette onu anlamadım yalnız https://i.imgur.com/AlJMEHe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 abi fnatic tsm macına basıcaktım, vizeye calıstım diye geç yattım, uyudum eve gelince unuttum :/ rip 10 dolar profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 skinjokerde 42 dolara 448 dolarlık skin kazandım bugün. Stattrak Vulcan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 lordum skin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar