GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 titana güvenmedim piter ı biliyorum,geçende saolsunlar 60$ kazandırmıştı vegaya yenilip fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bugün navi - vp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 HR - G2 da HR a med girmistim ilk map i verdiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 VP ye attım 3-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Kinguin e kafam girsin. triple awp nedir ya? ot ye gidicek ilk map 13-7 den falan. kazanırlar kazanmazlar bilmiyorum da. bi daha bet yapılmıycak takımlar listesine girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 o maçı kaçırdım bende,20-30 bişeyler atıcaktım scream reyizin hatrına http://i.hizliresim.com/JYDL2Y.jpg saolsun nip bugünüde boş geçtirmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Acer'ın iki maç gömdüm ben de, birinden neyse ki amorti yaptık. kinguin kaçırdım ben de iyi ki girmemişim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 nip mi tsm mi? hangisine giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 overpass, yeni halinde hiç nip izlemedim ama eskisinde rezaletlerdi. TSM deneyeceğim ben. hem underdog, hem destekliyorum paso hem de overpass TSM de kötü gerçi orada, %50 %50 direkt ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 benim içimden de tsm geçiyordu bastım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bir de LDLC girdim vira bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 senle hep aynı şeyleri düşünüyoruz, yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ayrıca vp - fnatic maçında vp deniyorum. 1'e 1.52 şuan oranı ve %39 oynanma oranında. fnatic'te olof yok. scheneider oynayacak. bo3 gerçi ama bu orandan mid stake denemekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 şınaydır takım taşımış resmen ake, throwcularda kastırmıyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 vp kaybetmiş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kennys cift hanelere zor ulasıyor falan. bu nedir. titan tier2 takımı olmus. 3 tane semi buy a kaybettiler ayıptır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 hr alacaktım orada da unuttum yine, titan pek iplemiyor artık ya takım olarak bi ruhsuzluk var. kennys'in eski agresifliği vs. yok. yakında dağılır bunlar bu gidişle... ldlc tekrar en iyileri toplayıp zirve takımı olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bet yapmaya baslamamla tum buyuk bettor ları mahvettim piyasadaki asdf. Mantık cercevesinde undervalued takıma bastıgım betlerde bir ara kazanmam gerekiyor. Ama aksine tum overvalued takımlar kazanmaya devam ediyor. inanılmaz, takip ettigim herkes negatife gecti ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bugün tsm-fnatic maçı var ama lounge'a eklenmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 o zaman bu tablo için teşekkür ederim. oynamayı unuttuğum ve gelmeyen 2, 1 lost olan maçı da eklersek oran değişmiyor yine sanırım. http://i.imgur.com/Ge4LWUs.png edit: 1 hafta ara verip döndükten sonra bunlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Suna bak asdf. Ama tabi suna cıkıyor olay. Bu kadar bet kaybedip ne kadar kaybettim total de 2 dolar(25 dolar bet inv uzerinden). Dusununce cok daha kotu durumda olabilirdim. Tabi ama 4000 dolar kardaki herifi -700 e dusurdum(17k inv var herifin). Hakkaten ozelim asdf. tabi bazı kazanıp kaybettiklerim 0 value oluyor. yani ben(ya da takip ettigim insanlar) macı 60-40 predict edildiginde oranlar da 60-40 iken,izlerken keyifli olsun diye bastıgım maclar var kazandıgım ve kaybettigim. Onların aslında kazanaca kayba bi etkisi yok. Onları ayrı hesaplamam lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ben ne zaman 4000 dolar kâr yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Inv size ına gore dusunulmesi gereken bi hesap o sonucta. %5-10 undervalued underdog a 720 dolar falan basıyo tutunca 4000 dolar alıyor. O sacmalık tabi de. 200 er 500er kaybediyo underdoglardan. ahah herif -1200 e dusmus. arkadaslar bundan soınra bne bastıgımı soyleyeyim siz tersine basın. yazık lan asdf. Navi-mouz da Navi Medium-Large betledim mouz-TSm de TSM Large-Huge betledim. Tersine betleyin kazanın. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 navi ve tsm kesin yenecek, başka yol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 fnatic sürpriz yapamaz mı acaba tsm'e karşı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar