Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

titan dun de mouz a karsı 1-0 gerideydi. titana bet yapılmaz. hr dusunulebilir. bo2 tabi beraberlik ihtimali de olması aslında overdog a basmayı rahatlatıyor normalde. "ya ne kadar kotu oynarsa oynasın (insert any T1 team here) 1 mapi nasılsa alır" dusuncesiyle. ama Titan ekstra kotu bu aralar. o yuzden HR dusunulebilir.

%30 HR
%40 Berabere
%30 Titan benim dusuncem.
maplere bakmadım ama maplere gore degisebilir biraz daha. (tren varsa HR cok yukselir)

Bir de Tricked Piter macı var basılabilir dusundugum. Tricked low olabilir ya da Piter med. oranların maca yaklasırkenki durumuna baglı olarak. 35-40% vs 60-65% gibi bir dusuncem var takımlarla ilgili ama yine maplere bakmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı mapler turnuva tarafından veriliyor. yani dnku bo1 ler gibi. bir takvim var ona gore oynuyor takımlar. yoksa vp hayatta d2 oynamaz TSM karsı bilerek ve isteyerek (kazanmıs olmalarına ragmen).

Digerleri icin veto/pick process i ogrenmek lazım turnuvanın. cogu turnuva bo2 icin 2'ser veto 1'er pick sonuncu discard. bo3 icin 2'ser veto 1'er pick ve kalan ya da 1'er veto 1'er pick 1'er veto ve kalan oluyor. Bu process e gore takımları tanıyorsan/izlediysen hangi mapleri veto edeceklerini ve pickleyeceklerini tahmin ediyorsun. kimisi gun gibi belli oluyor. kimisi icin bazen ortada olan mapler oluyor. ona gore tahmin yurutuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

vp envy trendeymis. vp yeni trende %100 ile kazanıyor ve nv agır slumplıyor. ama %67 vp ye oynamak icin yuksek bir oran.

titan hr (esl olan bo1) infernodaymıs. titanın suanki performası %65 i hakedecek bir performans degil(bir kac gun once hr i infernoda ezdiler. ama sonrasına hr fnatici infernoda uzatmada yendi). low hr benim dusuncem.
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen yarının maclarına bakmısken bi yorum bırakayım.

TSM - Dig
Faceit sonrası tatil TSM e cok yaramamıs. Daha "ahada fnatic in kocası tsm iste bu" dedirten mac oynamadılar tatilden sonra. Dignitas ise T1 ler ile bayagı bir mac yaptı ve hatrı sayılır round topladı. kazanamadı ama merak uyandırdı. Mac Bo3. map pick surecine gore tahminim.
TSM veto Nuke
Dig veto Mirage
TSM veto Cobble
Dig veto Inferno
TSM pick D2
Dig pick Cache
Last map Overpass.

Map overpass e kalırsa hersey olabilir. Tabi bu Dig in Cache i alabilmesine baglı.

Bu poolda benim hesabıma gore %70 TSM vs %30 Dig. Eger TSM %80 civarları devam ederse Dig e ICB ya da low basarım diye dusunuyorum.

İlk kez boyle uzun yazdım. Neden yazdım da bilmiyorum aksam aksam sıkıldım heralde. Hayırlısı asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

bu turnuvada throw olmaz ya, vp de yapmaz.

ben direkt inverntorydeki en değerli siahları returne biraz sermaye olsun diye cloud9 ve fnatic arasında bölüştürdüm. c9 biraz zor bo2'de bir map verebilir diye düşünüyorum ama mesela fnatic vermez.

nip'in oran o kadar düşük olmasaydı ona da girerdim üçüncü maçta fnatic daha mantıklı geldi.

zaten return bile olsa as silahları çekeceğim direkt asdf
Sosyal ağlarda paylaş

gruba baktım. na'vi kazanırsa na'vi playoff a cıkıyor nip e beraberlik de yetiyor.

Eger nip ilk map i alırsa navi nasılsa cıkamıyoruz playoff a diye salabilir nip kazanırsa lider olucak cunku. eger na'vi ilk mapi alırsa 2. map herseye acık ama.

ben de nip e attım biseyler.

bu arada vp is life, vp is love ne zaman %50 altında iseler basıyorum daha mutsuz etmediler =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...