Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Acer ( TA ) vs. Encore var.

natu'dan sonra bayağı dağıldı encore ama hep üst tier takımlarla maç yapa yapa bayağı pro oldular. O yüzden favoriler ama TA'nın son Piter maçını izledim, bayağı iyilerdi.

Hep aynılar mı bilemiyorum. Günlük bir şeyde olabilir ama Piter gibi kendi tier'inin en iyi takımlarından birine oynadıkları gibi oynarlarsa Encore'u da yenebilirler.

6 maç yapmışlar kurulduklarından beri, şimdiye kadar ilk büyük galibiyetleri Piter ama

her neyse; low'dan riske ediyorum. zaten bugün girilecek başka maç kalmadı hepsini kaçırdım dışarıdaydım diye :(
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Acer ( TA ) vs. Encore var.

natu'dan sonra bayağı dağıldı encore ama hep üst tier takımlarla maç yapa yapa bayağı pro oldular. O yüzden favoriler ama TA'nın son Piter maçını izledim, bayağı iyilerdi.

Hep aynılar mı bilemiyorum. Günlük bir şeyde olabilir ama Piter gibi kendi tier'inin en iyi takımlarından birine oynadıkları gibi oynarlarsa Encore'u da yenebilirler.

6 maç yapmışlar kurulduklarından beri, şimdiye kadar ilk büyük galibiyetleri Piter ama

her neyse; low'dan riske ediyorum. zaten bugün girilecek başka maç kalmadı hepsini kaçırdım dışarıdaydım diye :(

keşke 3-4 dolar daha atsaydım :(

ilk mapi izledim, adamlar harbi iyiler. tecrübesizler sadece. bunlar tier 2-3 takımlarla her oynadıklarında taraflarına bet alacağım. Yenildiklerinde bırakırım işte. çok iyi giriş yaptılar pro kariyerlerine
Sosyal ağlarda paylaş

overpass, train, nuke gibi maplerin tamamı agresif oynayan takımlar için her zaman %10 falan + kazanma bonusu getirir. Yani bilmiyorum bana öyle geliyor diyeyim, hep de hesabımı vs. yaparken ona göre düşünür yaparım. Çok az kaybettim.

fnatic zaten overpass'ı çok iyi oynayan takım. TSM daha çok sistem takımı, rotasyonları çok iyi yaptıklarından dolayı takım oyunu gerektiren her mapte çok üst düzey performansları var ama overpass gibi maplerde rakip ktöü günündeyse ya da kendi şansları yoksa pek kolay kazanamazlar.

Orada da fnatic kazanır bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

property - cw maçı var bu arada.

cw'nin 2 adamı yine eksikti. glavie ve maeve'yi almışlar. ikisi de cplay'in adamları ve birbirlerini tanıyorlar. CW'nin elemanlar tierlerini göre iyi adamlar normalde ama işte istikrarsızlık var.

Property sevdiğim takımlardan, iyi de oynuyorlar. BO2 map, prop şuan yeni açıklanan elemanlardan sonra underdog'a düştü ama en az bir map alır gibime geliyor.

2. mapi alma ihtimaline karşı da ufaktan Property deniyorum. 1'e 1.27 veriyor. %80 iade gelir gibime geliyor gerçi.

bu bo2 modasını başlatanların sıfatına sokayım. maçların ciddiyeti kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

kalan bütün silahları dün clg - lg maçında, lg'ye basasım varken gittim clg bastım her şekilde bir map alırlar diye...

bir süre ara vereyim bari asdfasd inventory'den atasım kalmdı bir şeyler dünden sonra ...

şöyle bi geçmişe baktım da bu 3. kez return patlatışım oldu clg'ye güvenip basarak yaptığım :D tarık ibnesinin performansına gereksiz güveniyorum resmen. beş para etmez bir takım, flipside'dan farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...