S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 maçları takip eden var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 me, envyus güzel döndü. 15-13'tü OT'de alacaklar şimdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 DarKRideR said: me, envyus güzel döndü. 15-13'tü OT'de alacaklar şimdi sanırım. büyük ihtimal öyle ama fnatic bu envyi yer gibi geliyor bana. fakat oranı çok düşük. son roundta happy çok iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 happy mükemmel aldı maçı, flash saklaması falan. fnatic favori bence de ama envy belli olmuyor büyük maçlarda. ben son ana kadar bekleyeceğim içime sinen bir tanesi yok çünkü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 CI CI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 %73 fnatic - %27 envy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 fnatic e yüklü giresim var ama oran yüksek baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 envy zorlanarak kazandı, fnatic daha formda gibi bana kalırsa çiğner bu envyi fakat oran işte epey düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ben dayanamayıp fnatic girdim de nv'nin ilk map dust2 seçmesi kötü oldu. piyasadaki en iyi dust oyuncuları falan olabilir asfsd yeniyorlar zaten şuan 11-3, diğer maplere artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 bende fnatic bastım, d2 den umut değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 envy kazandı d2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 kestaneyi çizdi olof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 fnatic harcadı.27 dolar basmıştım, 10 dolar gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Olof en iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 kio vac waveleri sıklaşınca iyi sıçtı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 lounge 8 dolarlık bir pompalı verdi ya.steam market'te 9 tl, beni mi kazıklıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 bet için kullanırsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 lounge - market değerleri bazen farklılık gösterebiliyor. ya elinde tut değerlenmesini bekle tekrardan ya da bet yapmaya devam et o silahla http://csgobackpack.net/lounge.php Şuradan fiyat farklarını kontrol vs. edebilirsin. Eskiden buna bakar bet için silah çeker koyardık ama engelledi Gaben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 4-5 gün önce 20-30 tl'ye baya satılmış market'te ama 9 tl ye düşmüş şimdi, muhtemelen daha da düşer.yarın basarım artık, güzel maç olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 mutlak bas ama, lounge fiyatları her hafta güncelleniyor yanılmıyorsam market fiyatına doğru çekiyorlar. değer kaybetmeden katla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 1 saate vp-nip maçı var bo1.map'i vp seçiyordu galiba, train seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 nip tren biliyo mudur ki asdf? vp oynayacaktım ama %52 lermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 nip çok uzun süredir train oynamamış.vp 2 kez oynamış son 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 vp'ye oynamak istemiyorum, hiç güven vermiyor dingiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 vp yeni map i 3 kez oynamıs ama hepsi dusuk tier takımlara karsı. bir hr zorlamıs biraz ki onlar da bilerek ve isteyerek seciyoalr millet bilmiyor diye. nip hic oynamamıs. baya coin flip mac hakkaten nip in ne kadar calıstıgını bilmedigimiz icin map i. bi de mapde mesafeler cok uzun. longe range i iyi olan avantajlı olucak taktigi kenara koyarsak. pasha maca gelirse vp alır gibi geliyo. %51/%49 asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar