madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 titan ezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 S-H said: turnuva çok rahatsız bir ortamda oynanıyormuş bu arada, seyirciler bildiğin internet kafe tadında neredeyse enselerinde izliyorlar oyuncuları. çok saçma şu olay yalnız, adamların 50cm arkasında toplanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 bakalım nv slumpdan cıkmıs mı yarınki nv titan beti icin izlemek lazım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 nv-titan bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 aa eklemediler daha lounge a ondan yarın sandım. eh iyi bari. schedule e bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 oo yarın spacemonkeys maçı varmış. +1 map avantajı ile oynayacaklar. %51 de şuan. Gplay fazla iyi takım ama underdog bile olabilirler yarına kadar SpaceS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 haydaaa titan almıştık önceden oran niye artmış diye baktım envyus ldlc.white'a karşı ne zorlanıyor ya. lel tam arabacı takımı oldular ya. dünyanın en iyi takımından 1 senede tier2 takımlara zorlanan adamlara dönüştüler... bizim space'e yenildi daha geçen bu .white asdfasd neyse titan kalsın. kim gelirse gelsin koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ldlc iyi oynuyor bu maçta, nv'de fazla ciddiye almadı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 bu arada ldlc.w envyus 14-14. ldlc e icb basanlar heycanlı. asdf oha nv son turu ekoya kaybetti. ot. bunu izleyenler titan betlerini ucurur. nv cıkarsa nv ye icb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ldlc acayip hs ler atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 oha triple ot oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 titan gg ya. slumpking nv ye oyle eller veriyolarki inanılmaz. onunde yuruyen herifi alamıyo apex falan. asdf. nv ventten girmekten sıkılmadı resmen. okadar kotu bir ct idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 8 saat sonra spacesoldiers-gplay maçı var, esl doğru avrupa finali.bo5, ss 1-0 önde başlıyor.oranı da %53, denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 benjani said: 8 saat sonra spacesoldiers-gplay maçı var, esl doğru avrupa finali.bo5, ss 1-0 önde başlıyor.oranı da %53, denenebilir. DarKRideR said: oo yarın spacemonkeys maçı varmış. +1 map avantajı ile oynayacaklar. %51 de şuan. Gplay fazla iyi takım ama underdog bile olabilirler yarına kadar SpaceS BENİ NİYE İPLEMEDİN AŞKIM? spaces gireceğim ben de ama geleceğini sanmıyorum bu arada sdfas geçen gerçi ldlc.white'ı almışlardı ucu ucuna ot'de falan, istediler mi iyi oynuyorlar. Gplay iyi takım ama +1 gaza getiriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 unutmuşum ben o maçı ya, iyi ki girmemişim asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ne sağlam ezilmişler 1-0 avantajla, maşallah asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ben bizimkiler beceremez diye gplay'e basmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 envy vs dig dusunceler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 nv yener bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 lower bracket olmadıgı icin bana da oyle geliyor. ama sanki titani yenmeleri kendi becerelerinden cok titanın beceriksizligi gibiydi. cok kararsızım o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 nv alacağım ben de ama dignitas'tan yana gönül, sanki alacaklar gibi geliyor. smithz azıcık gününde olup, milletin sırtına yük olmasa her türlü maçı alabiliyor adamlar. titan maçında bayağı iyiymiş izledim demoyu. umarım bugün de iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 HR infernoyu ot e goturup t de 2 round aldı ahaha. %92 vs %8 ahah. chat cıldırdı. nv dig macını eger oranlar degismezse pasladım ben ya. HR fnatic in pickini kazandı. HR kendi pickini kazanırsa fnatic gg. ahahah hr icb lemedigime yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 top kek http://www.hltv.org/?pageid=181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 fnatic mad. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 anneler gününde analar ağlıyor resmen. 16-0 yapmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar