Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

olm s1mple'dan bahsediyoruz. sıradan bir adam değil, bana özel abartmada değil.

hltv forumlarına gir bak. şuan en iyi 3-4 cs oyuncusundan biri olarak görülüyor. takım oyununa katkısı veya efektifliği tartışılır da yetenek bazında bildiğin mükemmel oyuncu. az biraz kötü oynadı diye adamı gömmeye gerek yok sadfsda

hileden banı olmasa daha büyük takımlara giderdi de işte buralarda sürünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane bakmayan dusman bıcakla kosarken 20 mermiden 0 tutturabilmek icin gercek bir yetenek gerekli onlar da haklı bi bakıma.

bi de hileden banı mı varmıs. yiyim onun yetenegini ben.

flipside ın son 5 6 macını izledim daha kazanmadılar. ve bunların arasında neophyte falan var.

en fazla iyi bir awpci olabilir kennys jw nin tırnagı olamaz oyuncu olarak. o yuzden abartmanın alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Formsuz dönem ya, bir de dreamhack'e hazırlanıyorlar diye maç sattılar bayağı. bundan önceki cis'ti sanırım orada da finale kadar 2 map mi ne verip gelmişlerdi sadece de orada fnatic'e yenilmişlerdi. simple taşımıştı.

Ha keza bu maçta da 38 killi var hacı. maçtaki yüksek killdi yanılmıyorsam. Pimp'le eşit miydi ya da tam hatırlayamadım şimdi.

takım kötü zaten, flipside bayağı kötü. worldedit çok az yetenekli ama aşırı istikrarsız bir adam. ya çok iyi ya berbat, çok kötüde değil. blade falan silver direkt. markeloff eh işte geçmişi var, bilgisiyle idare ediyor. bondik yetenekli ama onunda oyun zekası yok.

bunların arasında s1mple işte çıkarsa flipside maç kazanabiliyor o kadar.

bu arada onla ilgili yine başka takıma gitsin konusu da açılmış hemen sdfsd

http://www.hltv.org/forum/792311-s1mple

2016 da banı bitiyormuş. 19 yaşında iyice pişmiş olacak. Navi alır tahminen.

said:
en fazla iyi bir awpci olabilir kennys jw nin tırnagı olamaz oyuncu olarak. o yuzden abartmanın alemi yok.

HR'dayken AWP'ciydi zaten, bayağı da iyiydi. Cache performansları vs. bayağı dolanıyordu ortada. Sonrasında awp ile taşıyamadığını görünce AK falan döndü. Genellikle AK takılıyor, hepsinde iyi.

s1mple'ın oyunun en büyük sorunu bencil bir yapısı var. entry killerde geçen turnuvanın en kötüsüydü mesela. çok ender yapıyor, genellikle takım açılışı yapıyor ya da ölüyor işte o bir yere konumlanıp adam temizliyor. ergen oyunu var vs...

bu da istatistiklerine yansıyor. mesela son üç ayın istatiksel olarak en iyi 3. ismi;

http://i.imgur.com/R9Tamjw.png

2015'te de 5.

http://i.imgur.com/8FuDVad.png

2014'te de 3.'ymuş.

http://i.imgur.com/jIuSzKy.png

HLTV confirmed maçlar bunlar işte, adam iyi yani. 3 adam kaçırdı diye gömmeyelim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Burak Yılmaz da 5 senedir 25+ gol atıyor ama iyi oyuncu degil. Elimde awp varsa varım yoksa yokum tarzı oyuncuların "yetenekli" oldugu gorusune ben katılmıyorum. ya da yetenkli olsa da "legendary" olduguna katılmıyorum. herifi ronaldinhoya benzettin lan primetime ındaki.

Na'Vi ye de gitcegini sanmıyorum. edward secondary awp degil mi? edward yerine gidecekse guardian mı rifle oynuycak? yoksa her round 2 awp mı alcaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

awp almayacak zaten.

ak'ye geçmesinin temel sebebi de hazırlık zaten. o bölgede gidebileceği her takımın awpleri zaten guardian gibi yeri garanti adamlar olduğu için ak'ye geçti. normal rifle takılır.

zaten f3'te oynarken de worldedit eğer gerçekten ağır sıçmıyorsa hep ak ile oynuyor. o sıçınca çift takılıyorlar ya da tek başına alıyor.

bir ara iyi kazandırdı bu ibneler bana, o zamandan beri sürekli takip edip basıyorum saf duygularla ama işte 1 aydır falan sürekli zarar. nobet olacak bir süre gibime geliyor.

bu arada burak iyi adam, kazma mal embesil ama gol atan adam iyidir asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi navi flamie'i aldı. s1mple gibi bir adama şuan hiç ihtiyaçları yok.

ben o kadar iyi uyum sağlayıp, takıma seviye atlattırmasını hiç beklemiyordum flamie'nin. eğer başka bir spot açılmazsa s1mple'ın navi gitmesi şuan ki düzende imkansız gibi.

bayağı iyi ve formda navi şuan çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne zaman izlesem cift awp oynuyorlar. ya da simple da oluyor. bana mı oyle denk geldi?

ayrıca burak iste anca iyi herif(iyi golcu ama iyi oyuncu degil komple baktıgın zaman). ama romario ile karsılastırsam komik olur dimi. o yuzden simpleın da(en azından son 6 macını izledim) en az 1 tier dusuk oldugunu dusunuyorum kennys jw den falan. takım yuzudnen degil. gayet bireysel olarak yaptıgı hareketlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Titan %55-60 HR %40-45

Bir kac gun once titanı yendi hr ve mac %50 %50 idi yani hakkaten ne kadar %50 olabilecekse okadardı ama titan 2 haftalık bir tatilden dondu deniyordu. onun ustune titan cok kotu oynamaya devam etti. ama bu mac simdi landa. arkanda taraftarla oynamak farklı birşey. o yuzden titanın sansı biraz daha yuksek olabilir. ben low-med titan a bastım. ama oranlarda bir degisiklik olursa(hr 40 ın altına inerse. hr a cevirebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...