Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 şu son eli kaybetmeyi nasıl başardı embesiller anlamadım... aizy allaha bağladı gerçi. 3 eli tek aldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 şu simple'ı izlemek futbolda zamane ronaldinho'sunu izlemek gibi bir şey ya ama işte o kadar boktan bir takımı var ki... 15-11'den maçı verecekler bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 adam 5 tane hit kacırdı ust uste? asdf. ustune 1v1 de yerini bildigi adama fake shot ı kacırdı falan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ben övdüm, o yüzden kaçırdı. tam üstüne kaçırdı çünkü son 6-7 atışında noscope hariç kaçırmayan adam. orada da maç döndü. 15-15... buradan da digni alır. hadi arv :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 sen kimseyi ovme abi. kimi ovsen yerlerde surunuyor. herif silver tier. adam baya silver tier cıktı. ust uste 7-8 round 0 kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ya onun temel problemlerinden biri aslında, 15-11 yapanda tek başına kendisiydi. ama işte götü kalkıyor falan bir yerlerde mantara bağlıyor. o mantara bağlayınca takım o kadar kötü ki bir şey yapamıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 abi keleşle nerede öldüklerinin farkında olamayacak ve söyleyemeyecek kadar aciz adamlar ya ... neyse ufak girdik zaten de o kadar geri zekalıca hatalar yaptılar ki... şu blade falan direkt çöp ya, ferit bile daha efektif oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 adam kotu iste. baya low tier herif. yerini bildigi herifi fake ustune once bakıp vuramadı macı kazandıracak roundu. bunu yapamıyan herife ronaldinho yakıstırması yapmıycan. abartma kısaca. cok ucuyosun. franco dunya uzerindeki en iyi stoper e donuyor muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 olm s1mple'dan bahsediyoruz. sıradan bir adam değil, bana özel abartmada değil. hltv forumlarına gir bak. şuan en iyi 3-4 cs oyuncusundan biri olarak görülüyor. takım oyununa katkısı veya efektifliği tartışılır da yetenek bazında bildiğin mükemmel oyuncu. az biraz kötü oynadı diye adamı gömmeye gerek yok sadfsda hileden banı olmasa daha büyük takımlara giderdi de işte buralarda sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 3 tane bakmayan dusman bıcakla kosarken 20 mermiden 0 tutturabilmek icin gercek bir yetenek gerekli onlar da haklı bi bakıma. bi de hileden banı mı varmıs. yiyim onun yetenegini ben. flipside ın son 5 6 macını izledim daha kazanmadılar. ve bunların arasında neophyte falan var. en fazla iyi bir awpci olabilir kennys jw nin tırnagı olamaz oyuncu olarak. o yuzden abartmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Formsuz dönem ya, bir de dreamhack'e hazırlanıyorlar diye maç sattılar bayağı. bundan önceki cis'ti sanırım orada da finale kadar 2 map mi ne verip gelmişlerdi sadece de orada fnatic'e yenilmişlerdi. simple taşımıştı. Ha keza bu maçta da 38 killi var hacı. maçtaki yüksek killdi yanılmıyorsam. Pimp'le eşit miydi ya da tam hatırlayamadım şimdi. takım kötü zaten, flipside bayağı kötü. worldedit çok az yetenekli ama aşırı istikrarsız bir adam. ya çok iyi ya berbat, çok kötüde değil. blade falan silver direkt. markeloff eh işte geçmişi var, bilgisiyle idare ediyor. bondik yetenekli ama onunda oyun zekası yok. bunların arasında s1mple işte çıkarsa flipside maç kazanabiliyor o kadar. bu arada onla ilgili yine başka takıma gitsin konusu da açılmış hemen sdfsd http://www.hltv.org/forum/792311-s1mple 2016 da banı bitiyormuş. 19 yaşında iyice pişmiş olacak. Navi alır tahminen. said: en fazla iyi bir awpci olabilir kennys jw nin tırnagı olamaz oyuncu olarak. o yuzden abartmanın alemi yok. HR'dayken AWP'ciydi zaten, bayağı da iyiydi. Cache performansları vs. bayağı dolanıyordu ortada. Sonrasında awp ile taşıyamadığını görünce AK falan döndü. Genellikle AK takılıyor, hepsinde iyi. s1mple'ın oyunun en büyük sorunu bencil bir yapısı var. entry killerde geçen turnuvanın en kötüsüydü mesela. çok ender yapıyor, genellikle takım açılışı yapıyor ya da ölüyor işte o bir yere konumlanıp adam temizliyor. ergen oyunu var vs... bu da istatistiklerine yansıyor. mesela son üç ayın istatiksel olarak en iyi 3. ismi; http://i.imgur.com/R9Tamjw.png 2015'te de 5. http://i.imgur.com/8FuDVad.png 2014'te de 3.'ymuş. http://i.imgur.com/jIuSzKy.png HLTV confirmed maçlar bunlar işte, adam iyi yani. 3 adam kaçırdı diye gömmeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Gerçi asıl liste bu, işte banı yüzünden burada olamıyor. http://i.imgur.com/icyjGAj.png Major turnuvalardaki en verimli oyuncular. edit: Swag'i gördüm yine üzüldüm. Dünyanın en iyi CS oyuncusu deniyordu yörüngeye gönderilmeden önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 lol vp den 4 oyuncu var, daha kazandıkları turnuva yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Burak Yılmaz da 5 senedir 25+ gol atıyor ama iyi oyuncu degil. Elimde awp varsa varım yoksa yokum tarzı oyuncuların "yetenekli" oldugu gorusune ben katılmıyorum. ya da yetenkli olsa da "legendary" olduguna katılmıyorum. herifi ronaldinhoya benzettin lan primetime ındaki. Na'Vi ye de gitcegini sanmıyorum. edward secondary awp degil mi? edward yerine gidecekse guardian mı rifle oynuycak? yoksa her round 2 awp mı alcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 awp almayacak zaten. ak'ye geçmesinin temel sebebi de hazırlık zaten. o bölgede gidebileceği her takımın awpleri zaten guardian gibi yeri garanti adamlar olduğu için ak'ye geçti. normal rifle takılır. zaten f3'te oynarken de worldedit eğer gerçekten ağır sıçmıyorsa hep ak ile oynuyor. o sıçınca çift takılıyorlar ya da tek başına alıyor. bir ara iyi kazandırdı bu ibneler bana, o zamandan beri sürekli takip edip basıyorum saf duygularla ama işte 1 aydır falan sürekli zarar. nobet olacak bir süre gibime geliyor. bu arada burak iyi adam, kazma mal embesil ama gol atan adam iyidir asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 gerçi navi flamie'i aldı. s1mple gibi bir adama şuan hiç ihtiyaçları yok. ben o kadar iyi uyum sağlayıp, takıma seviye atlattırmasını hiç beklemiyordum flamie'nin. eğer başka bir spot açılmazsa s1mple'ın navi gitmesi şuan ki düzende imkansız gibi. bayağı iyi ve formda navi şuan çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ben ne zaman izlesem cift awp oynuyorlar. ya da simple da oluyor. bana mı oyle denk geldi? ayrıca burak iste anca iyi herif(iyi golcu ama iyi oyuncu degil komple baktıgın zaman). ama romario ile karsılastırsam komik olur dimi. o yuzden simpleın da(en azından son 6 macını izledim) en az 1 tier dusuk oldugunu dusunuyorum kennys jw den falan. takım yuzudnen degil. gayet bireysel olarak yaptıgı hareketlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 titan'a oynanır mı ? ne diyorsunuz ? hr'nin bi kaç oyununu izlemiştim, kötü oynamıyorlar, 13-2 geriye (train) düştükleri maçı çevirebilecek kadar disiplinli oynuyorlar hatta, takip eden var mı takımları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Titan %55-60 HR %40-45 Bir kac gun once titanı yendi hr ve mac %50 %50 idi yani hakkaten ne kadar %50 olabilecekse okadardı ama titan 2 haftalık bir tatilden dondu deniyordu. onun ustune titan cok kotu oynamaya devam etti. ama bu mac simdi landa. arkanda taraftarla oynamak farklı birşey. o yuzden titanın sansı biraz daha yuksek olabilir. ben low-med titan a bastım. ama oranlarda bir degisiklik olursa(hr 40 ın altına inerse. hr a cevirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 jwp ye guvenerek dignitasa bastim 6 oran var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 vaayy patide yeni analizciler türemiş :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ben 1 aydır falan baya duzgun takip ediyorum. yeni yeni biseyler yazıyorum. oncesinde bilmedigimden nip seviyom nipe basıyım falan diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 hr %41'e çıkmış, istatistiklere bakınca hr önde gibi gözüküyor ama titan'ın kadro da kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 hr ye bastim bende degistirsem mi kararsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 turnuva çok rahatsız bir ortamda oynanıyormuş bu arada, seyirciler bildiğin internet kafe tadında neredeyse enselerinde izliyorlar oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar