S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 abi bi de şu smoke içine veya kapı arkası vs yapılan 'lucky shot'larda fnatic diğer takımlara göre aşırı fazla frag alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 sıkıyorlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 fnatic ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 offline vp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 fnaticte bırakmıstım low beti fnatic e vp den biraz daha fazla guvendigim icin. dusuk de olsa inventory buyuttuk ucundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 vp lerdeskin var mıydı onu söyleyin, fnatic e basmıştır hepsi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bu ara negzel patladım ya. 3 haftada eridi inventory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 evet bütün underdoglardan patlamışız bugün asdfasd flipside'a girmekten son anda vazgeçip, space monkeys başmıştım all in'i orası neyse ki kurtarmış giderleri killerfish'e üzüldüm ama, bayağı koyuyorlar. bu gece en güvendiğim underdogdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 throwcular gelsin. vp - nip maçı var esl - esea league de. bo1 oynanacak ve cache. son maçlarında cache de nip almış olabilir ama ender görülen bir olay. bugün yine lowdan falan bo1'de vp denenebilir. Cache Pro derlerdi bir zamanlar hltv'de bunlara, az iyi oynasalar işte alabilirler. bo1 zaten %50 şans var :D http://i.imgur.com/7lXLlKg.png şuan durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Penta-vp var sonra, Penta ya low girilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 VPnin amk, dün hellraisersla maçı vardı, baya basmıştım gitti hepsi, mal gibi oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 vp hiç güvenilecek takım değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 hr byağı iyi ama bu aralar, bugün sonunda patlar diye lgb aldım ama yine yatıracaklar belli oldu. LGB bok gibi oynuyor, oynatıyorlar daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 penta vp macı uber risk ya. pentaya zaten bet yapılmaz. vp ye de o oranla bet yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 HR LGB macını izledikten sonra mouz HR betimi hic birsey getirmiycek olmasına ragmen HR a cevirdim. dun dust2 de titanı(titan slumplıyor olsa da.) yenmislerdi. simdi de aynı tierde kendilerinden biraz daha ustte bir takımı yendiler 2-0 ve baya saglam yendiler. vp-nip de vp nin oranlar yukselmis. suan benim dusundugum %60 %40 a gelmis. ev 0 lanmıs. o yuızden vp den nip e mi donsem acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 iyiki vp betini degistirmemisim. vp supurdu. oha vp nip e saglam koyunca hr da lgb e saglam koyunca tum betler kaydı. %67 olmus navi =(( ilk map buyuk ihtimal mirage olacagı icin en kotu 1-1 biter diyorum da. suan oyle bi orana geldiki nip e basmamak direk deger kaybı. piter vp tam icb lik olmus. hr da %70 e dayanmıs. mouz dan cekmistim beti ama tekrar mouz valueluk olmus. of cok kısmet asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 mouz - hr maçında mouz gömdüğümü sanıyordum unutmuşum. günü sadece vp - nip'ten vp ile kârda kapatmışım. LGB hayal kırıklığı :( ulan 10 saat önce çıktım evden pff yeni gelebildim... ne maçlar kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 dreamhack tours var 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 yarın dignitas - flipside ile başlıyor. dignitas çapına göre çok iyi takım, beğeniyorum. flipside da simple vs. istediler mi iyiler ama bayağıdır maç satıyorlardı. dreamhack için kastırıyorlarmış bir de öyle deniyordu. yarın bo1 maç var işte, 10 saat sonra diyelim. ben ortalama olarak direkt flipside deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 yarın low flipside low HR oynayabilirim oranlara baglı. titanın oranı biraz daha yukselir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 titan vermez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 hr çok formda, bo1'de denenmeli. bo3 olsa düşünmeden titan girerdim de bu arada bu maçlar lan'mış ya. flipside lan'da rezil oynuyor asdfds denerim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 hr hype da cok yukselmis bu oranlarla titan hr skip benim icin. ya da 50-50 e daha yaklasırsa med titan. bence macın oranı 55/45. titan hakkaten felaket oynadı son 1 haftadır. arada hayvan gibi skrim yapıp toparlamadılarsa meh yani. dignitas flipside hala low flipside galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ben low flipside aktım bile, 2 DOLARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 XPC e 4 cent attm ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar