Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

throwcular gelsin.

vp - nip maçı var esl - esea league de.

bo1 oynanacak ve cache. son maçlarında cache de nip almış olabilir ama ender görülen bir olay. bugün yine lowdan falan bo1'de vp denenebilir.

Cache Pro derlerdi bir zamanlar hltv'de bunlara, az iyi oynasalar işte alabilirler. bo1 zaten %50 şans var :D

http://i.imgur.com/7lXLlKg.png

şuan durum bu
Sosyal ağlarda paylaş

HR LGB macını izledikten sonra mouz HR betimi hic birsey getirmiycek olmasına ragmen HR a cevirdim. dun dust2 de titanı(titan slumplıyor olsa da.) yenmislerdi. simdi de aynı tierde kendilerinden biraz daha ustte bir takımı yendiler 2-0 ve baya saglam yendiler.

vp-nip de vp nin oranlar yukselmis. suan benim dusundugum %60 %40 a gelmis. ev 0 lanmıs. o yuızden vp den nip e mi donsem acep.
Sosyal ağlarda paylaş

iyiki vp betini degistirmemisim. vp supurdu.

oha vp nip e saglam koyunca hr da lgb e saglam koyunca tum betler kaydı. %67 olmus navi =(( ilk map buyuk ihtimal mirage olacagı icin en kotu 1-1 biter diyorum da. suan oyle bi orana geldiki nip e basmamak direk deger kaybı.

piter vp tam icb lik olmus.
hr da %70 e dayanmıs. mouz dan cekmistim beti ama tekrar mouz valueluk olmus. of cok kısmet asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

yarın dignitas - flipside ile başlıyor.

dignitas çapına göre çok iyi takım, beğeniyorum. flipside da simple vs. istediler mi iyiler ama bayağıdır maç satıyorlardı. dreamhack için kastırıyorlarmış bir de öyle deniyordu.

yarın bo1 maç var işte, 10 saat sonra diyelim. ben ortalama olarak direkt flipside deneyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

hr hype da cok yukselmis bu oranlarla titan hr skip benim icin. ya da 50-50 e daha yaklasırsa med titan. bence macın oranı 55/45. titan hakkaten felaket oynadı son 1 haftadır. arada hayvan gibi skrim yapıp toparlamadılarsa meh yani.

dignitas flipside hala low flipside galiba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...