Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bu arada siz nasil oluyorda DM de isiniyorsunuz yahu? benim sens 800 dpi da 1.2 sens. DM de bilegim agridan dagiliyor hem her tarafa da donemiyorum. ozellikle yeni maplerde zoo da ya da log da dar yerlerden gitmek bir cehennem. 1200 dpi a cikiyorum mecburen. o zaman da elimin ayari bozuluyor. competitive de sorun degil de dm de her taraftan adam geliyor. hayatta isinmam bir daha dm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 operation drop haftada 1 rank upta mı şimdi sadece? başka türlü bir şey alamıyor muyuz new op. tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yok alamiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 abi bi 3 win streak lazım yemin ederim -25e hiç düşmedim son 10 maçımda ama salak salak ruslar falan geliyor, bir el atında :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 la tr ye geldim gece gelin de 2 oyun atalim hehe gerci farkli klavyede oynuyorum garip oldu braz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kötüyüm lan ben baya nova iyi kalayım buralarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 takil benle, yapalim sana bir 3 win streak. benim smurf senin lsitede vardir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 neydiki adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 silvermaster namessar. bu ara smurfcat, ama eski ada donebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 yok sanırım ya bilemedim. lectre lectre de paris eklesene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ya bu nova bildiğin gerizekalı dolu, salak salak insanlar 12 yaşında türkler ingilizler falan of ne anladım ben, amacım silverdan kurtulup adam gibi oyun oynamaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 üstlerde öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 1 win lazım şuan sanırım rank upa ya da ben öyle umuyorum var mı takım? 4 tane czli buldum iyi oynayan onlarla aldımda şuan kimse yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 faceit oynayan yok mu? 3 kişiyiz gelmek isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 hemen indirip geliniyorsa bakabilirim :P lectre nickim invite gerekiyor sanırım bakıyorum arada invlerseniz geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 faceitte random 5v5 oynayayım dedim rütbe almak için ama 200 pingle oynuyorum girdimk çıktım ip ile bağlandım düzelmiyor, var mı yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Sanırım maça başlamadan önce map oylaması olduğu gibi sunucu oylaması da yapılıyor faceit 'te. O yüzden ona bir çözüm bulabileceğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 200 ping ne abi hakkaride mi yasiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 angara. gitti yine 4 win streak te allahım ya abi kişisel değerlendirsin win loss girmesin şu elo sistemi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 round winlere bakıyor bildiğim kadarıyla öyle 16-13 falan yenildik diye üzüldüğüne değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 allah cs oynayan rus erkek ırkının belasını versin ya. karılarına zeval vermesin amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 tbir reddit mesaji. bu yoruma dipten geri gelmeye artk exp rank ve 2 mac win bariyerleri oldugunu da eklerseniz istatistiki olarak cok mantikli bir yorum. said: .Copy pasted from a previous comment I made on this topic; Ban waves affect all the ranks. If the ranking system works in the way we think it works, then after all of the cheaters accounts have been banned it frees up space in the higher ranks for more people to rank up. Think of it this way (these numbers are just made up to explain my point); 1% of the playerbase is Global Elite 50% of all GE players are cheaters All of those cheaters get banned in a VAC wave Now there aren't enough players currently ranked at GE (only .5% of the playerbase, instead of the full 1%) The ranking system has to quickly rank people up into GE from SMFC to fill in the void This repeats itself for every rank, however it is most noticeable from around MG+ This explains why after a massive VAC wave it becomes much easier to rank up, even in ranks not directly effected by cheaters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 yeni 3rd party mm sitesi yapmışlar. 150 win gerekli girmek için ve volvo mm rankini importluyo, faceit gibi ilk girdiğinde silverlarla oynamak zorunda kalmıyorsun. bi denemek lazım https://popflash.site/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Denedin mi güvenilir mi acaba? Çok amatör duruyor Faqı okudum neden amatör durduğunuda deneyebilirim, ama yine rus polish dolu olacak değişen çok bir şey olmayacak 150 win çoğu kişide olan bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 akşama deneyecem, redditte baya popüler https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3din4l/introducing_a_new_matchmaking_service_for_high/ 150 winden çok direkt girişte supreme-global ile eşleştirmesi güzel. faceitte racing wheel ile oynayan adamlar geliyo levelin daha belirlenmediyse asd. ödül mödül de yok faceit gibi, hexerlerin gelmesi için hiçbir sebep yok gibi şimdilik. steam connectionla da bir şeyini alamazlar, hackleyemezler. milyon tane site var steamgifts, csgl, vs sadece openid ile kullanıcı adını ve public bilgileri görüyor işte diğer siteler gibi. site çok dandik ama simplistic yapmaya çalışmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar