Tim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=-rjQUuat8wc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Tim said: Esh said: 2650 oldun hadi bakalim sdfg Yarin aksama 1650 yine sdf Elimi surmeyecegim compa haha sizle girerim artik safgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 scorch said: bi golt da biz bekliyoruz sdfs 2050 oldun sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 esh boosting services avilable now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Fransıızzz hem dee ergeen en sevdiğim... Dün girdim valla paso kazandım şaka maka. Reinhardt aldım ağızlarına ağızlarına vurdum çekiçle. Bir tane ingiliz geldi adam dedi siz mercy almıyorsunuz ben throwlayacağım dedi. Herif gitti Widow aldı maçı kazandık sonra hediye olarak 5 report kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Miraul said: fransiz lari eu matchmakinden kaldirsalar cok guzel olucak. heriflere ettigim küfürleri hayatimda etmedim =) koylu avrupalilarla ne oynuyosunuz abi, amerika sunucularinda cocuklar hem iletisim hem de oyun taktigi daha iyi biliyolar. cok az bir latency farki oluyor ama o kadar etkileyecek bi dusus yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 laorx u dinleyin abi 1 tane quickplay attım sadece ve çok acayhip bir ortam v ardı. normalde 60-80 arası ms alıyorum, burada 168-180 değişiyor. 165 şu an mesela lag hissetmedim, ama zatne ben gold um, 77 level mı neyim hatta. benim hissetmemem normal olabilir. ama hoşuma gitti şimidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 170 ms le bildigin hayvan gibi gecikme oluo baya can sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ping degil, RTT onemli abi. RTT latency'nin iki katiysa sikinti, yok latency + 20-30 ms ise cok sikinti olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Tim said: https://www.youtube.com/watch?v=-rjQUuat8wc teknike bak sol tuşa clickliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Sag tus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ben de yazacaktım, tim reis forumdan kovar diye yazmadım dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 rtt 200 falan oluor us te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 bombilo said: ben de yazacaktım, tim reis forumdan kovar diye yazmadım dsf. Bi sen bi Esh, hep en cok siz biliyonuz zaten diye baslardim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Miraul said: rtt 200 falan oluor us te Abi 200 ile oynamadim hic sallamayayim, 125-150 arasi cok sikinti cekmedim ama. Bir de gariptir, EU'da 15ms ping ile oynuyorum, RTT max 30-40 oluyor ama hic bi faydasini gormedim cidden. Kill cam ile benim hareketlerim arasinda hep yarim saniye falan fark goruyorum. Duvarin arkasindan vurulmalar, birak hitbox'i, oyundaki karakterin modeline bile denk gelmeyen ama headshot sayilan projectile'lar, ne ararsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ya bu arada bi sorum var. Simdi PC versiyonu var bende battle.net ustunden aldigim. 3-4 gunluk tatilde yokluktan PS4 ustunde oynamak istesem yine ayrica satin almam mi gerekiyor oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 satin alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Tuh. Neyse, ev sahibine de hediye olur artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 3-4 gun icin ps4'te kendine iskence etme bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 PS4'de master widow izledim gecen bi. Bizdeki bronze gibin. Pharah'la kafalarina kafalarina vururum bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 scorch said: bi golt da biz bekliyoruz sdfs 2500 oldun sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ahaha <3 eyw ;p btw senden sonra girip oynadım ve direk 2500 bandında tutuyorum altına inmedim hiç DEMEKKİ NEYMİŞ çamura inince çamurda kalıosun dsfs ne farkı var lan bu rankin bizimkinden aynı adamlar aynı salaklığı 3 kere yapıp 3 kere graviton yediler moira potgsi için. resmen tek fark teamspeak var ve kullanılıo asfd grup dışında chat kullanılan ilk pug olabilir bu. resmen silent hill gibi kalıo bronz-silver sessiz sakin 0 communication. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Tim ya reinhardt oynuyorum sürekli potg alıyorum. Çekicimi de aldım gold ağızlarına ağızlarına vuruyorum. Bu sezon rein mainim abi iyi de mercy geldi mi baya güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 az kaldı, 10-15 güne tarikat kurarsınız abi siz fasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Kuracağız aslında da işte saatler oturmuyor ya. Bir otursa ekip çıkartırız rahat aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar