Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Reader Seçimi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Senin cihazda isik yok, isikli ereader bir mucize resmen. Isiksizi birakip iPad ile okumaya baslamistim ben de ama Glo'ya gectigimden beri baska yerde kitap okumadim.
Mesaj tarihi:
Norak said:

işte hergün yüzlerce sayfa okumuyorsan şu an baktığın monityorle yok bi fark valla 3 sene epaper ereaderla okudum dsf aynı şey :)

ekran boyutu, fontlar, ışık, tutma şeklin vs. okunur da rahat okunmaz yani.
Mesaj tarihi:
sepete ekleyip process diyin ilk ekranda söyler hemen göndermiyor ise,

moon readerda hepsinin ayarı var onların tek tek istediğin gibi yapıyor :P

ekranım şu hatta:

1080 x 1920 pixels, 5.7 inches
Mesaj tarihi:
Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

diyor, başka retailerdan almak gerek sanırım
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://www.hizlial.com/kitap-film-muzik/kitap/e-kitap-okuma-araclari

Burada satiyorlar.

Norak Paperwhite ya da Glo kullanmadigindan konusuyor =)

Isikli ereader apayri bir sey gercekten, soyle gosterecegim ama resmi ekrandan gordugunuz icin anlamayacaksiniz:

http://f.cl.ly/items/3K1m390z1g1r1v2X2I45/WP_20140719_11_40_06_Pro.jpg

Backlight degil bunun isigi, yukardan geliyor, farkli bir tech tamamen. Gunde yarim saat bile okusan tamamen degiyor aldigina.
Mesaj tarihi:
pardon kılıflı 400muş, kılıfsız 360

bi de benim sözlük ihtiyacım falan yok ya, olmaz da yani, bilimsel şeyler okumayacağım, sektör kelimelerini de hep biliyorum ediyorum

bu durumda kobo glo mu yoksa kindle pw2 mi?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
pw2 daha cok ipad gibi, glo android gibi. Glo ile bir suru tweak var, ama pw2 solid bir cihaz. Pek farklari yok ekran kalitesi olarak ama. pw2 daha stable bir de.
Mesaj tarihi:
buradan aldığımızda wifi'dan giriş yapıp kk ile amazondan istediğimiz kitabı alıp okuyabiliyor muyuz? yoksa pc'den alıp alete usb ile atmamız mı gerekiyor? convert monvert?

glo hiç mantıklı gelmedi readerda hiç customization istemiyorum, kitap gibi çalışsın dijital accessle bana yeterli.
Mesaj tarihi:
vpn amazon yapıp kitap alırsan direkt indirir pw2 ye.
bir de kılıf çözümünü çinden kollamanı tavsiye ederim.
20 tl ye geldi her şeyiyle sanırsam bana çinden
  • Yeni Oluştur...