bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 black friday'de kindle indirime giriyor mu onu tam anlamadım, indirimsiz haliyle gümrük vergisi yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Amazon bize yollamiyor diye biliyorum ben, yollamaya mi basladi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 işte hergün yüzlerce sayfa okumuyorsan şu an baktığın monityorle yok bi fark valla 3 sene epaper ereaderla okudum dsf aynı şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Senin cihazda isik yok, isikli ereader bir mucize resmen. Isiksizi birakip iPad ile okumaya baslamistim ben de ama Glo'ya gectigimden beri baska yerde kitap okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 amazon neden göndermesin ki gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Norak said: işte hergün yüzlerce sayfa okumuyorsan şu an baktığın monityorle yok bi fark valla 3 sene epaper ereaderla okudum dsf aynı şey :) ekran boyutu, fontlar, ışık, tutma şeklin vs. okunur da rahat okunmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 sepete ekleyip process diyin ilk ekranda söyler hemen göndermiyor ise, moon readerda hepsinin ayarı var onların tek tek istediğin gibi yapıyor :P ekranım şu hatta: 1080 x 1920 pixels, 5.7 inches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order. diyor, başka retailerdan almak gerek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?7,7407940,page=7 Şurada bir şeyler karalamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 du bakim kalem şeysi ile SS alabiliyor olmam lazım, kitabın görüntüsünü koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 karatan pw2 i nasıl almıştın, yazdın mı hiçbir yerde onunla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 hah oldu http://i.imgur.com/vV7cP93.png fontu background resmi rengi gölgeler vs vs herşeyi değiştirebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kaç inch bu telefon? notelardan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 5.7 inch işte galaxy note 3 SS biraz daha büyük ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://www.hizlial.com/kitap-film-muzik/kitap/e-kitap-okuma-araclari Burada satiyorlar. Norak Paperwhite ya da Glo kullanmadigindan konusuyor =) Isikli ereader apayri bir sey gercekten, soyle gosterecegim ama resmi ekrandan gordugunuz icin anlamayacaksiniz: http://f.cl.ly/items/3K1m390z1g1r1v2X2I45/WP_20140719_11_40_06_Pro.jpg Backlight degil bunun isigi, yukardan geliyor, farkli bir tech tamamen. Gunde yarim saat bile okusan tamamen degiyor aldigina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 aslında 400 tl çok değil, 140 dolar zaten amazonda, whats the catch dedirtti. var mıdır bir catch? 2. jen falan diyor, eski mi oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 pardon kılıflı 400muş, kılıfsız 360 bi de benim sözlük ihtiyacım falan yok ya, olmaz da yani, bilimsel şeyler okumayacağım, sektör kelimelerini de hep biliyorum ediyorum bu durumda kobo glo mu yoksa kindle pw2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 pw2 daha cok ipad gibi, glo android gibi. Glo ile bir suru tweak var, ama pw2 solid bir cihaz. Pek farklari yok ekran kalitesi olarak ama. pw2 daha stable bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 pw2 basıp geçeyim o zaman tatava yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 gec. kilifli al bir de. dusurursun filan, uzulursun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Site ne kadar guvenilir bilmiyorum bir de, populer site ama sahsen kullanmadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 buradan aldığımızda wifi'dan giriş yapıp kk ile amazondan istediğimiz kitabı alıp okuyabiliyor muyuz? yoksa pc'den alıp alete usb ile atmamız mı gerekiyor? convert monvert? glo hiç mantıklı gelmedi readerda hiç customization istemiyorum, kitap gibi çalışsın dijital accessle bana yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 vay anam vay http://i.imgur.com/ahiTljx.png alışveriş yapmam ben o siteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 vpn amazon yapıp kitap alırsan direkt indirir pw2 ye. bir de kılıf çözümünü çinden kollamanı tavsiye ederim. 20 tl ye geldi her şeyiyle sanırsam bana çinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 karatan sen pw2 i nereden aldın onu paylaşsana bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar